UrsusAretos 47 Опубліковано: 10 серпня, 2025 Що робити з пліснявою в ауті? NL і papaya cookies від @kaktusмалазазнала шляпи, мушені були коцнутись, якісь проофілактичні заходи є? ночі холодні до 10с? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SinnerSquared 37 Опубліковано: 11 серпня, 2025 14 часов назад, UrsusAretos сказал: Що робити з пліснявою в ауті? NL і papaya cookies від @kaktusмалазазнала шляпи, мушені були коцнутись, якісь проофілактичні заходи є? ночі холодні до 10с? Фитоспорин юзай, должно помочь 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 jumbojet 1 741 Опубліковано: 11 серпня, 2025 на мій погляд саме потужне хорус(6 гр\5л)+скор(3 мл\л). я кропнув - зразу все загнулося. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 UrsusAretos 47 Опубліковано: 11 серпня, 2025 його для профілактики? і який час розпаду?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 UrsusAretos 47 Опубліковано: 11 серпня, 2025 (змінено) 10 часов назад, SinnerSquared сказал: Фитоспорин юзай, должно помочь його теж для профілактики все обробити все має пройти? Змінено 11 серпня, 2025 користувачем UrsusAretos Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SinnerSquared 37 Опубліковано: 11 серпня, 2025 2 минуты назад, UrsusAretos сказал: його теж для прфілактики все пройти? Так 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 UrsusAretos 47 Опубліковано: 11 серпня, 2025 дякую, буду знати 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 jumbojet 1 741 Опубліковано: 14 серпня, 2025 В 11.08.2025 в 23:09, UrsusAretos сказал: його для профілактики? і який час розпаду?? я орієнтуюся на 30 діб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Стас020883 1 298 Опубліковано: 14 серпня, 2025 Спробуй квадріс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 UrsusAretos 47 Опубліковано: 15 серпня, 2025 В 14.08.2025 в 11:53, jumbojet сказал: я орієнтуюся на 30 діб каски скинуло 20 травня, вже пізно. думаю фітоспарин єдине що юзати можна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 jumbojet 1 741 Опубліковано: 18 серпня, 2025 В 15.08.2025 в 12:39, UrsusAretos сказал: каски скинуло 20 травня, вже пізно. думаю фітоспарин єдине що юзати можна квадріс - термін очікування 10 діб орієнтовно. я наприклад буду харвити авто по погоді, щоб не ризикувати тим, що наросло та залишилося, а в деяких випадках наросло та накидано нормально..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
UrsusAretos 47
Що робити з пліснявою в ауті? NL і papaya cookies від @kaktusмалазазнала шляпи, мушені були коцнутись, якісь проофілактичні заходи є? ночі холодні до 10с?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
10 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз