Зіштовхнувся з наступною ситуацією: Останніми днями почала падати кислотність (pH) у стоку. Ймовірно, це пов’язано з тим, що рослина активно пішла в ріст і почала виділяти водень, який підкислює субстрат
Учора заливав розчин із 6.36 ph, на виході отримав 5.82 ph. Сьогодні вливав 6.45 ph, на виході вже 5.35 ph
Візуально поки мала виглядає нормально, але хочу перестрахуватися.
Підкажіть, як краще вчинити: Промити клінером, а потім внести компот? Якщо так, то в якій кількості?
Та який максимальний ph компоту можна внести у данному випадку? щоб вирівняти показник до 5.8-6.0 ph
Вопрос
GammyBoy 77
Вітаю всіх!
Посилання на мій репорт:
Зіштовхнувся з наступною ситуацією: Останніми днями почала падати кислотність (pH) у стоку. Ймовірно, це пов’язано з тим, що рослина активно пішла в ріст і почала виділяти водень, який підкислює субстрат
Учора заливав розчин із 6.36 ph, на виході отримав 5.82 ph. Сьогодні вливав 6.45 ph, на виході вже 5.35 ph
Візуально поки мала виглядає нормально, але хочу перестрахуватися.
Підкажіть, як краще вчинити: Промити клінером, а потім внести компот? Якщо так, то в якій кількості?
Та який максимальний ph компоту можна внести у данному випадку? щоб вирівняти показник до 5.8-6.0 ph
Поделиться сообщением
9 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас