DrRastafarai 211 Опубликовано: 21 октября Stay organic, stay blessed Вітаю всіх у цьому репорті. Я повернувся — після чотирьох невдалих спроб проростити насіння Були життєві моменти: переїзд, погані сусіди, купа всього... але не про це зараз. Замовив нове насіння — Purple Haze x Malawi від ACE Seeds, чиста 100% сатива Це мій перший досвід із фотіком, але думаю, впораюсь. Планів на нього — купа. Назвав його Крейзі Кєкчик, на честь моєї собаки — Кєковни Вирощую в землі BioBizz Light-Mix, харчування теж на органіці від BioBizz.📦 Бокс: ш120×г60×в150 см💡 Світло: Samsung LM301H Grow Board 150W, режим 18\6🌬️ Вентиль китайський 221 м³/год + вугільний фільтр🌬️ Додатковий вентиль на обдув куща🪴 Горщик: гроубег 11 л📏 Прилади: pH/TDS метр Milwaukee Цього разу насіння прокинулося швидко — за 36 годин отримав корінець ~4 см і вже скинуту каску. Підготував лунку, додав мікоризу, пролив Root-Juice та Acti-Vera, і зробив hotboxing — посвятив як слід Годин через 20 з’явився маленький росток, який до кінця дня витягнувся вже на сантиметрів шість. Опустив лампу, підсипав ґрунту, замульчував і поставив крапельниці для поливу На фото видно, що старався посадити рівно по центру Крапельниця працює чітко — сьогодні тестував. Поки що тимчасове рішення — звичайний гумовий пакет для автополиву, колись купував під вазони. Підключив тільки мале кільце, бо корінці ще молоді. Єдине, що трішки бентежить — з 1 л компоту вийшов дренаж. Мабуть, через низький аірпот або те, що земля була пересушена. Стояла в боксі понад місяць (через переїзд), але за 3 дні до посадки я пролив її з Root-Juice, Acti-Vera, Microbes і мелясою. Скрытый текст А може, просто ґрунт настільки рихлий — і це ок? Далі планую мейн-лінінг, думаю на 8 кол. З часом хочу докупити світло, автоматизувати полив і виростити доброго красеня Stay tuned 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 27 октября Bless Up! 8 двк Мала по трохи росте, очікував трішки швидшого росту, але трішки жарко було їй перші дні, напевно це трішки вплинуло на ріст. Але з температурою проблеми вирішив, зараз тримається на 25° та 52% вологості Сьогодні полив з BioBizz Microbes та мелясою, 0.5л без інших добрив та вирівнювання рН Скрытый текст Кислоти вбивають мікроорганізми, руйнують клітинні мембрани. Після змішування дав настоятись 30хв з аерацією, рН 7.3, думаю це ок (через виділення кислот і ферментів біота сама вирівнює рН), головне - чиста не хлорована вода. Скрытый текст *наступного разу для мікробів буду брати воду з кулера Так от виглядає історія поливів (декілька перших все ще не додав в таблицю) Далі буде, поки ростемо 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 3 ноября Jah Bless мої растафарайчики 15 двк Мала активно росте, навіть коли я був у від'їзді цілих 4 днів, все було ок) Виглядає абсолютно здорова, листя соковите, структура симетрична, вузли близько одне до одного — ідеально для майбутнього mainlining. Досвіду з ним не маю, але думаю десь через 3 дні можна буде різати.Тут потребую допомогу досвідчених Декілька фото для наочності Скрытый текст І таблиця поливу Скрытый текст Температура 20-26 градусів. Вночі прохолодно, вже на цьому тижні почну вирішувати проблему з підтримкою температури. Світло LUX ≈ 40 000, PPFD ≈ 430 μmol/m²/s, DLI ≈ 27.9 mol/day Далі буде, куримо та гровимо 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 9 ноября (изменено) Привіт! 21 двк Це був тиждень тренувань. І начебто все проходить добре. Фото до тренувань Скрытый текст В той день обрізав верхівку головної коли, стресу майже не було, до вечора вона вже продовжила ріст Скрытый текст Сьогодні зранку обрізав всі нижні коли та листя. Надіюсь сильно не стресуватиме. Кожного поливу додаю добрива на імунітет (ActiVera) та антистрес (Alg-a-Mic). Скрытый текст Далі буду тримати коли 90 градусів та ростити в ширину, думаю 8-18 колів буде ок, в процесі вже буде видно Також, таблиця поливів. З мікробами, трішки проблематично, так як не бажано використовувати PH-down, він буде руйнувати їх. Тому поки поливаю так. З кулера вода теж має високий PH. Хочу провести декілька експериментів, подивитись які добрива із наявних у мене коригують PH вниз, і не будуть шкодити мікробам, і буду додавати їх при поливі. В наступних репортах розповім що з цього вийшло Скрытый текст Всім Джа та смачного диму Изменено 9 ноября пользователем DrRastafarai 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 12 ноября Привіт 24 двк Рослина дуже швидко відійшла від стресу, і в той же день продовжила