Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

2 часа назад, jumbojet сказал:

дощі замахують.... навіть при тому, що все стоїть під навісом та 10 діб тому кропнуте магнікургардом пліснява продовжує наступати. сьогодні кропну хорус+скор та побачу.

передчуття, що до харву дотягну тільки фотоперіоди.....

та так... з пліснявою підстава...

Поделиться сообщением

В 22.07.2025 в 16:16, Shajtan сказал:

та так... з пліснявою підстава...

вчора поїхав на луг подивитися, що робиться. квіти були так само оброблені перед затяжними дощами магнікур гард. цвітуть орієнтово 20 діб. не помітив жодного удару сірої гнилі. скоріш за все це через те, що на лузі значно вітряніше і всередині суцвіть не створюється мікроклімат для утворення сірої гнилі

• Like +1 1

Поделиться сообщением

23 минуты назад, jumbojet сказал:

вчора поїхав на луг подивитися, що робиться. квіти були так само оброблені перед затяжними дощами магнікур гард. цвітуть орієнтово 20 діб. не помітив жодного удару сірої гнилі. скоріш за все це через те, що на лузі значно вітряніше і всередині суцвіть не створюється мікроклімат для утворення сірої гнилі

Ты прав бро,на открытых участках местности(где хорошо гуляет ветер)по моим наблюдениям,гниль и мучнистая роса,гораздо реже появляется,чем на густозаросшей или просто мало продуваемой местности.Гораздо чаще,появляются проблемы,связанные с жизнедеятельностью вредителей,(гусеницы,стеблевик),места где они жрут и гадят,,потенциально являются местом,благоприятным для развития разной гадости.Сначала появляется как вроде усохшее место,а при дождях и сильной влажности,начинает развиваться плесень или гниль.

Поделиться сообщением

В 22.06.2025 в 16:22, Shajtan сказал:

тут повністю погоджуся. А краще пофарбувати в білий ,або фольгою обернути

Можно белым спанбондом обернуть горшки или мешки, даже поверхность грунта закрыть, как мульча. Прищепками закрепить, чтобы снимать в случае поливов и т.д. Так будет солнце и тепло отбивать, и будут корни дышать. 

Поделиться сообщением

минуло 3 дні після обробки - обробка спрацювала. все підсохло та отримало шанс на подальше життя. на горизонті знову 3-5 діб дощів, тож переставив всі автоквіти на веранду+ поставив обдув. якби не забув таймер, то ще б люстру повісив. 

photo_2025-07-27_22-31-31.jpg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

минуло 3 дні зливодощів...... 

не допомогли ні обробки хорус+скор  - на фото вище. ні обробка сігнумом на лузі.

GG(лідер по сірій плісняві) хапанула найбільше, MJ незначно, PR ніби встояла, JD не хапанула через недостатньо розвинтуі шишки мабуть....

На лузі:

північне сяйво, тутанхамон хапанули трохи - зрізав десь 5% врожаю. біла вдова не хапанула через недостатньо розвинуті шишки на мою думку. с4p звісно це не обходить - виявилася фотоперіодом\фастом і наразі вегетує....

в планах завтра підживити луг 9\12\35 компотом 1200 ррм\рн6

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Ёбаная плесень,сочувствую бро

• Like +1 1

Поделиться сообщением

7 минут назад, MrHaze сказал:

Ёбаная плесень,сочувствую бро

знаєш, подумав, що наступного року буду сіяти в аут тільки на лузі - там постійний рух повітря+сонця більше трохи. на дачі будуть тільки фотоперіоди, які на 20 дні цвітіння орієнтовно будуть їхати в гроурум з мікрокліматом. так нервовій системі краще.....

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 31.07.2025 в 16:10, jumbojet сказал:

знаєш, подумав, що наступного року буду сіяти в аут тільки на лузі - там постійний рух повітря+сонця більше трохи. на дачі будуть тільки фотоперіоди, які на 20 дні цвітіння орієнтовно будуть їхати в гроурум з мікрокліматом. так нервовій системі краще.....

в мене ті ж трабли на "дачі" де я в цьому році автіки гровлю, тому повністю тобі співпереживаю.

До речі, пліснява може померти, але залишиться на листках плямами, тому, можливо обробка подіяла. Чи пліснява далі розповсюджується?

В мене загалом знизу-на середині ялин вона більше, а от маківки не сильно тревожу. Але я вже 2 рази обробляв. Думаю через недільку ще раз фітоспорином обробити на фінал і потім чекати врожай

Поделиться сообщением

17 часов назад, Shajtan сказал:

в мене ті ж трабли на "дачі" де я в цьому році автіки гровлю, тому повністю тобі співпереживаю.

До речі, пліснява може померти, але залишиться на листках плямами, тому, можливо обробка подіяла. Чи пліснява далі розповсюджується?

В мене загалом знизу-на середині ялин вона більше, а от маківки не сильно тревожу. Але я вже 2 рази обробляв. Думаю через недільку ще раз фітоспорином обробити на фінал і потім чекати врожай

пліснява може померти у разі несприятливих умов. просто підсохне і перестане атакувати. дощі завершилися, встановилася сонячна погода - багато ультрафіолету і пліснява загнобилася.....

в мене зазвичай страждає верхівка.....

Поделиться сообщением

новини:

banana og auto 70+так і не зацвіла, хоча стать показала давно. топнув на 40 дні - не хотів щоб виросла пальма. наразі ніби йде на передцвіт....

photo_5_2025-08-02_10-32-10.jpg

на лузі: вчора підгодував 9\12\35 1200 ррм, вистриг наслідки атаки плісняви - там копійки та кропнув хорус+скор востаннє.

photo_2025-07-31_13-10-20.jpg

північне сяйво виросло мале - 40 см орієнтовно, орієнтовно місяць цвіту...

photo_4_2025-08-02_10-32-10.jpg

с4р цього року виявилася фотоперіодом\фастом. 180см орієнтовно наразі. поки що)))

photo_1_2025-08-02_10-32-10.jpg

біла вдова авто. орієнтовно 100 см. цвіте місяць орієнтовно.

photo_2_2025-08-02_10-32-10.jpg

тутанхамон - 60+см, міісяць цвіту

photo_3_2025-08-02_10-32-10.jpg

Изменено пользователем jumbojet
  • Like +1 11

Поделиться сообщением

Красуні, особливо та, що 180см:1351969117_50:

• Like +1 3

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

новини з полів(закреслено) лугів. все цвіте місяць-півтора, окрім ялинки с4р. с4р росте далі - наразі 180+см. 

залив компоту 9\12\35 під ті, що цвітуть. мені здається,що вони, якось слабо накидають - це може бути через дефіцит фосфору? грунт в нас суцільний торф річної пойми - тож хз скільки там фосфору. поливав раз на 1-2 тижні 20\20\20 потім 9\12\35....

з домашніми наразі нічого цікавого: автоквіти цвітут, banana og так і не зацвіла.... фотоперіоди норм - теоретично за 10-15 діб мають піти на передцвіт

photo_4_2025-08-10_17-25-23.jpg

photo_5_2025-08-10_17-25-23.jpg

photo_3_2025-08-10_17-25-23.jpg

photo_1_2025-08-10_17-25-23.jpg

photo_2_2025-08-10_17-25-23.jpg

• Like +1 8

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Класні тризуби ростуть в тебе :1351969117_50::318764606_jahforum50:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, Shajtan сказал:

Класні тризуби ростуть в тебе :1351969117_50::318764606_jahforum50:

батя, я стараюся)))

3 часа назад, MrHaze сказал:

Гарні =)

як для партизанськоо ауту та насіння по 30 грн\шт дійсно гарні

• Like +1 2

Поделиться сообщением

ну й герой цього сезону Jelly donutz, яка примудрилася пройти його не підхопивши плісняви(правда з двома обробками). стан на сьогодні на фото. 

photo_2025-08-09_16-16-33 (2).jpg

photo_2025-08-09_16-16-34.jpg

photo_2025-08-09_16-16-33.jpg

photo_2025-08-09_16-16-32.jpg

• Like +1 9

Поделиться сообщением

новини з полів\лугів:

-  фотоперіоди здається пішли на передцвіт - стали грубшати стебла та різко збільшуватися в розмірах - див. фото. хто шарить, як воно вигляда - підтвердіть\спростуйте.

- перевірив дренаж фотоперіодів - є ознаки засолу, хоча квіти виглядають майже норм(легкий деф азоту - треба погодувати азотом по листу кілька разів), 5 разів поспіль буду поливати водою+1 мл\л мікро;

- автоквіти вже отримують ріпен+мікро - орієнтовний час до харву 15 діб, якщо звісно погода дозволить. в пт намальовано півдоби опадів - знову занесу під навіс. JD демонструє видатні для ауту результати - дуже не хочеться хапанути плісняву на останньому етапі. MJ втратив 10%+ внаслідок плісняви, GG довелося викинути - пліснява була в кожній шишці, тож тепер в компості є тгк...

- на лугу все норм, харвити ще рано  - трихоми майже всі прозорі. ачкую дощу в пт - шишки вже дуже щільні, буду спостерігати та надіятися на вітряну погоду після дощу

- ну й фото

photo_4_2025-08-18_12-51-14.jpg

photo_5_2025-08-18_12-51-14.jpg

photo_6_2025-08-18_12-51-14.jpg

photo_3_2025-08-18_12-51-14.jpg

photo_2_2025-08-18_12-51-14.jpg

photo_1_2025-08-18_12-51-14.jpg

• Like +1 13

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

6 минут назад, MrHaze сказал:

Отличные =)

я стараюся))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Гарні рослини💪 Автіки дуже апетитно виглядають)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

10 часов назад, Shajtan сказал:

Оце так гребінці :526525657_Like50:

як твій purple urkle? мій ще не цвіте - третє фото зверху. фаст....

Поделиться сообщением

7 часов назад, jumbojet сказал:

як твій purple urkle? мій ще не цвіте - третє фото зверху. фаст....

в мене він дежить в упаковці :1813357245_Launge50:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

в нас сьогодні заряджає дощ на добу..... маю надію, що луг виживе - ніби обіцяють вітряну погоду з потрібним мені напрямком вітру. Автоквіти з городу заволочив в гроурум, поставив осушувач на 50%, купив ВЕНТИЛЯТОР 45 см діаметром - на першій швидкості дме, аж вуха завертаються, люстру навіть повісив.  подивися в мікроскоп, то MJ та PR виглядають неочікувано досить стиглими - бурштин присутній місцями. 92 ДВК лише. неочікувано якось...

photo_2025-08-21_20-30-15.jpg

photo_2025-08-21_20-30-14.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

• Создать...