RustCohle 597 Опубликовано: 15 сентября 2 минуты назад, MrHaze сказал: Подпер по хозяйски👍 Дякую бро🤝, я старався) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 635 Опубликовано: 15 сентября бро, дуже гарні ялини! реально як справжні горили виглядають👍 мені аж самій захотілося таку схожу виростити респектос тобі. дуже круто 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 16 сентября 10 часов назад, sztella-cucurella сказал: бро, дуже гарні ялини! реально як справжні горили виглядають👍 мені аж самій захотілося таку схожу виростити респектос тобі. дуже круто Дякую сіста🤝. Думаю в тебе все повинно вийти бо ти нормально шариш і стараєшся так що виростиш монстрів в наступному році) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 944 Опубликовано: 16 сентября Тропікана і Кілер десь плюс/мінус в один час харвест здається) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 730 Опубликовано: 16 сентября Бро hi хто лідер по цвітінню? А так все в тебе добре огонь. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 16 сентября 4 часа назад, Legend777 сказал: Тропікана і Кілер десь плюс/мінус в один час харвест здається) Правильно здається) Вони зацвіли майже одночасно але Killer Kush страждає від крота і шишки менші ніж у Tropicana Cookies. Не знаю як би там було якби не кріт але Tropicana реально дуже швидко цвіте. І це при тому, що ще 10 серпня вона вважалась аутсайдером бо навіть стать толком не показала. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 16 сентября 3 часа назад, СэрМюллех сказал: Бро hi хто лідер по цвітінню? А так все в тебе добре огонь. Дякую бро🤝. Tropicana Cookies зараз явний лідер. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 007 Опубликовано: 16 сентября Горила конєшно крута, така типу "квітнути? Аа...щас, я попью кави, потім...А? Квітнути, да, да, вже збираюсь..." Шучу звісно, заквітає вже, дай Джа дозріне якось) а так всі красуні потужні, Тропікана крута дуже А кріт це тупо по закону підлості, він міг поселитися будь-де, але він вибрав те місце. Хоча Куш всеодно чудовий) 2 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 17 сентября Дякую бро🤝 13 часов назад, Mecheniy сказал: Горила конєшно крута, така типу "квітнути? Аа...щас, я попью кави, потім...А? Квітнути, да, да, вже збираюсь..." І не кажи наче так і було))) Я все чекаю є, в вона на каві і сигареті нікуди не спішить😂 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 20 сентября Привіт народВчора вирішив позапланово відвідати галявину для обробки фунгіцидами хоч думав зробити це в понеділок. Але 2 дні йшли дощі і відчутно похолодало тому вирішив обробити як тільки просохне волога. Добре, що вітер і періодично з'являлося сонце тому надвечір все було сухе. Це була і думаю остання обробка, а там видно буде. На щастя признаків плісняви на Tropicana Cookies не виявлено, а на Killer Kush зрізав одну невелику шишечку і все. Навіть за 4 дні з фіговою погодою шишки наче додали в масі. Знову прорідив лопухи для доступу сонця бо по прогнозу тиждень погоди лишився. Ще на цей раз довелось і Gorilla Glue щось робити, а там під кущем жити можна)) Вирізав я багато внутрішніх і нижніх гілочок і лопухів, особливо не жалів бо толку з них все одно не буде. Та й загалом на цю ялинку вже ніяких сподівань добре якщо на 40-50% визріє. Tropicana і Killer також полив з Калійним ростом. Нормальна погода буде до п'ятниці, а там різке похолодання. Сподіваюсь метеорологи помилились і вдасться потримати хоче ще пару тижнів. Всім добра, миру і смачних шишок✌️ 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 944 Опубликовано: 20 сентября Гарні фото на заході дня Тропікана - топ! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 311 Опубликовано: 20 сентября Дуже гарно бро! 3 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 20 сентября @Legend777 @OldKyivHills , дякую брази🤝 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 61 Опубликовано: 21 сентября В 20.09.2025 в 13:30, RustCohle сказал: Привіт народВчора вирішив позапланово відвідати галявину для обробки фунгіцидами хоч думав зробити це в понеділок. Але 2 дні йшли дощі і відчутно похолодало тому вирішив обробити як тільки просохне волога. Добре, що вітер і періодично з'являлося сонце тому надвечір все було сухе. Це була і думаю остання обробка, а там видно буде. На щастя признаків плісняви на Tropicana Cookies не виявлено, а на Killer Kush зрізав одну невелику шишечку і все. Навіть за 4 дні з фіговою погодою шишки наче додали в масі. Знову прорідив лопухи для доступу сонця бо по прогнозу тиждень погоди лишився. Ще на цей раз довелось і Gorilla Glue щось робити, а там під кущем жити можна)) Вирізав я багато внутрішніх і нижніх гілочок і лопухів, особливо не жалів бо толку з них все одно не буде. Та й загалом на цю ялинку вже ніяких сподівань добре якщо на 40-50% визріє. Tropicana і Killer також полив з Калійним ростом. Нормальна погода буде до п'ятниці, а там різке похолодання. Сподіваюсь метеорологи помилились і вдасться потримати хоче ще пару тижнів. Всім добра, миру і смачних шишок✌️ Червоні сорти гарно прогресують,шо в тебе тропікана,шо в нашого товариша стровбері кола вообще супер)))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 26 сентября Привіт народ. 130 днів від каски Вчора ходив на галявину з ціллю ще однієї позапланової обробки препаратом Світч бо в неділю і понеділок прогнозують дощі і далі кілька холодних днів, а особливо ночей. Потім відчутно потепліє тому хотів максимально підготувати ялинки до боротьби з пліснявою і тримати по максимуму. До речі перед походом вночі було +2°. На рослини це ніяк не вплинуло і навіть не виявив жодного сліду плісняви. Тому зробив всі справи: обробив, полив з ростом, трішки прорідив лопухи. Також зрізав кілька нижніх шишечок на пробу. Думав ввечері обновити репорт бо ж наче нічого не повинно змінитись. Прогноз погоди був вночі +4°. Але вже о 21:00 було +9 і я запідозрив заморозок який сука і стався. У металевому відрі навіть лід почав формуватись. Це пиздець одним словом. Як більш менш потепліло я відразу погнав на поляну. По ситуації можу сказати, що могло бути гірше. Найбільш постраждала Gorilla Glue на фото видно як опустилось в неї листя і пощастило, що це не хтось із двох інших. Найменше постраждала Tropicana Cookies. По її листю взагалі не скажеш і тільки присохші стигми і невеликі плями на гілках де мороз всеж прихватив. У Killer Kush по листю все норм, а шишки навіть особливо з виду не постраждали. У нього більш обморожені гілки і на корі плями де вода в клітинах всеж замерзла, що видно на фото. Добре, що це лише частково бо коли примерзла б вся кора то розвитку вже можна не чекати. В мене бувало, що рослина після заморозку з виду наче нічого але не розвивається і якщо легенько придавити пальцями гілочку то кора легко злазить і це фініш. Тут на щастя такого нема але думаю ще одну таку ніч вона нормально не переживе і сьогодні теж загроза дуже імовірна. І хз, що робити бо коли приморозить і дощі то шишкам хана, в різати недозрівші рука не піднімається. Сиджу, думаю і охуїваю від перспективи. Завтра зранку все приблизно стане ясно. Такі справи друзі. Всім миру і добра, а також погоди щоб ще потримати. До скорого. 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 007 Опубликовано: 26 сентября Дуже круто! Сподіваюся, що вистоїть Дивна природа така. Тропікана вже типу як доросла така і не порожняк, а Горила тільки чухається, дивно прям дуже Ну слідкуй бро, сподіваюсь все буде ок і вийде дотримати! Хоча з горилою звісно якось сумно трохи, довго вона так, ну то хоч ці 2 нормас наросли в принципі, якщо буде ок то ще наросте 4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 26 сентября 1 час назад, Mecheniy сказал: Дуже круто! Сподіваюся, що вистоїть Дивна природа така. Тропікана вже типу як доросла така і не порожняк, а Горила тільки чухається, дивно прям дуже Ну слідкуй бро, сподіваюсь все буде ок і вийде дотримати! Хоча з горилою звісно якось сумно трохи, довго вона так, ну то хоч ці 2 нормас наросли в принципі, якщо буде ок то ще наросте Дякую бро🤝. Gorilla glue розчарувала в плані зацвітання, а тепер її ще й морозом прибило. А щодо інших то у Tropicana Cookies непогані такі шишки наросли і їй би ще хоч тиждень, в от Killer Kush ще б пару тижнів не завадило б точно і шишки далеко не такі тверді. Якщо вони сьогодні вночі сильно підмерзнуть, а потім дощ то нічо хорошого не буде і якість точно постраждає. Тому завтра вирішальний день. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 61 Опубликовано: 26 сентября 38 минут назад, RustCohle сказал: Дякую бро🤝. Gorilla glue розчарувала в плані зацвітання, а тепер її ще й морозом прибило. А щодо інших то у Tropicana Cookies непогані такі шишки наросли і їй би ще хоч тиждень, в от Killer Kush ще б пару тижнів не завадило б точно і шишки далеко не такі тверді. Якщо вони сьогодні вночі сильно підмерзнуть, а потім дощ то нічо хорошого не буде і якість точно постраждає. Тому завтра вирішальний день. Погода конечно подкачала,а так все гарно починалося!Я своїх близько 50 днів не бачив!Буду їхать спасать))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 944 Опубликовано: 26 сентября 5 часов назад, RustCohle сказал: Сиджу, думаю і охуїваю від перспективи. Завтра зранку все приблизно стане ясно. приблизно ті самі думки у мене, бро) схиляюсь до думки що треба різати все, що більш-менш зріле, бо погода вже добра не принесе 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 61 Опубликовано: 26 сентября 31 минуту назад, Legend777 сказал: приблизно ті самі думки у мене, бро) схиляюсь до думки що треба різати все, що більш-менш зріле, бо погода вже добра не принесе Я й так буду робить!бо останусь з голой жопой)))заморозки,потім дощі!короче повний джекпот))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 26 сентября 1 час назад, Legend777 сказал: приблизно ті самі думки у мене, бро) схиляюсь до думки що треба різати все, що більш-менш зріле, бо погода вже добра не принесе Я теж більше схиляюсь, що доведеться різати. Вже зараз на вулиці +7 холодніше на 2° ніж вчора і тільки чудом не буде заморозку. Потім дощі, а далі майже тиждень погода повна жопа і навіть вдень не більше 10°. Хоча би після дощів потепліло і сонечко якесь то потримав би ще але напевно не вийде. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 092 Опубликовано: 26 сентября 24 минуты назад, RustCohle сказал: Я теж більше схиляюсь, що доведеться різати. Вже зараз на вулиці +7 холодніше на 2° ніж вчора і тільки чудом не буде заморозку. Потім дощі, а далі майже тиждень погода повна жопа і навіть вдень не більше 10°. Хоча би після дощів потепліло і сонечко якесь то потримав би ще але напевно не вийде. Пару ночей пережить,и по идее можно было и подержать ещё.Дело конечно хозяйское,наверняка знаешь шо делаешь,но лично я бы не торопился,по крайней мере рассмотрел бы вариант частичного харва.2-3 градуса мороза,трава выдерживает без особых проблем,ниже пяти критично.Ещё есть ньюанс с низинами,может по низу ушатать в хлам,а те шо на бугре,только частично листья и после ещё две недели выстаивала,до конкретных морозов. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 26 сентября 16 минут назад, Хотабыч сказал: Пару ночей пережить,и по идее можно было и подержать ещё.Дело конечно хозяйское,наверняка знаешь шо делаешь,но лично я бы не торопился,по крайней мере рассмотрел бы вариант частичного харва.2-3 градуса мороза,трава выдерживает без особых проблем,ниже пяти критично.Ещё есть ньюанс с низинами,может по низу ушатать в хлам,а те шо на бугре,только частично листья и после ещё две недели выстаивала,до конкретных морозов. Я так і планував пару ночей і дощ пережити, там і погода більш менш тим паче кілька разів фунгіцидами обробляв. А потім прогноз помінявся і вже тиждень після заморозків треба триматись. А після заморозку я не впевнений, що вона витримає тиждень при дощах без сонця і тепла. Та ще й в низині. Звісно не хочеться різати бо ще дуже рано і це буде важке рішення. Але не буду забігати наперед, завтра буде ясно. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 27 сентября Будемо чекати на кращу погоду 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 28 сентября Привіт друзі. Вчора вночі на щастя не стався повторний заморозок хоча все до цього йшло. Але температура зупинилась на +1° можна сказати пощастило. Пішов вчора на поляну стан рослин не змінився. Gorilla все так же з опущеним листям, а Killer і Tropicana наче в нормі і цвітуть далі тому різати не став. Але від прогнозу погоди на тиждень мені було не по собі бо він знову змінився і додалось дощів, а в Tropicana Cookies вже непогані такі шишки наросли і кристали неймовірно блищали на сонці. Не хотілось би втратити якість через дощі тому думав я до вечора і вибрав частковий харв як порадив @Хотабыч . Захарвив я всі верхівки на Tropicana Cookies, а залишки будуть ще стояти. Killer Kush чіпати не став бо йому по виду ще цвісти і цвісти і різати рука не піднялась. Щільність і розмір шишок у нього менше тому шансів пережити дощі думаю більше. Такі справи народ, далі буде. 12 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения