БогданРастаман 126 Опубликовано: 16 января Всім привіт, це мій перший гроу репорт тому не судіть суворо :) Сорт: Auto Xtreme від Errors Seeds Лампа: 50w led повний спектр (на цвіт планую потім додати ще дві лампи led по 30w) Земля: готова земля від Zelen Dar, ph 5.5-7.5 Горщик на 3 літра, але поки що перші два тижня буде рости в пластиковому стаканчику Бокс: картонна коробка 40x40x60 з вирізаним дном та піднята так щоб верх горшка був нарівні з дном коробки Коробка в середині обклеєна фольгою матовою стороною в бокс Стоїть два кулера, один вдуває свіже повітря в бокс, інший витягує назовні Бокс не герметичний тому не передбачаю встановлення фільтра, буду боротися з запахом іншими методами Сьогодні перший день він каски: Буду загружати нові фото кожні 5-7 днів, фото бокса загружу потім коли саджанець буде вже в ньому .. Дякую всім за увагу :D 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 039 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 января РАдий, що ти врахував поради і почав новий репорт. Сподіваюся, тепер все рівненько в тебе піде. Бажаю вдалого експерименту! І стосовно стаканчика... На 2 тижні це забагато. Максимум недільку би я в ньому тримав і одразу пересаджувати треба. Бо в тебе мало того, що стаканчик маніпусічка, так ти ще і землі зажав, щоб насипати більше. Чи ти розраховуєш досипати землю по ходу росту рослини? 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 419 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 января Да бро,Шайтан прав...автик ваще сразу надо в постоянный горшок садить,не любят они пересадки. Успехов тебе =) 4 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 039 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 января 6 минут назад, MrHaze сказал: не любят они пересадки Тут я погоджуюсь, якщо це писати новачку. Але сам пересаджую за цикл пару разів і якщо робити це акуратно, щоб не розвалився земляний ком, то стресу 0 4 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 610 Опубликовано: 16 января 11 минут назад, Shajtan сказал: акуратно, щоб не розвалився земляний ком ми,ботани,звем це ПЕРЕВАЛКА 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 16 января 1 час назад, Shajtan сказал: РАдий, що ти врахував поради і почав новий репорт. Сподіваюся, тепер все рівненько в тебе піде. Бажаю вдалого експерименту! І стосовно стаканчика... На 2 тижні це забагато. Максимум недільку би я в ньому тримав і одразу пересаджувати треба. Бо в тебе мало того, що стаканчик маніпусічка, так ти ще і землі зажав, щоб насипати більше. Чи ти розраховуєш досипати землю по ходу росту рослини? Дякую бро) на рахунок стаканчика я кожен рік на аут в них розсаду роблю і автіки також, тримаю 14 днів тоді пересаджую і все норм виростають по 70-100 см, стараюсь пересаджувати дуже обережно щоб не пошкодити корні, самий більший автік який в мене виростав після такої пересадки був приблизно 110-115 см, сорт не знаю який так як переплутав стаканчики та не підписав їх Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 16 января Буду дивитися якщо в стакані корнів стане забагато одразу пересаджу) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 16 января (изменено) Ось бокс, трішки підросли сьогодні за пів дня :) Підскажіть чи можна вже його на ніч оприскувати з пульвелізатора, чи ще рановато? Изменено 16 января пользователем БогданРастаман 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 16 января 3 минуты назад, БогданРастаман сказал: Ось бокс, трішки підросли сьогодні за пів дня :) Підскажіть чи можна вже його на ніч оприскувати з пульвелізатора, чи ще рановато? Ті дві лампочки жовта за зелена то типу аварійне освітлення бо в нас деколи вимикають світло на якусь годину то я зробив щоб хоть що небуть світило, вони на батарейках 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 16 января Только что, olk2026 сказал: Ровного грова тебе Богдан. Да земельки ты пожадничал )) как правильно заметил Shajtan А как ты планируешь бороться с запохом без фильтра? Я вот тоже в первых числах посадил и у самого нет нормальных условий... Планирую весной оборудовать шкавчик на кухне где есть выход в дырку на улицу, туда и выдув планирую делать. Даже не знаю как протяну этот цикл... пока все в кладовке ростет)) сделал подобие фильтра Если интересно могу показать. А еще по боксу, ИМХО лучший вариант это скрученная сетка обтянутая пенофолом. Круг, лучше чем квадрат. И получается внутри много за что зацепиться можно. 🤪 не знаю если кто то понимает что пишу))) лучше покажу. Если и делать из говна и палок это наилучший вариант на мой взгляд. На любом строительном рынке за комейки сетку купи. Дякую бро що написав, на рахунок запаха думаю біля шкафа поставити два зволожувача повітря і додати у воду ефірну олійку з запахом хвої.. вона доволі крепко пахне думаю хоть трішки переб'є запах конопельки, до речі ще сам бокс знаходиться в середині в шкафу.. на рахунок фільтра так цікаво подивитися твою ідею, але все одно в мене бокс далеко не герметичний то думаю мені фільтр не допоможе.. Только что, БогданРастаман сказал: Дякую бро що написав, на рахунок запаха думаю біля шкафа поставити два зволожувача повітря і додати у воду ефірну олійку з запахом хвої.. вона доволі крепко пахне думаю хоть трішки переб'є запах конопельки, до речі ще сам бокс знаходиться в середині в шкафу.. на рахунок фільтра так цікаво подивитися твою ідею, але все одно в мене бокс далеко не герметичний то думаю мені фільтр не допоможе.. Землі мабуть ще досиплю трошки пізніше Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 940 Опубликовано: 16 января (изменено) 29 минут назад, БогданРастаман сказал: Ось бокс, трішки підросли сьогодні за пів дня :) Цитата Підскажіть чи можна вже його на ніч оприскувати з пульвелізатора, чи ще рановато? Мені в схожій ситуації олдовий відповів..інтерпретую з улюбленого : ,,не ну а как ищё!.." Изменено 16 января пользователем ROMANKLIM Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 16 января 2 минуты назад, ROMANKLIM сказал: Мені в схожій ситуації олдовий відповів..інтерпретую з улюбленого : ,,не ну а как ищё!.." Зрозумів) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 17 января 18 часов назад, ROMANKLIM сказал: Мені в схожій ситуації олдовий відповів..інтерпретую з улюбленого : ,,не ну а как ищё!.." Всім привіт, другий день від каски, норм виглядає росточок? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 940 Опубликовано: 17 января Только что, БогданРастаман сказал: Всім привіт, другий день від каски, норм виглядає росточок? Вчора засинав і міркував: на наступний гров, чи знаю/відчуваю/можу визначати коли і скільки рідини манюні давати щоб без пере- і недо- ливів доки корні виростуть. Але чуйка каже: "Дэ ты узбагойся! 100 раз так делал!😂" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 17 января На рахунок полива то я дав півтора ковпачка від бутилки води ще коли сємка була в землі та більше не поливав поки, на стінках стаканчика видно що є ще волога, я о це боюсь після того перелляти, надіюсь все правильно роблю цей раз.. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 762 Опубликовано: 17 января 10 минут назад, ROMANKLIM сказал: Вчора засинав і міркував: на наступний гров, чи знаю/відчуваю/можу визначати коли і скільки рідини манюні давати щоб без пере- і недо- ливів доки корні виростуть. Але чуйка каже: "Дэ ты узбагойся! 100 раз так делал!😂" Інтуїція бро) треба лити не мало, щоб корням був стимул рости, і звісно не сильно багато. Я потроху ллю навкруги, і важливо поливати так щоб весь верх горщика був политий) Це стосується і кокосу і землі, на кокосі просто перелив легше пережити. Особливо якщо використовуєш гроубег. Я малій рослини в 5л кокосу лив десь 1л компоту, полив тоді був може раз на 5 днів приблизно спочатку, точно не пам'ятаю 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 940 Опубликовано: 17 января А жизнь - только слово. Есть лишь любовь и есть смерть. Эй, а кто будет петь, Если все будут спать! Смерть стоит того чтобы жить, А любовь Стоит того чтобы ждать.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 17 января Дав на всякий випадок ще два ковпачка води по кругу стаканчика бо зверху земелька підсохла Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 039 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 января 3 часа назад, Mecheniy сказал: Я потроху ллю навкруги, і важливо поливати так щоб весь верх горщика був политий) Рекомендується більше лити по колу по краям горщика, а не в центр (ну на початку роста кореневої системи, звичайно) Таким чином рослина буде тягнути корені до вологи і швидше сформує розвинену кореневу систему, як в дерева. А як лити під рослину прямо, то корінь буде стрижневий, тупо, як морквинка. В майбутньому, звичайно, неможливо так поливати, коли виливаєш великі об'єми води. А от на перших порах можна спробувати поливати саме по краям 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 17 января Только что, Shajtan сказал: Рекомендується більше лити по колу по краям горщика, а не в центр (ну на початку роста кореневої системи, звичайно) Таким чином рослина буде тягнути корені до вологи і швидше сформує розвинену кореневу систему, як в дерева. А як лити під рослину прямо, то корінь буде стрижневий, тупо, як морквинка. В майбутньому, звичайно, неможливо так поливати, коли виливаєш великі об'єми води. А от на перших порах можна спробувати поливати саме по краям Так, я так і роблю ллю воду по кругу стаканчика але не під стебло 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 039 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 января Ну, тоді, поки питань немає 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 20 января Всім привіт, сьогодні п'ятий день растішці, поки є сонце виставив на вікно бо виключили світло .. Не можу зрозуміти, це її треба полити? Листя опустилися та знизу наче лодочка, останній раз поливав вчора зранку і доволі нормально так полив 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 20 января 17 минут назад, olk2026 сказал: привет дружище! лодочка, это когда вверх закручивается (от переизбытка света на пример), а у тебя скорее наоборот. когда много влаги они так опускаются... поливать не надо. Но я не спец по земле. пусть лучше даст комментарий кто в этом силен. Ну вони типу як закручені як лодочка але знизу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 20 января (изменено) 2 часа назад, olk2026 сказал: вот это - лодочкой. у тебя не так. Обычно когда говорят лодочкой, то это наверх Я зрозумів, просто мав на увазі що якщо дивитися на листочок з під низу то він по формі напоминає лодку бо не знаю як це ще назвати.. ну хай буде перевернута до гори ногами лодка ось так короче і я десь читав на якомусь сайті що так конопля показує те що їй мало вологи, але не довіряю цій інфі тому запитав тут.. Изменено 20 января пользователем БогданРастаман Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 126 Опубликовано: 20 января 3 часа назад, olk2026 сказал: вот это - лодочкой. у тебя не так. Обычно когда говорят лодочкой, то это наверх Пересадив у фінальний горшок, на вашу думку нормально виглядає малютка? При пересадці земляний ком не розвалився 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения