Перейти к публикации
  • 0

Дикий аут 2025

Вопрос

Всим привіт, приїхав я сьогодні на галявину і ахуєв, всі нижні листки пожовтіли … скажіть будь ласка в чому справа?? Всі жовті листя відрізав

Дав  янтарки

IMG_3555.jpeg

IMG_3563.jpeg

Изменено пользователем Pablito11
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
15 минут назад, Pablito11 сказал:

Всі довті листя відрізав

по бризкав янтаркой

як це пов'язано? 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, синоптик сказал:

як це пов'язано? 

Це я взагалі кажу, що робив сьогодні з рослиною, приїхавши на поляну 

Поделиться сообщением

• 0
26 минут назад, Pablito11 сказал:

скажіть будь ласка в чому справа??

есть хотят. В данном случае конкретно азота. Но раз на такой стадии голодные. то и остальных елементов там не дохуя. 

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0
Только что, boyarskiy сказал:

есть хотят. В данном случае конкретно азота. Но раз на такой стадии голодные. то и остальных елементов там не дохуя. 

Дякую, зараз поїду дам npk 25.15.15, але скільки міліметрів треба для нею готового розчину?

Поделиться сообщением

• 0
19 минут назад, Pablito11 сказал:

міліметрів

милиметров? 

может миллилитров?  по литру-полтора в куст. Замес не делай сильным. Не знаю что за удобры. но если есть ппм метр, то было б хорошо около 400-500 ппм и посмотреть за реакцией. Если пожелтение остановилось - через недельку можно повторить тем же составом

• Like +1 1

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, boyarskiy сказал:

милиметров? 

может миллилитров?  по литру-полтора в куст. Замес не делай сильным. Не знаю что за удобры. но если есть ппм метр, то было б хорошо около 400-500 ппм и посмотреть за реакцией. Если пожелтение остановилось - через недельку можно повторить тем же составом

Опечатка)) зрозумів, дякую нажаль немає ппм метра, а удобряха дешева…(

IMG_3473.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Это шо репорт будет бро?

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Pablito11 сказал:

я взагалі кажу

зрозумів, ти так написав коряво " по бризкав янтаркой" що я зрозумів як -бо бризкав. листя ти даремно обрізав,от скажи,-нахуя?? рослині потрібні були поживні речовини(азот) і вона їх з листя взяла,де накопичила на такий випадок. тепер де їх брати при необхідності?буде їсти те що ти залишив. 

1 час назад, Pablito11 сказал:

скільки міліметрів треба для нею готового розчину?

роби компот 2-2,5 гр добрива  на літр ,зроби лунку та поливай- 2-3 літра .після поливу закрий лунку сухою травою шаром 5см.

Изменено пользователем синоптик
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, синоптик сказал:

зрозумів, ти так написав коряво " по бризкав янтаркой" що я зрозумів як -бо бризкав. листя ти даремно обрізав,от скажи,-нахуя?? рослині потрібні були поживні речовини(азот) і вона їх з листя взяла,де накопичила на такий випадок. тепер де їх брати при необхідності?буде їсти те що ти залишив. 

роби компот 2-2,5 гр добрива  на літр ,зроби лунку та поливай- 2-3 літра .після поливу закрий лунку сухою травою шаром 5см.

Поспішив з листям …. Думав що ті листя далі ще і засохнуть… компот зробив 2г на 2л і вже залив

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
13 минут назад, MrHaze сказал:

Это шо репорт будет бро?

Ні) хотів дізнатись в чому проблема просто, тому можливо не коректно оформив , але якщо будуть далі якісь сюрпризи з цією розою, буду задавати питання тут

Поделиться сообщением

• 0
8 минут назад, Pablito11 сказал:

Ні) хотів дізнатись в чому проблема просто, тому можливо не коректно оформив , але якщо будуть далі якісь сюрпризи з цією розою, буду задавати питання тут

Хорошо,я перенесу тему в "Вопрос ответ"

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Колись посадив рослинку на лісній галявині в далені від цивілізації, та мав схожі проблеми з пожовтінням листя і дефіцитом азоту. Добрив з собою не мав, лише воду, а наступний раз міг приїхати не раніше ніж за два тижні. Тож взяв свою сечу, розвів з водою десь 1:15 та полив. Пізніше коли відвідав кущик, він добре дав у рості, а листя було соковито зеленого кольору. До речі то був Critical Orange Punch і наприкінці жовтня я смакував неперевершений смак фруктів🙂

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, 69SAW96 сказал:

Колись посадив рослинку на лісній галявині в далені від цивілізації, та мав схожі проблеми з пожовтінням листя і дефіцитом азоту. Добрив з собою не мав, лише воду, а наступний раз міг приїхати не раніше ніж за два тижні. Тож взяв свою сечу, розвів з водою десь 1:15 та полив. Пізніше коли відвідав кущик, він добре дав у рості, а листя було соковито зеленого кольору. До речі то був Critical Orange Punch і наприкінці жовтня я смакував неперевершений смак фруктів🙂

Колись не одноразово чув такі історії, але сам чомусь не можу наважитись)))

Поделиться сообщением

• 0
17 минут назад, Pablito11 сказал:

але сам чомусь не можу наважитись)))

отличное азотное удобрение,из минусов -непостоянный состав. вот ознакомься , про "золотую воду"🙃 

https://www.guldkannan.se/ru/guldvatten/?srsltid=AfmBOoq04j1Y08ym7RJECY9ukWqtb1uC_i1HpqA8YYsaTjgo0cuT4DtN 

я когда твой кустик дефицитный увидел первая мысль была посоветовать простой и доступный вариант,но подумал-а может  ты из тех кто "не може наважитись".

Изменено пользователем синоптик
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Пройшло 5 днів… без змін, стала в рості. Мабуть це буде R.I.P 

чи можна спасти її шляхом пересадки в куплену землю, бо я грішу все на землю, там вона дуже погана…

IMG_3692.jpeg

IMG_3691.jpeg

Изменено пользователем Pablito11

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...