DrRastafarai 228 Опубликовано: 21 августа, 2025 Привіт, планую тут гров запустити, є у мене зараз Гроубег на 12л та Аірпот на 25л (40см діаметр та 20 висота) От думаю, 12л наче достатньо, але і аірпот можна використати, чи є в цьому сенс? при тому, що на кореневу систему я буду дуже великий акцент робити. І як вам взагалі такі розміри аірпоту, що він супер широкий?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 Uchastkoviy 3 832 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 августа, 2025 Та вроде для автика 12 литров с головой) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 MadRoot 1 350 Опубликовано: 21 августа, 2025 1 час назад, DrRastafarai сказал: тобто, якщо буде більше, то користі з цього не буде? мені просто аірпо більше симпатизує, але наразі є тільки такий розмір Постав донце вище, буде тобі аірпот на менший обʼєм. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 kivalrd 1 930 Опубликовано: 22 августа, 2025 12 литров для автика с головой хватит. Он чувак выращивал даже в 200г стаканчиках 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 Mecheniy 2 495 Опубликовано: 22 августа, 2025 20 часов назад, DrRastafarai сказал: тобто, якщо буде більше, то користі з цього не буде? Для автіка я думаю ні. Я коли починав, гровив в 20л землі по 2 кущі на один горщик, ну якось там щось наростало звісно) але сенсу немає, воно просто не встигне зарости. Це якщо фотік, але скільки треба місця щоб таке підіймать, з 10л можна монстра підняти для індора величезну, більше не має сенсу я думаю) ти ж на кокосі будеш гровити? А так, я використовував 10л гроубєг заповнений на половину (5л кокосу вийшло). І зручно було, що низько якось воно і при цьому об'єм норм такий) на 5л тоді автік заріс в мене бокс, і з висотою було зручно) Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 goodmaster 4 551 Опубликовано: 25 августа, 2025 Самий кращий горшок для мене це широкий в діаметрі і низький по висоті 15см. літраж 10л. Я беру горшок 20л.і обрізаю його,метод лст,є де зафіксувати кожну гілку,розтянути,бистро просихає,корні дихають! Дуже добре коли світло не топове,такий варіант ідеальний як для мене. Якщо у вас світло топ,кастамановське,ген 4 наприклад,коли світло просвічує даже низа рослини,то можна вирощувати йолкі в повний ріст,і горшок підійде обичний,10-12л.для кокоса з головою. Круглі горшкі мені кращі чім квадратні,даже кращі чім бегпоти. 2 Goodmaster seeds.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DrRastafarai 228 Опубликовано: 21 августа, 2025 15 минут назад, Uchastkoviy сказал: Та вроде для автика 12 литров с головой) тобто, якщо буде більше, то користі з цього не буде? мені просто аірпо більше симпатизує, але наразі є тільки такий розмір Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Uchastkoviy 3 832 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 августа, 2025 2 часа назад, DrRastafarai сказал: тобто, якщо буде більше, то користі з цього не буде? мені просто аірпо більше симпатизує, але наразі є тільки такий розмір Ну автик просто не успеет всё заполнить за это время) большой горшок = долгая Вега! Фотики есть люди по 100 дней держат на веге) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DrRastafarai 228 Опубликовано: 21 августа, 2025 Постав донце вище, буде тобі аірпот на менший обʼєм.Нуу, сильно широкий буде Типу 10см висота і 40 діаметр Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DrRastafarai 228 Опубликовано: 22 августа, 2025 1 час назад, Mecheniy сказал: Для автіка я думаю ні. Я коли починав, гровив в 20л землі по 2 кущі на один горщик, ну якось там щось наростало звісно) але сенсу немає, воно просто не встигне зарости. Це якщо фотік, але скільки треба місця щоб таке підіймать, з 10л можна монстра підняти для індора величезну, більше не має сенсу я думаю) ти ж на кокосі будеш гровити? А так, я використовував 10л гроубєг заповнений на половину (5л кокосу вийшло). І зручно було, що низько якось воно і при цьому об'єм норм такий) на 5л тоді автік заріс в мене бокс, і з висотою було зручно) Запраз буден земля, так як система автоматизації ще не готова, то кокос переноситься. Але буду на землі його тестити окей, буде 11л) всім дякую! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DrRastafarai 228 Опубликовано: 25 августа, 2025 Самий кращий горшок для мене це широкий в діаметрі і низький по висоті 15см. літраж 10л. Я беру горшок 20л.і обрізаю його,метод лст,є де зафіксувати кожну гілку,розтянути,бистро просихає,корні дихають! Дуже добре коли світло не топове,такий варіант ідеальний як для мене. Якщо у вас світло топ,кастамановське,ген 4 наприклад,коли світло просвічує даже низа рослини,то можна вирощувати йолкі в повний ріст,і горшок підійде обичний,10-12л.для кокоса з головою. Круглі горшкі мені кращі чім квадратні,даже кращі чім бегпоти. Привіт, дякую за відповідь, вже вибрав бег на 12л, пʼю але на майбутнє інформація цінна Світло у мене 150 Samsung 301h 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
DrRastafarai 228
Привіт, планую тут гров запустити, є у мене зараз Гроубег на 12л та Аірпот на 25л (40см діаметр та 20 висота)
От думаю, 12л наче достатньо, але і аірпот можна використати, чи є в цьому сенс?
при тому, що на кореневу систему я буду дуже великий акцент робити.
І як вам взагалі такі розміри аірпоту, що він супер широкий?)
Поделиться сообщением
10 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас