Перейти к публикации

Дикий Аут 2025 | Тест для бро @OldKyivHills

Рекомендованные сообщения

Слава Ісусу Христу!

Сьогодні пішов попрацювати на галявину. Вичистив всі хащі, розширив площу, на більше мене не хватило. Жара +26 градусі і на наступні 4 дні прогнозують +30.

Тому було вирішено попшикати Мегафолом 25 мл/ 10 л води. Також вперше використовував прилипач (підгледів цей засіб в агрономів). Суть його дій в тому, що вода стає трошки "масляниста" і краще затримується на листку і як наслідок, рослина встигає більше поглинути корисних речовин із розчину.

Всі тестові сємки, а також решта фастів/фото виглядають норм, але автіки якісь трохи рахітні :rasta_sad:. Думаю можливо, завелика доза Радіфарму зіграла в негатив для них... короче хз... але обідно. 

На сьогодні всім приблизно 10 днів від всходів. На фото один із Original Charas, решта виглядають аналогічно.

IMG_4568.thumb.JPG.9b9b94b905368f2a6a0e9c64cdcd3c1f.JPG

Також забув показати свій набір агронома :rasta_biggrin:

IMG_4567.thumb.JPG.1907e3d876f4a2a9648af50fa76cf885.JPG

Всі дякую за увагу. Віддячусь як появляться реакції, на сьогодні всі вже використав :rasta_peace:

• Like +1 10

Поделиться сообщением

Вот это подход) а я думал только я в акте "игуаной адвансет и плогроном" удобрял)). Молодец

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Но на мой взгляд, лучше всего (цена/качество) это адвансет РН формула. Это просто отвал башки. Рекомендую.

Ну и янтарную кислоту само собой)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, sanya7777 сказал:

Вот это подход) а я думал только я в акте "игуаной адвансет и плогроном" удобрял)). Молодец

дякую браза)) біобіз мені сподобався, правда з Grow треба бути обережним, дуже висока концентрація. Та і ціна взагалі не космос, досить підйомна)

адвансет РН формула

можливо якось спробую, дякую за наводку)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Слава Ісусу Христу!

Вчора пішов закопувати поти з фастами в землю. Напрацювався добротно, поперек трошки нив ввечері. Автіки поки залишив так, можливо взагалі не буду закопувати, а просто у високу траву сховаю і час від часу буду підстригати в рівень з горшком.

Всім фастам перший раз дав Biobizz Grow, дуже легенький компотік, десь 5-6 мл / 13 літрів води. А автікам 2,5 мл / 12 літрів води. Подивлюсь як відреагують, якщо все буде добре - трошки підніму концентрацію. Також оновив захист від слимаків.

Варто згадати що в нас пройшла пару днів назад гроза і впала температура до +20 градусів. Через пару днів знову підніметься.

Загалом всі фасти показують непоганий приріст і почувають себе добре, що не може не тішити.

15 днів від всходів.

IMG_4571.thumb.JPG.89ecf060f200b8867c392a1061424418.JPG

Загальний вид галявини. Красота як на мене :jahwatering:

IMG_4572.thumb.JPG.dc18a4d4b3e44eba42b9aa809a177b19.JPG

Изменено пользователем Legend777
  • Like +1 15

Поделиться сообщением

пиздос) чувствую себя ущербнім со своим боксиком )

• Джа Пре +1 6

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

31 минуту назад, boyarskiy сказал:

пиздос) чувствую себя ущербнім со своим боксиком )

та не гони, бро)) я от навіть твоєму маленькому боксу заздрю, бо сам немаю змоги підіймати індор, а хотілось би спробувати

вот і товчуся як горила по диких джунглях :lalala:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

3 часа назад, Legend777 сказал:

Слава Ісусу Христу!

Вчора пішов закопувати поти з фастами в землю. Напрацювався добротно, поперек трошки нив ввечері. Автіки поки залишив так, можливо взагалі не буду закопувати, а просто у високу траву сховаю і час від часу буду підстригати в рівень з горшком.

Всім фастам перший раз дав Biobizz Grow, дуже легенький компотік, десь 5-6 мл / 13 літрів води. А автікам 2,5 мл / 12 літрів води. Подивлюсь як відреагують, якщо все буде добре - трошки підніму концентрацію. Також оновив захист від слимаків.

Варто згадати що в нас пройшла пару днів назад гроза і впала температура до +20 градусів. Через пару днів знову підніметься.

Загалом всі фасти показують непоганий приріст і почувають себе добре, що не може не тішити.

15 днів від всходів.

Виглядає епічно) гарного врожаю!

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Заебись поляна.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

А тот ОГ Куш тоже тут? На этой поляне?

Поделиться сообщением

@X720 @MrHaze  дякую брази)

1 час назад, MrHaze сказал:

А тот ОГ Куш тоже тут? На этой поляне?

так, він в правому ряду, найближчий до мене)) і є нюанс, точку росту малесенький равлик йому коцнув легенько, але нічого критично

ще раз дякую за підгон, подивимось коли зацвіте, буде дуже цікаво по-спостерігати за цим фотіком)

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Галявина просто казкова:respect:

Изменено пользователем RustCohle
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

9 часов назад, RustCohle сказал:

Галявина просто казкова:respect:

дякую бро) , твоя не гірша :rasta_peace:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 10.06.2025 в 10:06, Legend777 сказал:

Слава Ісусу Христу!

15 днів від всходів.

Красота, поработал на славу респект !!!

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, GoshaVetrov сказал:

Красота, поработал на славу респект !!!

бро, дякую за оцінку старань :perfect:

Поделиться сообщением

Слава Ісус Христу!

Прибавка в розвитку є, але не дуже суттєва по-моєму. Виною всьому похолодання, яке триває вже 7 день. Дуже холодний північно-західний вітер і хмарно, сонця мало... Навіть стовбури і листя в деяких растіх і навіть бур'янів забарвились у фіолетовий.

В зв'язку з цим три дні тому давав Мегафол по листу (перед найхолоднішим днем), доза стандартна 25 мл / 10 літрів води. Також сьогодні вдруге даю Biobizz BioGrow, на цей раз підняв дозу до 10 мл / 14 л води (доза досі менша мінімальної рекомендованої). І потім влив рештки Радіфарму - доза десь 20 мл / 14 л води.

З хороших новин - йде потепління. Хоч температура не така висока (+23 в середньому), але буде багато сонячних днів.

Сьогодні маємо 20 день від всходів. Як трохи розвинуться, буду викладати фото кожної окремо, бо зараз всі на одному етапі. Мир :rasta_peace:

IMG_4573.thumb.JPG.a5bc3096cbb295718b9877b8959bc595.JPG

• Like +1 7

Поделиться сообщением

Ведра и поты в ауте ненужная трата денег. Во-первых деньги, а главное ограниченное пространство для корей. Я это уже проходил (если интересно, то мой последний аут в подписке). Корни у конопли растут больше в стороны чем в глубь! Идеальная лунка - ширина 1-1,5м  и глубина 0,5-0,7м.это естественно для фотиков, для автиков куда скромнее можно. Но ведра и поты трата денег, лучше бы земли классной прикупил на эти денежки. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

35 минут назад, sanya7777 сказал:

Ведра и поты в ауте ненужная трата денег. Во-первых деньги, а главное ограниченное пространство для корей. Я это уже проходил (если интересно, то мой последний аут в подписке). Корни у конопли растут больше в стороны чем в глубь! Идеальная лунка - ширина 1-1,5м  и глубина 0,5-0,7м.это естественно для фотиков, для автиков куда скромнее можно. Но ведра и поты трата денег, лучше бы земли классной прикупил на эти денежки. 

Посадил автики в 20 литровые поты,ну и покупная земля,сравним на выходе,но вроде развитие 👍

Поделиться сообщением

1 час назад, sanya7777 сказал:

Поти мені економлять сили в прополці бур'яну якого в диких краях валом, а також не дають тому ж бур'яну душити і об'їдати растіхи. Це разова інвестиція, тому готовий був піти на такі жертви, з кожним новим сезоном їх ціна наближається до нуля.

Також йде економія сил та часу при підготовці лунок, не треба багато копати і перекопувати, а просто набрати з одного місця землі для поту. Земля, до речі, на містяку топова, перших два сезони взагалі добрив не юзав, все росло на ура. Але потім розплодився різний бур'ян, верхні шари були так зарощені і переплетені корінням, що лопату було не реально всадити, тому і прийняв рішення поти юзати.

Короче, для мене плюси вартували тих грошей.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Не все так однозначно.Я раньше придерживался подобного мнения,но углубляясь в различные варианты условий,возможностей и развития событий,пришел к тому,шо всё индивидуально,и каждый выбирает для себя оптимальный вариант.Есть один,на мой взгляд неоспоримый плюс,-в случае крайней необходимости,можно достаточно быстро убрать растения,с места дислокации,практически не навредив им.Можно использовать мешки(это в разы дешевле)но во первых их хватит на год,максимум два,во вторых,они не так хорошо держат форму и при необходимости транспортировки,вероятность повредить корневую возрастает на много.И ещё,аут ауту рознь.К примеру нет у человека места,с нормальной(твердой)почвой,куда с уверенностью можно сказать ни кто не забредет,но есть укромное место в болотистой местности,камышах и т.д.,где лунку не выкопаешь,и не принесешь грунта,вот в таких местах высадка в таре,-отличная альтернатива.Ну и если есть возможность,почему бы и нет.Думаю при правильном питании,в 25л потах,можно собрать хороший урожай.

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Слава Ісусу Христу!

Тільки наладилась погода, як друга хвиля холодів насувається... На три дні вперед температура в день не вище +19, а також холодний північно-західний вітер, через що по факту буде ще холодніше видаватись. Вночі взагалі жесть +10... Короче цей рік аутменів не балує взагалі. Надіюсь хоть далі все буде краще, бо і так на місяць менше вегетації ніж завжди, а ще й стільки стресів. До речі якраз сьогодні перед цими стресами вніс Мегафол по листу - 25 мл / 10 л.

25-й день від каски.

IMG_4584.thumb.jpg.6d08c6cbec2d8021cf0177ae8d3707e9.jpg

IMG_4585.thumb.JPG.34a1f3466a6c3919d25cb246f7078fcd.JPG

• Like +1 7

Поделиться сообщением

Співчуваю бро. Прогноз на найближчі дні і справді невтішний і хз коли погода налагодиться... Давно я такого холоду не пам'ятаю якщо взагалі таке було. Сподіваюсь через тиждень потеплішає.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Только что, RustCohle сказал:

Співчуваю бро. Прогноз на найближчі дні і справді невтішний і хз коли погода налагодиться... Давно я такого холоду не пам'ятаю якщо взагалі таке було. Сподіваюсь через тиждень потеплішає.

Я голову не опускаю)) дивлюсь з оптимізмом в майбутнє) прорвемось, рослинки вже окріпли, закалились. Це похолодання думаю легше перенесуть.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

10 минут назад, Legend777 сказал:

Я голову не опускаю)) дивлюсь з оптимізмом в майбутнє) прорвемось, рослинки вже окріпли, закалились. Це похолодання думаю легше перенесуть.

Ну, що загартуються то точно💪) Щойно глянув на термометр, в вже 10°. Закалка йде повним ходом)

Изменено пользователем RustCohle
  • Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

17 минут назад, RustCohle сказал:

Ну, що загартуються то точно💪) Щойно глянув на термометр, в вже 10°. Закалка йде повним ходом)

Ми на заході перші холоди приймаємо з Балтійського моря. А вглиб країни вони можуть і не дійти, так шо на Заході ростити - то тобі не коники з гімна ліпити))

Але бразам в Карпатах я взагалі не заздрю, порівняно з ними в нас ще всьо чікі-пукі.))

А в тебе браза який регіон: північ чи північний захід?

Поделиться сообщением

• Создать...