ріст. Виглядає дуже добре, найближчим часом різати не буду, тому даю волю рости зеленою та широкою, лише підтримувати 90 градусів кут буду. Також, вже підключив другу капельницю, та пролив з добривами 2л компоту. Скрытый текст Так, 2л на цьому етапі напевно багато, але пролити всю суху землю по краям горщика потрібно було. Нехай прокидається біота, у неї багато роботи І скрін з останнім поливом. Надалі, думаю, буду поливати трішки частіше. А то бачу велику різницю в рості саме після поливу. Peace, та дякую за увагу 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 19 ноября Jah Bless друзі 31 двк, місяць від каски Насправді, писати про щось важко -- ростемо, гнемо, поливаємо, поки ніяких глобальних змін. Хіба що встановив зволожувач Фото для наочності Поливати частіше поки не став, але все ж треба вже) Сьогодні перший раз дав Ензими. В 09.11.2025 в 13:19, DrRastafarai сказал: Хочу провести декілька експериментів, подивитись які добрива із наявних у мене коригують PH вниз, і не будуть шкодити мікробам, і буду додавати їх при поливі. Цю проблему вирішив, додаю базову кількість добрив, окрім BioBizz Alg-a-Mic (він не дружній до біоти к компоті), і отримую PH в рамках 6.3-6.4, ніякий UP чи DOWN не використовую. Таблиця поливів нижче Peace 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 131 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 октября Респект органик гроверу =) Подписался,успехов старина =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 21 октября Только что, MrHaze сказал: Респект органик гроверу =) Подписался,успехов старина =) Дякую 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 2 749 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 октября Ровного и урожайного цикла, Бро) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 21 октября 2 часа назад, Uchastkoviy сказал: Ровного и урожайного цикла, Бро) дякую! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 384 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 октября Серйозний підхід, я слідкую і тримаю за тебе пальці схрещеними 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 564 Опубликовано: 21 октября І мені цікаво. 7 футів! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 22 октября 11 часов назад, Shajtan сказал: Серйозний підхід, я слідкую і тримаю за тебе пальці схрещеними Дякую, впевнений, що цього разу все вийде! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Eveee 551 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 октября Вдалого старту, бро 😉🤙 1 🌿 Konopeli – україномовний гровінг! Тестуємо, експериментуємо, ділимося досвідом. 📺 YouTube: youtube.com/@konopeli 📢 Telegram: t.me/konopeliua Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 245 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 ноября Яка краса) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 974 Опубликовано: 14 ноября @DrRastafarai Довгий у тебе шлях буде, цвіте більше трьох місяців, так що бажаю терпіння і успіху. Я вирощував чисту Малаві від тузів, цвіла 110 днів, але вона вартує потраченого часу, позитивна дудка при любих обставинах. 5 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 14 ноября 8 часов назад, bonivur сказал: @DrRastafarai Довгий у тебе шлях буде, цвіте більше трьох місяців, так що бажаю терпіння і успіху. Я вирощував чисту Малаві від тузів, цвіла 110 днів, але вона вартує потраченого часу, позитивна дудка при любих обставинах. Привіт, тааак, я довго вибирав насіння, і розумів, що мене чекає. Тому готовий до всього, напевно) Дуже хочеться чистої сативи. Мейн лінінг ще часу додає, але то вже таке. Мені цікаво 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 974 Опубликовано: 16 ноября В 14.11.2025 в 11:28, DrRastafarai сказал: Привіт, тааак, я довго вибирав насіння, і розумів, що мене чекає. Тому готовий до всього, напевно Надіюсь що в тебе висоти вистачить, а то висока росте, розумію що мейн лінінг але все таки ...... Ось для наочності покажу фото Малаві (на задньому плані), 30 днів від старту була переведена на 12/12. 6 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 211 Опубликовано: 16 ноября 1 час назад, bonivur сказал: Надіюсь що в тебе висоти вистачить думаю так, я потім ще скрог кину, і буду старатись максимально широко розтягнути кущ. А там буде видно. Горщик у мене не високий, 150см бокс, думаю все ок буде 1 час назад, bonivur сказал: Ось для наочності покажу фото Малаві оууу май краса Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения