Dimon1410 0 Опубліковано: 19 серпня, 2025 Гидропоника цветение 4недели каких микроэлементов не хватает ????? заранее благодарю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 gans30 8 206 Опубліковано: 19 серпня, 2025 Может их много? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 jumbojet 1 741 Опубліковано: 20 серпня, 2025 четай 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Dimon1410 0 Опубліковано: 21 серпня, 2025 (змінено) В 20.08.2025 в 13:33, jumbojet сказал: четай У меня не почва и нет пожелтение у меня точечки по краям листвы а про недостатки в почве таблицы болезней я знаю не под одну в этом описании не подходит тем более гидропоника вот ищо фото может по ним кто поймет в чем проблема? Змінено 21 серпня, 2025 користувачем Dimon1410 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 jumbojet 1 741 Опубліковано: 21 серпня, 2025 1 минуту назад, Dimon1410 сказал: У меня не почва и нет пожелтение у меня точечки по краям листвы а про недостатки в почве таблицы болезней я знаю не под одну в этом описании не подходит тем более гидропоника четай до кінця - там є всі випадки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Dimon1410 0
Гидропоника цветение 4недели каких микроэлементов не хватает ????? заранее благодарю
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз