Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта Вітаю, шановні! В мене тут трохи насіння свіжого фото фем з'явилося. Через стреси і відключення світла врожай посівного матеріалу видався обмеженим, тому і роздам цього разу трошки, зате насіння жирнюче. Запиляв все сортом Balkh, тому може десь якась сатівка швидше дозріє в ауті. Хоча самі розумієте, що це не факт взагалі. Це я так до слова пишу, кого обирав батьком в цей раз. Якщо ви хочете отримати пару сортів по 3 насінини, то вимоги до тестерів слідуючі: - вдало завершений репорт доведений до арвесту - репутація на форумі 50+ Кому буде цікаво, скоро репорт викладу, як я мучився з цим гровом. А поки список насіння: Балх (Photo.Fem.) / Balkh 2026 Молочні пластівці (Photo.fem.) / Cereal Milk 2026 Ейфорія (Photo.Fem.) / Euforia 2026 Туман Амнезії (Photo.Fem.) / Amnesia Haze 2026 Золота Амнезія (Photo.Fem.) / Amnesia Gold 2026 Лимонний Димок (Photo.Fem.) / Lemon Haze 2026 СР-71 (Photo.Fem.) / SR-71 2026 Майстер Куш (Photo.Fem.) / Master Kush 2026 11 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 695 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта Красава бро =) ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта 1 час назад, MrHaze сказал: Красава бро =) комусь, гадаю, цікаво буде 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
elldorado 376 Опубликовано: 4 марта Цікаво репорт подивитися, сорти хороші. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта 2 часа назад, elldorado сказал: Цікаво репорт подивитися, сорти хороші. Скоро доберусь до репорту, мені сорти дуже сподобались, особливо сатівні, котрі повернули мене в юність 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 210 Опубликовано: 6 марта Бро, в в тебе на продаж ще автіки є? Я би трохи прикупив, бо аж не зручно вийшло, з роздачею минулого року. Насіння отримав, а результат не показав, хоч це і не моя вина, але всеодно, некрасиво 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
StrongAndPowerfulGenetics 4 687 Опубликовано: 6 марта В 04.03.2026 в 11:06, Shajtan сказал: Молочні пластівці (Photo.fem.) / Cereal Milk 2026 привет, ты сделал это из семок RQS? фото от туда просто Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта В 06.03.2026 в 09:31, X720 сказал: Бро, в в тебе на продаж ще автіки є? Я би трохи прикупив, бо аж не зручно вийшло, з роздачею минулого року. Насіння отримав, а результат не показав, хоч це і не моя вина, але всеодно, некрасиво є і на продаж в магазині http://shajtanshop.com/ і так можу дати на довіс під репорт 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта В 06.03.2026 в 18:16, StrongAndPowerfulGenetics сказал: привет, ты сделал это из семок RQS? фото от туда просто так 19 часов назад, Stat1k сказал: Блин, только с репртом можно ? А по другому никак ? Ну тыж меня знаешь, бро, я отпишу отзыв не подведу, у меня не одного фотика нету, а ещё и фемок ((( только авты ( напиши, обговоримо Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
StrongAndPowerfulGenetics 4 687 Опубликовано: 12 марта 12 часов назад, Shajtan сказал: так напиши, обговоримо хороший сорт у меня есть оригинал от алиен в рег версии P.S. перепутал у меня крест с ним P.S2 и походу вообще что то другое в генетике, просто название похоже 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 543 Опубликовано: 17 марта (изменено) Доброї ночі,но прочте гадаю вже з ранку ,хотів запитати:- а тобі по всім трьом треба повноцінні репортажі?,або хоч про одну піде? якщо так тоді якщо щє актуально ,куди закинути адресу у лічку?сорт якщо що (мастер куш,золотая амнезія )або один мастер куш😉😁 Изменено 17 марта пользователем Sin Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 марта 11 часов назад, Sin сказал: Доброї ночі,но прочте гадаю вже з ранку ,хотів запитати:- а тобі по всім трьом треба повноцінні репортажі?,або хоч про одну піде? якщо так тоді якщо щє актуально ,куди закинути адресу у лічку?сорт якщо що (мастер куш,золотая амнезія )або один мастер куш😉😁 в сенсі по всім трьом? загалом хоч короткий репорт по вирощуванню. Цікаво побачити результати у других людей Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 543 Опубликовано: 17 марта Ти казав -по тройку штук двох сортів ,ось я і запитав репорт,шчо прийде треба по всьому насінню ?, або можно і посадити по одному кущіку? Не ,заморочуйся я вже зрозумів,а питав я тому-що вже закупився трохи у тебе в Shaitan шопі, якщо це твій сайт. Тому можливо якщо і буду приймати участь, тому навряд чи буду садить одразу шість семян, скоріш за все половину, якщо ще актуально -зараз скину адресу в л.п. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 марта 14 часов назад, Sin сказал: Ти казав -по тройку штук двох сортів ,ось я і запитав репорт,шчо прийде треба по всьому насінню ?, або можно і посадити по одному кущіку? Не ,заморочуйся я вже зрозумів,а питав я тому-що вже закупився трохи у тебе в Shaitan шопі, якщо це твій сайт. Тому можливо якщо і буду приймати участь, тому навряд чи буду садить одразу шість семян, скоріш за все половину, якщо ще актуально -зараз скину адресу в л.п. пиши в лс, відправлю. А якщо замовлення не відправляли з магазу ще, то можу все разом Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 319 Опубликовано: 19 марта Привіт,я встиг на роздачу? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 марта В 19.03.2026 в 17:07, Charodei сказал: Привіт,я встиг на роздачу? привіт, не бачу в тебе закінчених репортів на форумі. Даю лише людям з репортами в історії Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 319 Опубликовано: 23 марта 5 часов назад, Shajtan сказал: привіт, не бачу в тебе закінчених репортів на форумі. Даю лише людям з репортами в історії Без закінчених реп ніяк ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 марта В 23.03.2026 в 19:55, Charodei сказал: Без закінчених реп ніяк ? ну якщо пообіцяєш репорт, відправлю Заодно на форумі треба активніість, то репорт - це внесок в життя форума 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 319 Опубликовано: 25 марта 11 часов назад, Shajtan сказал: ну якщо пообіцяєш репорт, відправлю Заодно на форумі треба активніість, то репорт - це внесок в життя форума Буде репорт обіцяю, зможеш мені написати в особисті я у відповідь дам дані на відправку )я щось не розумію як написати в особисті повідомлення 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Chernomorskiy 29 Опубликовано: 25 марта 15 часов назад, Shajtan сказал: ну якщо пообіцяєш репорт, відправлю Заодно на форумі треба активніість, то репорт - це внесок в життя форума Ну якщо буде зайвий горішок і не засмутить низький рейтинг,то взяв би під аут на репортаж, гадаю через тижня два готувати россаду в аут. Буду радий. З Благовіщенням православних)! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 марта 1 час назад, Chernomorskiy сказал: Ну якщо буде зайвий горішок і не засмутить низький рейтинг,то взяв би під аут на репортаж, гадаю через тижня два готувати россаду в аут. Буду радий. З Благовіщенням православних)! в тебе не репортів, а ні фоток грову твого, тому тут без варіантів у @Charodei хоча би фотки в альбомі є... Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Митик 144 Опубликовано: 7 апреля Привіт, роздача ще актуальна ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 209 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 апреля 13 часов назад, Митик сказал: Привіт, роздача ще актуальна ? Привіт. Можу насипать крапаль насіння. під репорт візьмеш? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Митик 144 Опубликовано: 8 апреля (изменено) 8 часов назад, Shajtan сказал: Привіт. Можу насипать крапаль насіння. під репорт візьмеш? Есть что то ядловое, что бы в ауте успело созреть? Изменено 8 апреля пользователем Митик Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yyarik 180 Опубликовано: 8 апреля 32 минуты назад, Митик сказал: Есть что то ядловое, что бы в ауте успело созреть? Ищи ,пробуй! Потом поделишься опытом,а то дай ,ещё и ядловое чтобы успело созреть.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас