Перейти к публикации
  • 0

Брази порекомендуйте насіння

Вопрос

Вітаю друзі! Цей сезон скоро в мене закінчиться. Готуюсь до наступного, але хочу з репортом, по-богатому, так мовити. 
По рекомендації бро ХаПаZz затарив 4 пляшечки від Валагро: Радіфарм, Віва, Крем мс та Бенефіт до бази від ТА. Готуюсь максимально, коротше кажучи, бо репорти, то якась вже дисципліна та публічність 😅.

Тепер обираю насіння. До цього ростив суто від бро Крісса Big Grapes та Rendezvous. Сорта живучі, стабільні, тяга дуже крута. Виноград для мене - потупити у фільми або грулі, Рандеву попрацювати з інтересом та настроєм.

Але хочеться чогось новенького. Обираю автіки серед насіння від сістер Міли, бро Shajtan та FAST BUDS у бро Barabashka69  https://telegra.ph/FAST-BUD--AUTO-FEM---AF-12-16

У палатці 1000х1000 місця максмимум на 3-4 рослини. Світло лед lm301b 300 Вт буде. Можливо, під пильним наглядом досвідчених бро та сіс, влаштувати типу змагання? Що думаєте? Чекаю на ваші рекомендації та думки. Всіх обійняв 🤗

Изменено пользователем Loko
правки тексту
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

От себя советую фотики от Барни или Гринов,фотики говорят сильнее прут и многое прощают.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, MrHaze сказал:

От себя советую фотики от Барни или Гринов,фотики говорят сильнее прут и многое прощают.

фотіки теж розглядаю. Як раз вилізла одна з подарункових семок, надпис стерся, думав що автік. Тепер доведеться їй окремо щось імпровізувати. Вже 43 на вегі. Кучерява така, автікам до неї далеко навіть по вузлах. Але якщо фотіки робити, то обирати всі фотіки 🤔

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Брази, підтримую ідею бро MrHaze стосовно фотиків. Накидайте сортів. Але, здається, моя палатка потягне максимум 3 фотіка😬, якщо не 2

правки тексту

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, Loko сказал:

Брази, підтримую ідею бро MrHaze стосовно фотиків. Накидайте сортів. Але, здається, моя палатка потягне максимум 3 фотіка😬, якщо не 2

Та не броооо... если взять горшки по 10л и делать вегу в 3 недели то поместятся 4.

Очень советую G13 Haze от Барни кокаиновый трип. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
31 минуту назад, MrHaze сказал:

Та не броооо... если взять горшки по 10л и делать вегу в 3 недели то поместятся 4.

Очень советую G13 Haze от Барни кокаиновый трип. 

я не шарю багато чого у вирощуванні. Але! Колись мене накурили у селі, з двох ковпаків. Я відчував легені, як вони дихають. Параної не було! Ми зайши в сільский коп'ютерний клюб під назвою, заценіть,"Matriza" та грали в контр 1.6 по приколу. А шоколадна конхвета, що я з'їв на попусках, навіть зараз залишається самою смачною😄

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

• 0
22 минуты назад, Loko сказал:

контр 1.6

Одна из моих любимых игр,больше люблю только Хитмэна.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
6 минут назад, MrHaze сказал:

Одна из моих любимых игр,больше люблю только Хитмэна.

ми зараз з жінкою пробігаем декілька десятків каток з ботами на de_aztec та cs_assault

можу їбанути нам сервак для фану

Поделиться сообщением

• 0

фотіки зараз піднімаю від Барабашки SR-71, ще не дозріла, але підпортилась макушка, я різонув кусок і покурив, де без плісняви. Як на мене дуже ароматно і смачно. Такі сильні терпени, що смак цього "аромату" був у роті хвилин 15. Ніби ефірної олії канабісу припив :)) ПО ефекту - розслоєння реальності і зсув точки збірки то тудой то сюдой :))) Серце не прискорювалося, що було дивно, бо перло сильненько.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Да ладно вам, автики куда менее капризные, особенно в условиях постоянных перебоев со светом.

ФастБадз шо попало насыпают в свои упаковки, но это шо попало в целом весьма убийственное, но совсем не то, что на упаковке написано))
Рекомендую от Humboldt Seed Company и Mephisto Genetics - шо те, шо эти не покупают у тайгер уана семена оптом, а проводят свою настоящую селекцию, и достаточно честно делятся родословной.

У ХСК и фотики классные, единственный минус, имхо, сорта у них становятся как и большинство американских - слишком усреднённые и в сторону полных гибридов уходят.
Хотя и есть почти чистые индики и почти чистые сативы.

У Барабашки всё можно достать.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, Shajtan сказал:

фотіки зараз піднімаю від Барабашки SR-71, ще не дозріла, але підпортилась макушка, я різонув кусок і покурив, де без плісняви. Як на мене дуже ароматно і смачно. Такі сильні терпени, що смак цього "аромату" був у роті хвилин 15. Ніби ефірної олії канабісу припив :)) ПО ефекту - розслоєння реальності і зсув точки збірки то тудой то сюдой :))) Серце не прискорювалося, що було дивно, бо перло сильненько.

image.thumb.png.23f5023bb60e2f09b5fa437cfa6e78ea.png

осьо шо буду курить, не реклама, просто папірець підібрав. Інструкція аналога б-52 від нашого хіміка. Не реклама. Може й не аналог

Просто курить нема шо, нижні гілки

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
5 минут назад, EugenR-UA сказал:

Да ладно вам, автики куда менее капризные, особенно в условиях постоянных перебоев со светом.

ФастБадз шо попало насыпают в свои упаковки, но это шо попало в целом весьма убийственное, но совсем не то, что на упаковке написано))
Рекомендую от Humboldt Seed Company и Mephisto Genetics - шо те, шо эти не покупают у тайгер уана семена оптом, а проводят свою настоящую селекцию, и достаточно честно делятся родословной.

У ХСК и фотики классные, единственный минус, имхо, сорта у них становятся как и большинство американских - слишком усреднённые и в сторону полных гибридов уходят.
Хотя и есть почти чистые индики и почти чистые сативы.

У Барабашки всё можно достать.

Mephisto Genetics - вже мені пизда як подобається, наче Діабло якесь)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

але нам треба організувати змагання, у палаткі. Бо бразам теж треба якийсь гайд. Я сам на репортах вчився. Ви усі такі пиздаті. Ох досить вам і цього)

Поделиться сообщением

• 0

Осьо вам тема. Я люблю Apocalyptica. Перечитав Гете - Фауста. Як программіст LLM на своєму сервері створив таке 

Поделиться сообщением

• 0
6 минут назад, Loko сказал:

але нам треба організувати змагання, у палаткі. Бо бразам теж треба якийсь гайд. Я сам на репортах вчився. Ви усі такі пиздаті. Ох досить вам і цього)

бортовий журнал від Шкіпера - головне чтиво форуму

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Shajtan сказал:

бортовий журнал від Шкіпера - головне чтиво форуму

бро від тебе у темі топчикове насіння. Голоса автік?

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Loko сказал:

бро від тебе у темі топчикове насіння. Голоса автік?

голоси в мене немає, я інші продаю

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Shajtan сказал:

голоси в мене немає, я інші продаю

натистув посилання "Жалоба". Але мимо. Давай фотік крутий свій)

Бачив голоса, плотність накурки не дуже хвилює

Поделиться сообщением

• 0

Як фанат Зоряних Війн хочу від Міли Йоду

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
38 минут назад, Loko сказал:

ми зараз з жінкою пробігаем декілька десятків каток з ботами на de_aztec та cs_assault

можу їбанути нам сервак для фану

Яб с удовольствием с тобой поиграл старина,но сейчас без компа пока 

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, MrHaze сказал:

Яб с удовольствием с тобой поиграл старина,но сейчас без компа пока 

я могу тебе анонимно прислать мать с ядром и памятью, как презент за твои труды. Главное что бы ты не счел палевом. Думал на них LINUX сервер поднять. Сейчас только забыть. Продавать хлам нету смысла. Но бро порадовать смогу. Оно или сгниет у меня в шкафу.Или сделает комуто ПК

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
9 минут назад, Loko сказал:

я могу тебе анонимно прислать мать с ядром и памятью, как презент за твои труды. Главное что бы ты не счел палевом. Думал на них LINUX сервер поднять. Сейчас только забыть. Продавать хлам нету смысла. Но бро порадовать смогу. Оно или сгниет у меня в шкафу.Или сделает комуто ПК

пиздец подозрительно написал. НО так и есть есть по факту. Валяются старые мамки, с процами и памятью. Ненужные и брошенные. Я больше про кусты переживаю)

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
6 минут назад, Loko сказал:

Очень благодарен за сей благородный жест братка =) 

Дело в том что я не буду собирать себе пк это точно,я такой шо ноут куплю...не разбираюсь совсем в этих системных блоках/

Но я очень рад что в наших рядах на одного добряка больше,респект.  

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
Только что, MrHaze сказал:

Очень благодарен за сей благородный жест братка =) 

Дело в том что я не буду собирать себе пк это точно,я такой шо ноут куплю...не разбираюсь совсем в этих системных блоках/

Но я очень рад что в наших рядах на одного добряка больше,респект.  

Другая тема, взял дя работы ZenBook 16 от Asus, и больше мне ничего не надо)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Я сейчас в типа общаге живу в Германии под Мюнхеном и тут буквально некуда футболку сунуть новую,место мало капец...но я не жалуюсь спасибо немцам за помощь! 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Loko сказал:

Другая тема, взял дя работы ZenBook 16 от Asus, и больше мне ничего не надо)

Мне чет всегда сони нравились больше всего, ваио...но они для офиса больше походу...

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...