Перейти к публикации
  • 0

Допоможіть з вибором світла

Вопрос

Всім привіт, значить я рішив построїти свій перший гроу бокс і виростити свій перший кустик, опита в цьому ділі 0 зі вчора шуршу форум стараюсь дати дупля. З розміром гроу бокса я вроді як оприділився, місця мені хватає тому вирішив що висота буде 150 глубина 60 і ширина 90 щоб можна було 2 кустика автоцвєта виростити, якщо у вас є зауваження або формула як правильніше розразувати гроу бокс з задоволенням почитаю.

Тепер світло о тут мені тяжко, не можу оприділитися розумію що на цвітіння потрібно 2700к а на вєгу 6400к, а вот як далі лампу вибирати і яку купити і скільки їх має бути не знаю, може в когось є ссилкі на тємі понятні по світлу або на відео в якому гарно все розяснено, також буду вдячний якщо порекомендуєте світло уже з назвою ламп

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

привіт. світло хвалять всі на діодах Samsung. на побутовому леді теж росте добре. краще взяти Осрам, Філіпс чи інших відомих виробників.

приблизна схема своїми руками

large.large.IMG_20210215_002219.jpg.f280cb9e0838868ce6fa50490e356503.jpg.5ed007708ecaf1387ff08c72e9639d0b.jpg

Изменено пользователем romario999

Поделиться сообщением

• 0
14 часов назад, romario999 сказал:

привіт. світло хвалять всі на діодах Samsung. на побутовому леді теж росте добре. краще взяти Осрам, Філіпс чи інших відомих виробників.

приблизна схема своїми руками

large.large.IMG_20210215_002219.jpg.f280cb9e0838868ce6fa50490e356503.jpg.5ed007708ecaf1387ff08c72e9639d0b.jpg

Підкажи як розрахувати, скільки ламп потрібно і якої потужності, і які ще характеристики потрібно знати, подобається така модель так як можна і точечно зробити світло

Поделиться сообщением

• 0
В 12.09.2025 в 07:30, diamonds сказал:

Підкажи як розрахувати, скільки ламп потрібно і якої потужності, і які ще характеристики потрібно знати, подобається така модель так як можна і точечно зробити світло

якщо не помиляюсь, то на цій люстрі були лампи по 16-18 ватт. на вєгу більше ламп по 4000 К(холодне світло), на квітнення - 6800 К(теплого) бажано. я використовував холодне і з ростом кущика додавав решту теплого. взагалі люстра 8-12 ламп. адже приблизна кількість ватт на рослину близько 150. не купляй з аліка, там брешуть в ваттах. купи Осрам чи Філіпс, це важливо. ти можеш додавати лампи і більшої потужності, якщо бракую тепла

Поделиться сообщением

• 0
39 минут назад, romario999 сказал:

якщо не помиляюсь, то на цій люстрі були лампи по 16-18 ватт. на вєгу більше ламп по 4000 К(холодне світло), на квітнення - 6800 К(теплого) бажано. я використовував холодне і з ростом кущика додавав решту теплого. взагалі люстра 8-12 ламп. адже приблизна кількість ватт на рослину близько 150. не купляй з аліка, там брешуть в ваттах. купи Осрам чи Філіпс, це важливо. ти можеш додавати лампи і більшої потужності, якщо бракую тепла

Бро,ти трохи помилився...

Поделиться сообщением

• 0

5000-6500 холодне на розсаду. на вегу 4000, цвіт 3000... це якщо грубо для розуміння логіки. Ще з інтенсивністю світла можна побавитись, бо на старті 150 ват рослині не треба.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...