maxz333 31 Опубликовано: 10 июля, 2025 Вітаю! Я так розумію під ніж? Здається огермілась дівчина(... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Uchastkoviy 3 840 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 июля, 2025 Да тут целый мужик ( 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 maxz333 31 Опубликовано: 10 июля, 2025 45 минут назад, Uchastkoviy сказал: Да тут целый мужик ( Прикро( мабуть 2 роки в шафі не пішли на користь насінню... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 синоптик 5 614 Опубликовано: 10 июля, 2025 1 час назад, maxz333 сказал: огермілась дівчина шось я у неї нічого від дівчини не побачив. хто розгледів там хоть щось жіноче? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 boyarskiy 8 896 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 июля, 2025 она разве шо идентифицирует себя как баба) а по факту мужік с яйцами) 1 Мои репорты - клац 👀 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 maxz333 31 Опубликовано: 10 июля, 2025 1 час назад, boyarskiy сказал: она разве шо идентифицирует себя как баба) а по факту мужік с яйцами) Горіх з того ж зіп-лока 2 роки тому чудово виріс та дав гарний результат. Це фемінізоване насіння було. Мабуть стресанула, або просто умови зберігання не відповідали. 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 evader 126 Опубликовано: 11 июля, 2025 @maxz333 де брав зерно бро? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 maxz333 31 Опубликовано: 11 июля, 2025 22 минуты назад, evader сказал: @maxz333 де брав зерно бро? До брідера питань нема, бро. Тут він в топі на форумі. Не хочу негативу в його бік. Що в тому році, що в позатому році з горіхів які брав ще 2 роки тому проростало все 100% без сюрпризів. То я рукожоп. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 JahVibes 1 329 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июля, 2025 11 часов назад, maxz333 сказал: Це фемінізоване насіння було цеж не герм який можно припустити з фемкой,це хлопчік чистий,таких помилок не бувае 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 maxz333 31 Опубликовано: 11 июля, 2025 1 минуту назад, JahVibes сказал: цеж не герм який можно припустити з фемкой,це хлопчік чистий,таких помилок не бувае Можливо мені "пощастило" просто, та регуляр попався. Просто 2 горіха з того ж зіплоку були фемками. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 JahVibes 1 329 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июля, 2025 1 минуту назад, maxz333 сказал: Можливо мені "пощастило" просто, та регуляр попався. не може бути у фемках рег,тількі герм Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 evader 126 Опубликовано: 11 июля, 2025 @maxz333 це робочі моменти друже, вище написали шо тут пітух був ізначально, вина не твоя сто пудов)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 maxz333 31 Опубликовано: 11 июля, 2025 20 минут назад, evader сказал: @maxz333 це робочі моменти друже, вище написали шо тут пітух був ізначально, вина не твоя сто пудов)) Можливо. Просто декілька факторів не на мою користь- вік горіха, умови зберігання та стрес від малої відстані до борда (десь 10 см було, провтикав). А ще в тому ж боксі був фаст, який теж пітухом виявився, але то був регуляр. 3 часа назад, JahVibes сказал: не може бути у фемках рег,тількі герм Можливо і так. Важко сказати. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июля, 2025 3 часа назад, maxz333 сказал: Можливо. Просто декілька факторів не на мою користь- вік горіха, умови зберігання та стрес від малої відстані до борда (десь 10 см було, провтикав). А ще в тому ж боксі був фаст, який теж пітухом виявився, але то був регуляр. Можливо і так. Важко сказати. тут тобі вже навіть брідери пишуть, в яких роки досвіду по виготовленню насіння за плечима. І я приєднаюся. Так, це не герм ,а мужик. Так що те, що ти пишеш, що стресонула, не може бути. Тупо провтик брідера, котрий тобі продав. Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 maxz333 31 Опубликовано: 11 июля, 2025 12 минут назад, Shajtan сказал: тут тобі вже навіть брідери пишуть, в яких роки досвіду по виготовленню насіння за плечима. І я приєднаюся. Так, це не герм ,а мужик. Так що те, що ти пишеш, що стресонула, не може бути. Тупо провтик брідера, котрий тобі продав. Ну то мабуть просто не пощастило) воно все одно бонусом йшло, так що таке. Буду розглядати це просто як отримання нового досвіду. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
maxz333 31
Вітаю!
Я так розумію під ніж? Здається огермілась дівчина(...
Поделиться сообщением
14 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас