Перейти к публикации

Дикий Аут 2025 | Тест для бро @OldKyivHills

Рекомендованные сообщения

1 час назад, Legend777 сказал:

Сам процес харву як і похід на поляну був дуже нервозний, я хвилювався і навіть боявся як ніколи раніше. Просив Бога про захист і допомогу коли йшов. Це допомогло. Далі всі інстинкти були викручені на максимум, я помітив що моя стежка не протоптана по новому, на землі слідів окрім звірячих виявлено не було. Значить все спокійно на даний момент, по дорозі також сполохав самця косулі (козла), він на мене мичав від страху коли тікав)) Це мене ще більше заспокоїло, в кущах точно ніхто не засів і не чатує на мене. Маска на голову, рукавиці на руки і ниряю в свої дебрі. Там ще пару чекпоінтів і я на базі. По-швидкому відфоткав для Форуму і давай чікати сікатором всіх обраних. Грубо розібрав на менші шматки, попакував по пакетам і давай відчалювати звідти. На виході, в безпечному місці, подякував Богу що я безпечно зайшов і вийшов 

Бурда, ай красиво пишеш! Переживаю твої пригоди, мені знайомо це, хоч і по своєму :448380246_50:

Окремий особистий респект, бро,  за рівень, якість

• Like +1 3

Поделиться сообщением

1 час назад, ROMANKLIM сказал:

Бурда, ай красиво пишеш! Переживаю твої пригоди, мені знайомо це, хоч і по своєму :448380246_50:

Окремий особистий респект, бро,  за рівень, якість

дякую бро за оцінку)) це спонтанно вийшло, виклав емоції через текст

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Только что, Legend777 сказал:

дякую бро за оцінку)) це спонтанно вийшло, виклав емоції через текст

Тож наше все: тут і зараз. Хто? Ми)

Поделиться сообщением

З харвом бро🤝. Поляна бомбезна  :respect:. OG Kush потужно так додав 🔥. Чудово, що заморозок тебе минув.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

@RustCohle , @OldKyivHills@ROMANKLIM - дякую за підтримку брази :drujba:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Гарні бро ялинки выросли 🔥

Кстаті чий грін крек буде ?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Як там твоя поляна бро? Захарвив інші рослини?

• Like +1 1

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Слава Ісусу Христу!

Брази, нарешті знайшов час оновитись, вірніше поставити крапку в цьому репорті. Але спершу дякую бро @Mecheniy за проявлену цікавість чи все в мене гаразд і бро @OldKyivHills за не байдужість до репорту. Ще раз всім небайдужим - дякую брази!

Тепер стосовно рослин, якщо дуже коротко то я залишив їх помирати на галявині... Це було дуже важке і вимушене рішення, але на кону було надто багато щоб розмінюватись на якісь конопляні кущі.

А тепер довга версія для всіх цікавих, що там в мене такого відбулося.

Почну з містики, зовсім не вигаданої, 100% реальної. Якось серед літа сниться мені сон, що я іду до себе на поляну і не доходячи до неї розминаюсь з мусарами. Саме важливе це "розминаюсь", тобто вони мене не побачили, при тому, що я їх побачив. Я в паніці тікаю звідти і на виході починаю розуміти що на поляні купа речей з моїми відбитками, від цього я ще більше нагнітаю паніки собі і цей момент прокидаюсь серед ночі... Сон дуже виразний, але я заспокоїв себе думкою що це "просто сон" ліг і заснув знову.

Проходить якийсь час, я вже і забув що мені снилось... І тут в один день, чисто спонтано, щось мене потягнуло на галявину, сенсу туди йти не було тим більше все не по розкладу. Приперся значить я туди, обдивився всіх, полюбувався і вирішив трошки підрізати бур'ян кругом горшків. Закінчив значить я роботу, стою в тіні хащів відпочиваю від роботи і в один момент чую звук... піздцєц брази, чую як квадрокоптер опускається над моєю галявиною, чую як працюють моторчики, як вони балансують його положення в повітрі... Єбать, я застиг в ужасі, вірніше мої інстинкти заставили мене не рухатись, я підсвідомо розумів що мене не помітили, бо звук був зліва над моєю головою, тобто камера дрона була націлена на галявину, яка була зліва від мене. Я зловив момент коли дрон вильнув вліво і одним рухом сховався під плотніші зарослі так щоб на 100% мене не помітили. Далі дрон покрутився ще пару хвилин над поляною і я чую як від підіймається вверх. А я сиджу і думаю найгірші думки в світі... Думаю, їбать мене спалили вірняк і мусара чекають мене на виході з поляни. Але Слава Богу, все обійшлось я з поспіхом втік з тої поляни і день за днем думки думав що це було і що тепер робити далі...

Проходить тиждень від тої події, я встиг порадитись з одним надійним кєнтом і тут я згадав той сон що описав вище... Я подумав що Бог цим сном допомогає мені уникнути проблем. Коротше, ми вирішили розглядати цю ситуацію з найгіршої сторони. Тобто ми прийняли за реальність той факт що дрон 100% мусарський і він виконуючи планові роботи виявив моя поляну. А раз поляна спалена мусарами, нєхєр туда більше суватити свого носа, змиритись з втратою врожаю, запореним сезоном і так далі. Дякувати треба було Богу за опіку, що все обійшлося і жити собі далі. Так пройшов ще тиждень, тобто разом я вже два тижні не появляюсь на поляні і саме в цей момент я просрав всю вегу, що можна прочитати в репорті...

Але я блядь дурний, відбитий і при тому ще впертий як баран ніяк не мій змиритись з втратою врожаю і потрачених зусиль. А найбільше був злий на тих мусарів галімих які не дають продихнути нашому братові, як же заєбали ці додіки... Коротше надув сам собі вітрила і на азарті залетів на поляну перший раз після запалу. Вибрав пізній вечір, перестрахувався. Фотки і пост з цього вечора є у репорті. Зайшов і вийшов я досить спокійно і це мене ще більше надихнуло... Далі я вже не марожусь і літаю на паляну регулярно для підживлення рослин і регулярно оновлюю реп, а ви брази навіть не підозрювали в яких обставинах все це робилось...)) Я дійшов до простого висновку, мусара не будуть зараз мене чатувати, а почекають осені сезону харвестів і вже тоді будуть мене виловлювати. І навіть тут я думав що хуй за щоку їм закину, залечу на поляну пізно вночі і захарвлю все... Але як тільки почав наближатись харвест моя самовпевненість почала згасати і я знову, блядь, відчуваю страх...

Щоб зробити перший харвест я себе два тижні накручував, все ніяк не міг зайти, бо боявся. Ці емоції описані в останьому пості... Далі закинув сушитись все до кєнта, бо своє місце я вирішив цього року не використовувати, знову ж таки перестрахувався всюди де міг. В кєнта нажаль стався запал і прийшлось недосушену траву пакувати і зматувати звідти. Забігаючи наперед скажу, що через погані умови якась частина була втрачена, але мені на рік того що залишилось точно хватить.

Далі стається нова цікава подія. Я знов накрутив себе йти на поляну забирати все що достигло, в планах було мінімум 4 рослини. Йду я значить по своїй стежині, вона в якийсь момент виходить в поле і майже ховається в зарослях і тут де вона має ховатись я бачу як по ній їхала якась машина чи то квадроцикл. Вже прям тут я зрозумів що мені пора кидатись тої ідеї з харвом решти рослин... я прийняв гірку правду, що мені варто залишити все як є... Сушити тим більше немає де, нагадаю в кєнта запал стався, тут сліди які ведуть прям до мене, карочє ну їх ті кущі. Свобода важливіше, мені є що втрачати... Я вважаю що тут я правильно розставив пріорітети. 

Мене бадьорить думка що все добре що добре закінчилось. Вот я зібрав завдяки своєму слабоумєю і відвазі якусь частину ось і тішусь нею. Дякую Богу щиро за допомогу, якби не Його попередження і не мудрі думки вкладені в мою голову в правильний момент, все могло би закінчитись плачевно. Вся фішка того сна, він був 100% віщим. Я мусів бути там в той момент і повинен був побачити той дрон... Щоб далі сталось те що сталось, щоб я зміг тепер все це тут написати. Вау!

На цьому в мене все брази, надіюсь комусь сподобалось моє чтиво. Бро @OldKyivHills вибачай мене, тестувальник з мене не вдався. Твій сорт Скіфське золото так і не захарвив і не спробував. Він вже мабуть зігнив разом з іншими рослинами перспективними і не дуже. А щодо Чараса ще відпишусь через день чи два. 

Изменено пользователем Legend777
  • Like +1 13

Поделиться сообщением

А какие сорта захарвил бро?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

6 минут назад, MrHaze сказал:

А какие сорта захарвил бро?

Strawberry Cola Sherbet Fast / Original Charas Early

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Legend777 сказал:

Strawberry Cola Sherbet Fast / Original Charas Early

А шо по весу получилось? Трип репорт буит?) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Ну ти цікаво живеш, бро!  І пишеш. І гровиш. І віриш. Красава:respect:

З харвом!🔥

• Like +1 3

Поделиться сообщением

11 часов назад, MrHaze сказал:

А шо по весу получилось? Трип репорт буит?) 

не важив, точно не скажу... приблизно 500-700 грам на око і по відчуттях в руках.

а тріпчик напишу, завтра постараюсь

@ROMANKLIM дякую бро)

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Добре що все позитивно закінчилося бро! І молодець що прислухався до підсвідомості, якщо там вже був дрон це 100% буде засідка. Насправді твій репорт самий інформативний і цікавий, не дивлячись на ці моменти) :respect: Навіть ця ситуація що сталася дуже повчальна для всіх. Будемо чекати на тріп репорт бро, бережи себе!

• Like +1 2

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

17 минут назад, OldKyivHills сказал:

Добре що все позитивно закінчилося бро! І молодець що прислухався до підсвідомості, якщо там вже був дрон це 100% буде засідка. Насправді твій репорт самий інформативний і цікавий, не дивлячись на ці моменти) :respect: Навіть ця ситуація що сталася дуже повчальна для всіх. Будемо чекати на тріп репорт бро, бережи себе!

дякую за підтримку бро) я тільки радий поділитись досвідом з молодими, нехай кожен щось візьме для себе.

а до тебе браза я 100% звернусь за насінням фастів, те що спробував мені сподобалось. Вот тільки треба нову поляну знайти до наступного сезону... І більше не буду такі маштаби піднімати, посадки рядочками також увагу зверху привертають :oops:

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Соболезную, меня тоже дрон палил, над головой пролетел когда сидел возле плантаря, я потом 2 месяца не ходил туда.

Захарвил вроде обошлось, и тоже проблемы были что негде сушить, повесил над кронами деревьев, неделю повисели, ядреный запах пропал и пришлось по углам на чердаке досушивать, какая-то часть плесень сожрала, но хоть что- то захарвил, тож +- на год хватит

этот сезон самый сложный был за все время 🫠🫠🫠

• Like +1 4

Поделиться сообщением

20 часов назад, Legend777 сказал:

. Свобода важливіше, мені є що втрачати... Я вважаю що тут я правильно розставив пріорітети. 

Не знаю всех твоих ньюансов,единственное шо могу сказать,сейчас за выращивание,хранение и употребление,не садят.Может когда гектары засеяны…,а так либо распространение (торговля),либо мусора имеют зуб на тебя,и то надо натупить и самому в кастрюлю влезть.
Возможно ты прав и за поляной наблюдают,но представь сколько нужно потратить времени,чтоб круглосуточно сидеть и выжуравливать пока кто то прийдет,шоб его хлопнуть.Более вероятно,шо заедут и просто все скосят.Я конечно не на твоем месте,но если бы был,вывалил бы броню,сделав вид шо собираю грибы,ягоды,ну или на шо там можно срезаться,(хоть дрова)для того шоб глянуть осталось ли там вообще шось.

В любом случае было приятно наблюдать за твоим гровом,красивые кусты вырастил.Жаль конечно,шо так все вышло,но как ни крути,это опыт,а он дорого стоит.Удачи тебе.

П.с. и да,насчет кучности ты прав,так густо не стоит садить,слишком уж привлекает внимание такой сад.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

4 часа назад, Цветовод сказал:

этот сезон самый сложный был за все время 🫠🫠🫠

згоден, в мене таких проблем від початку до кінця не було ще ніколи

39 минут назад, Хотабыч сказал:

В любом случае было приятно наблюдать за твоим гровом,красивые кусты вырастил.Жаль конечно,шо так все вышло,но как ни крути,это опыт,а он дорого стоит.Удачи тебе.

дякую бро, на доброму слові) в тебе вінігрет також цікавий, заглядую регулярно.

43 минуты назад, Хотабыч сказал:

Я конечно не на твоем месте,но если бы был,вывалил бы броню,сделав вид шо собираю грибы,ягоды,ну или на шо там можно срезаться,(хоть дрова)для того шоб глянуть осталось ли там вообще шось.

я маю досі ці думки... збігати глянути шо і як, типу злочинець завжди повертається на місце злочину :giggling:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 22.10.2025 в 22:01, Legend777 сказал:

Слава Ісусу Христу!

Брази, нарешті знайшов час оновитись, вірніше поставити крапку в цьому репорті. Але спершу дякую бро @Mecheniy за проявлену цікавість чи все в мене гаразд і бро @OldKyivHills за не байдужість до репорту. Ще раз всім небайдужим - дякую брази!

Тепер стосовно рослин, якщо дуже коротко то я залишив їх помирати на галявині... Це було дуже важке і вимушене рішення, але на кону було надто багато щоб розмінюватись на якісь конопляні кущі.

Почну з містики, зовсім не вигаданої, 100% реальної. Якось серед літа сниться мені сон, що я іду до себе на поляну і не доходячи до неї розминаюсь з мусарами. Саме важливе це "розминаюсь", тобто вони мене не побачили, при тому, що я їх побачив. Я в паніці тікаю звідти і на виході починаю розуміти що на поляні купа речей з моїми відбитками, від цього я ще більше нагнітаю паніки собі і цей момент прокидаюсь серед ночі... Сон дуже виразний, але я заспокоїв себе думкою що це "просто сон" ліг і заснув знову.

Проходить якийсь час, я вже і забув що мені снилось... І тут в один день, чисто спонтано, щось мене потягнуло на галявину, сенсу туди йти не було тим більше все не по розкладу. Приперся значить я туди, обдивився всіх, полюбувався і вирішив трошки підрізати бур'ян кругом горшків. Закінчив значить я роботу, стою в тіні хащів відпочиваю від роботи і в один момент чую звук... піздцєц брази, чую як квадрокоптер опускається над моєю галявиною, чую як працюють моторчики, як вони балансують його положення в повітрі... Єбать, я застиг в ужасі, вірніше мої інстинкти заставили мене не рухатись, я підсвідомо розумів що мене не помітили, бо звук був зліва над моєю головою, тобто камера дрона була націлена на галявину, яка була зліва від мене. Я зловив момент коли дрон вильнув вліво і одним рухом сховався під плотніші зарослі так щоб на 100% мене не помітили. Далі дрон покрутився ще пару хвилин над поляною і я чую як від підіймається вверх. А я сиджу і думаю найгірші думки в світі... Думаю, їбать мене спалили вірняк і мусара чекають мене на виході з поляни. Але Слава Богу, все обійшлось я з поспіхом втік з тої поляни і день за днем думки думав що це було і що тепер робити далі...

Проходить тиждень від тої події, я встиг порадитись з одним надійним кєнтом і тут я згадав той сон що описав вище... Я подумав що Бог цим сном допомогає мені уникнути проблем. Коротше, ми вирішили розглядати цю ситуацію з найгіршої сторони. Тобто ми прийняли за реальність той факт що дрон 100% мусарський і він виконуючи планові роботи виявив моя поляну. А раз поляна спалена мусарами, нєхєр туда більше суватити свого носа, змиритись з втратою врожаю, запореним сезоном і так далі. Дякувати треба було Богу за опіку, що все обійшлося і жити собі далі. Так пройшов ще тиждень, тобто разом я вже два тижні не появляюсь на поляні і саме в цей момент я просрав всю вегу, що можна прочитати в репорті...

Але я блядь дурний, відбитий і при тому ще впертий як баран ніяк не мій змиритись з втратою врожаю і потрачених зусиль. А найбільше був злий на тих мусарів галімих які не дають продихнути нашому братові, як же заєбали ці додіки... Коротше надув сам собі вітрила і на азарті залетів на поляну перший раз після запалу. Вибрав пізній вечір, перестрахувався. Фотки і пост з цього вечора є у репорті. Зайшов і вийшов я досить спокійно і це мене ще більше надихнуло... Далі я вже не марожусь і літаю на паляну регулярно для підживлення рослин і регулярно оновлюю реп, а ви брази навіть не підозрювали в яких обставинах все це робилось...)) Я дійшов до простого висновку, мусара не будуть зараз мене чатувати, а почекають осені сезону харвестів і вже тоді будуть мене виловлювати. І навіть тут я думав що хуй за щоку їм закину, залечу на поляну пізно вночі і захарвлю все... Але як тільки почав наближатись харвест моя самовпевненість почала згасати і я знову, блядь, відчуваю страх...

Щоб зробити перший харвест я себе два тижні накручував, все ніяк не міг зайти, бо боявся. Ці емоції описані в останьому пості... Далі закинув сушитись все до кєнта, бо своє місце я вирішив цього року не використовувати, знову ж таки перестрахувався всюди де міг. В кєнта нажаль стався запал і прийшлось недосушену траву пакувати і зматувати звідти. Забігаючи наперед скажу, що через погані умови якась частина була втрачена, але мені на рік того що залишилось точно хватить.

Далі стається нова цікава подія. Я знов накрутив себе йти на поляну забирати все що достигло, в планах було мінімум 4 рослини. Йду я значить по своїй стежині, вона в якийсь момент виходить в поле і майже ховається в зарослях і тут де вона має ховатись я бачу як по ній їхала якась машина чи то квадроцикл. Вже прям тут я зрозумів що мені пора кидатись тої ідеї з харвом решти рослин... я прийняв гірку правду, що мені варто залишити все як є... Сушити тим більше немає де, нагадаю в кєнта запал стався, тут сліди які ведуть прям до мене, карочє ну їх ті кущі. Свобода важливіше, мені є що втрачати... Я вважаю що тут я правильно розставив пріорітети. 

Мене бадьорить думка що все добре що добре закінчилось. Вот я зібрав завдяки своєму слабоумєю і відвазі якусь частину ось і тішусь нею. Дякую Богу щиро за допомогу, якби не Його попередження і не мудрі думки вкладені в мою голову в правильний момент, все могло би закінчитись плачевно. Вся фішка того сна, він був 100% віщим. Я мусів бути там в той момент і повинен був побачити той дрон... Щоб далі сталось те що сталось, щоб я зміг тепер все це тут написати. Вау!

На цьому в мене все брази, надіюсь комусь сподобалось моє чтиво. Бро @OldKyivHills вибачай мене, тестувальник з мене не вдався. Твій сорт Скіфське золото так і не захарвив і не спробував. Він вже мабуть зігнив разом з іншими рослинами перспективними і не дуже. А щодо Чараса ще відпишусь через день чи два. 

привіт друже! дуже цікава історія. мені якось теж сон снився , правда не про мусорів. а про те, що в мене на містяку все так гарно росте і пахне, а я якось приходжу і прямо там де я вирощую нагнали техніки різної і типу давай розчищати ділянку під будівництво. і я давай там бігати спасати все що можна, ще й сварилася з ними мол що це ви типу робите))...

хто його зна, але може так статись що це теж був віщий сон)

і з дроном в мене теж прикол був. помітила дрон і теж як ти  в кущі густі  застрибнула і сиділа поки не зник. але потім рішила полем прогулятись  і виявилось що то просто діти гралися запускаючи дрон в полі) зітхнула з полегшенням)

класний репчик! і ти якщо не помиляюсь вроді виграв той конкурс по аутдору. вітаю! взагалі величезна робота тобою пророблена, повно рослин, а ще все фоткай, формуй, розповідай.... одним словом красава! було дуже цікаво спостерігати. 

• Like +1 5

Поделиться сообщением

47 минут назад, sztella-cucurella сказал:

привіт друже! дуже цікава історія. мені якось теж сон снився , правда не про мусорів. а про те, що в мене на містяку все так гарно росте і пахне, а я якось приходжу і прямо там де я вирощую нагнали техніки різної і типу давай розчищати ділянку під будівництво. і я давай там бігати спасати все що можна, ще й сварилася з ними мол що це ви типу робите))...

хто його зна, але може так статись що це теж був віщий сон)

і з дроном в мене теж прикол був. помітила дрон і теж як ти  в кущі густі  застрибнула і сиділа поки не зник. але потім рішила полем прогулятись  і виявилось що то просто діти гралися запускаючи дрон в полі) зітхнула з полегшенням)

класний репчик! і ти якщо не помиляюсь вроді виграв той конкурс по аутдору. вітаю! взагалі величезна робота тобою пророблена, повно рослин, а ще все фоткай, формуй, розповідай.... одним словом красава! було дуже цікаво спостерігати. 

дякую сіста на доброму слові, приємно що тобі сподобалось моє чтиво)

щодо віщого сна я впевнений на 100%, мене така містика з дитинства супроводжує, вже не раз щось сниться а потім то збувається.

за конкурс я сам приємно здивувався, навіть і подумати не міг про перше місце.

шкода що ти не подала заявку на конкурс, думаю шанси були великі, цікаво пишеш - приємно почитати, а скіл це вже другорядне як на мене.

цікаво коли ті призи вручать, бо так і не терпиться випробувати новий вапорайзер в ділі) бро @Shajtan ти не в курсі коли призи роздадуть?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Гарна в тебе інтуіція, як би сказав Кастанеда - то тебе веде Дух. Так що головне зберегти свободу і здоров'я, а ялин ще наростиш. Тим паче не з пустими руками під кінець сезону лишився, а це вже гарний бонус! Ну і поздоровляю тебе з першим місцем в конкурсі Аутдору, бро! Сподіваюся, дизайн медальки тобі сподобався :1858993530_Frends50:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

23 минуты назад, Shajtan сказал:

Гарна в тебе інтуіція, як би сказав Кастанеда - то тебе веде Дух. Так що головне зберегти свободу і здоров'я, а ялин ще наростиш. Тим паче не з пустими руками під кінець сезону лишився, а це вже гарний бонус! Ну і поздоровляю тебе з першим місцем в конкурсі Аутдору, бро! Сподіваюся, дизайн медальки тобі сподобався :1858993530_Frends50:

дякую, бро) свобода і здоров'я дійсно найважливіше що в нас є.

і за привітання дякую, медалька просто топ, перша відзнака на форумі :jahforumorg:, а тебе бро з другим місцем вітаю, потім напиши як ті терпени на смак, що в твоєму призі

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 22.10.2025 в 22:01, Legend777 сказал:

Слава Ісусу Христу!

Добре бро, що хоч частину врожаю врятував в не був спаленим. А так пригоди в тебе серйозні і чудово, що все гарно скінчилось. Жаль тільки, що не забрав інші рослини бо вони перспективні були але вже як є. Не мені тобі поради давати але думаю зараз і перевірити можна було бо навряд тебе зараз хтось там чекатиме, в раптом щось і не згнило...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 31.05.2025 в 20:02, Legend777 сказал:

Слава Ісусу Христу!

Всіх вітаю з новим аутдор сезоном, хоч він цього року запізнілий через те що травень з березнем місцями помінялись)

Репорт спеціально веду для бро @OldKyivHills який люб'язно підігнав мені свої свіженькі фаст версії для тесту:

• Original Charas - 3 шт
  • Scythian Gold - 2 шт

Всі події відбуватимуться на 50 широті, на Заході Неньки.

IMG_4555.thumb.JPG.80e13cb5cb89aff7cd0031e3548205bf.JPG

Почну з того, що через свою неуважність я загубив одну насінину Скіфа :oops:. Коли витягував ватку ножицями насінинка зачепилась за ворс і впала десь поміж обшивку авто, знайти її так і не зміг, нажаль. Але з хороших новин те, що всі решта насінин проросли, пережили холод і вже пішли в розвиток в своїх 25-ти літрових потах.

Всю розсаду підіймав в такій міні-тепличці, приніс її прямо на свою дику галявину. Думаю вона зіграла велику роль, так як погода була жахлива - дощ і холод вночі +6 градусів.

Висадка пророщених насінин була - 20.05.2025

IMG_4558.thumb.JPG.c3608278104850350499c6138517cdbd.JPG

26.05.2025 - всі тестові насінини зійшли. Фотка з теплички

IMG_4562.thumb.JPG.cbfaae365a7b9448ef40fccd54ce4cd3.JPG

30.05.2025 - пересадив у великі поти (25 л) для постійного проживання. Полив Радіфармом (28 мл/12 л води), а також замульчував половою.

IMG_4564.thumb.JPG.53bf6e69406099e4902524259aa60fd7.JPG

Далі в планах розчистити галявину від бур'яну і розставити всі поти по своїх місцях, попередня виривши під кожен яму для того щоб коріння не перегрівалось у літню спеку.

Далі буде... :rasta_peace:

Оце рівень! Розвитку і відповідно підготовки. Браза, вельми сильний! Ультра-мега-інфра-супер-екстра-вау,як:respect:!

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 31.05.2025 в 20:36, Legend777 сказал:

дякую браза. Люблю таке, щоб все по фен шую))

Сильний бро!

В 31.05.2025 в 20:36, Legend777 сказал:

Нема змоги індор підіймати, як і домашній аут, то хоч в дикому на всі 100 викладаюсь.

Талановита істота Перетворює недоліки на перевагу.

Поделиться сообщением

• Создать...