Вітаю друзі! Цей сезон скоро в мене закінчиться. Готуюсь до наступного, але хочу з репортом, по-богатому, так мовити.
По рекомендації бро ХаПаZz затарив 4 пляшечки від Валагро: Радіфарм, Віва, Крем мс та Бенефіт до бази від ТА. Готуюсь максимально, коротше кажучи, бо репорти, то якась вже дисципліна та публічність 😅.
Тепер обираю насіння. До цього ростив суто від бро Крісса Big Grapes та Rendezvous. Сорта живучі, стабільні, тяга дуже крута. Виноград для мене - потупити у фільми або грулі, Рандеву попрацювати з інтересом та настроєм.
У палатці 1000х1000 місця максмимум на 3-4 рослини. Світло лед lm301b 300 Вт буде. Можливо, під пильним наглядом досвідчених бро та сіс, влаштувати типу змагання? Що думаєте? Чекаю на ваші рекомендації та думки. Всіх обійняв 🤗
Вопрос
Loko 82
Вітаю друзі! Цей сезон скоро в мене закінчиться. Готуюсь до наступного, але хочу з репортом, по-богатому, так мовити.
Изменено пользователем LokoПо рекомендації бро ХаПаZz затарив 4 пляшечки від Валагро: Радіфарм, Віва, Крем мс та Бенефіт до бази від ТА. Готуюсь максимально, коротше кажучи, бо репорти, то якась вже дисципліна та публічність 😅.
Тепер обираю насіння. До цього ростив суто від бро Крісса Big Grapes та Rendezvous. Сорта живучі, стабільні, тяга дуже крута. Виноград для мене - потупити у фільми або грулі, Рандеву попрацювати з інтересом та настроєм.
Але хочеться чогось новенького. Обираю автіки серед насіння від сістер Міли, бро Shajtan та FAST BUDS у бро Barabashka69 https://telegra.ph/FAST-BUD--AUTO-FEM---AF-12-16
У палатці 1000х1000 місця максмимум на 3-4 рослини. Світло лед lm301b 300 Вт буде. Можливо, під пильним наглядом досвідчених бро та сіс, влаштувати типу змагання? Що думаєте? Чекаю на ваші рекомендації та думки. Всіх обійняв 🤗
правки тексту
Поделиться сообщением
42 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас