Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта Вітаю, шановні! В мене тут трохи насіння свіжого фото фем з'явилося. Через стреси і відключення світла врожай посівного матеріалу видався обмеженим, тому і роздам цього разу трошки, зате насіння жирнюче. Запиляв все сортом Balkh, тому може десь якась сатівка швидше дозріє в ауті. Хоча самі розумієте, що це не факт взагалі. Це я так до слова пишу, кого обирав батьком в цей раз. Якщо ви хочете отримати пару сортів по 3 насінини, то вимоги до тестерів слідуючі: - вдало завершений репорт доведений до арвесту - репутація на форумі 50+ Кому буде цікаво, скоро репорт викладу, як я мучився з цим гровом. А поки список насіння: Балх (Photo.Fem.) / Balkh 2026 Молочні пластівці (Photo.fem.) / Cereal Milk 2026 Ейфорія (Photo.Fem.) / Euforia 2026 Туман Амнезії (Photo.Fem.) / Amnesia Haze 2026 Золота Амнезія (Photo.Fem.) / Amnesia Gold 2026 Лимонний Димок (Photo.Fem.) / Lemon Haze 2026 СР-71 (Photo.Fem.) / SR-71 2026 Майстер Куш (Photo.Fem.) / Master Kush 2026 11 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 738 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта Красава бро =) ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта 1 час назад, MrHaze сказал: Красава бро =) комусь, гадаю, цікаво буде 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
elldorado 376 Опубликовано: 4 марта Цікаво репорт подивитися, сорти хороші. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта 2 часа назад, elldorado сказал: Цікаво репорт подивитися, сорти хороші. Скоро доберусь до репорту, мені сорти дуже сподобались, особливо сатівні, котрі повернули мене в юність 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 211 Опубликовано: 6 марта Бро, в в тебе на продаж ще автіки є? Я би трохи прикупив, бо аж не зручно вийшло, з роздачею минулого року. Насіння отримав, а результат не показав, хоч це і не моя вина, але всеодно, некрасиво 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта В 06.03.2026 в 09:31, X720 сказал: Бро, в в тебе на продаж ще автіки є? Я би трохи прикупив, бо аж не зручно вийшло, з роздачею минулого року. Насіння отримав, а результат не показав, хоч це і не моя вина, але всеодно, некрасиво є і на продаж в магазині http://shajtanshop.com/ і так можу дати на довіс під репорт 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта В 06.03.2026 в 18:16, StrongAndPowerfulGenetics сказал: привет, ты сделал это из семок RQS? фото от туда просто так 19 часов назад, Stat1k сказал: Блин, только с репртом можно ? А по другому никак ? Ну тыж меня знаешь, бро, я отпишу отзыв не подведу, у меня не одного фотика нету, а ещё и фемок ((( только авты ( напиши, обговоримо Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 543 Опубликовано: 17 марта (изменено) Доброї ночі,но прочте гадаю вже з ранку ,хотів запитати:- а тобі по всім трьом треба повноцінні репортажі?,або хоч про одну піде? якщо так тоді якщо щє актуально ,куди закинути адресу у лічку?сорт якщо що (мастер куш,золотая амнезія )або один мастер куш😉😁 Изменено 17 марта пользователем Sin Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 марта 11 часов назад, Sin сказал: Доброї ночі,но прочте гадаю вже з ранку ,хотів запитати:- а тобі по всім трьом треба повноцінні репортажі?,або хоч про одну піде? якщо так тоді якщо щє актуально ,куди закинути адресу у лічку?сорт якщо що (мастер куш,золотая амнезія )або один мастер куш😉😁 в сенсі по всім трьом? загалом хоч короткий репорт по вирощуванню. Цікаво побачити результати у других людей Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 543 Опубликовано: 17 марта Ти казав -по тройку штук двох сортів ,ось я і запитав репорт,шчо прийде треба по всьому насінню ?, або можно і посадити по одному кущіку? Не ,заморочуйся я вже зрозумів,а питав я тому-що вже закупився трохи у тебе в Shaitan шопі, якщо це твій сайт. Тому можливо якщо і буду приймати участь, тому навряд чи буду садить одразу шість семян, скоріш за все половину, якщо ще актуально -зараз скину адресу в л.п. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 марта 14 часов назад, Sin сказал: Ти казав -по тройку штук двох сортів ,ось я і запитав репорт,шчо прийде треба по всьому насінню ?, або можно і посадити по одному кущіку? Не ,заморочуйся я вже зрозумів,а питав я тому-що вже закупився трохи у тебе в Shaitan шопі, якщо це твій сайт. Тому можливо якщо і буду приймати участь, тому навряд чи буду садить одразу шість семян, скоріш за все половину, якщо ще актуально -зараз скину адресу в л.п. пиши в лс, відправлю. А якщо замовлення не відправляли з магазу ще, то можу все разом Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 320 Опубликовано: 19 марта Привіт,я встиг на роздачу? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 марта В 19.03.2026 в 17:07, Charodei сказал: Привіт,я встиг на роздачу? привіт, не бачу в тебе закінчених репортів на форумі. Даю лише людям з репортами в історії Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 320 Опубликовано: 23 марта 5 часов назад, Shajtan сказал: привіт, не бачу в тебе закінчених репортів на форумі. Даю лише людям з репортами в історії Без закінчених реп ніяк ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 марта В 23.03.2026 в 19:55, Charodei сказал: Без закінчених реп ніяк ? ну якщо пообіцяєш репорт, відправлю Заодно на форумі треба активніість, то репорт - це внесок в життя форума 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 320 Опубликовано: 25 марта 11 часов назад, Shajtan сказал: ну якщо пообіцяєш репорт, відправлю Заодно на форумі треба активніість, то репорт - це внесок в життя форума Буде репорт обіцяю, зможеш мені написати в особисті я у відповідь дам дані на відправку )я щось не розумію як написати в особисті повідомлення 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Chernomorskiy 29 Опубликовано: 25 марта 15 часов назад, Shajtan сказал: ну якщо пообіцяєш репорт, відправлю Заодно на форумі треба активніість, то репорт - це внесок в життя форума Ну якщо буде зайвий горішок і не засмутить низький рейтинг,то взяв би під аут на репортаж, гадаю через тижня два готувати россаду в аут. Буду радий. З Благовіщенням православних)! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 марта 1 час назад, Chernomorskiy сказал: Ну якщо буде зайвий горішок і не засмутить низький рейтинг,то взяв би під аут на репортаж, гадаю через тижня два готувати россаду в аут. Буду радий. З Благовіщенням православних)! в тебе не репортів, а ні фоток грову твого, тому тут без варіантів у @Charodei хоча би фотки в альбомі є... Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Митик 144 Опубликовано: 7 апреля Привіт, роздача ще актуальна ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 апреля 13 часов назад, Митик сказал: Привіт, роздача ще актуальна ? Привіт. Можу насипать крапаль насіння. під репорт візьмеш? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Митик 144 Опубликовано: 8 апреля (изменено) 8 часов назад, Shajtan сказал: Привіт. Можу насипать крапаль насіння. під репорт візьмеш? Есть что то ядловое, что бы в ауте успело созреть? Изменено 8 апреля пользователем Митик Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yyarik 184 Опубликовано: 8 апреля 32 минуты назад, Митик сказал: Есть что то ядловое, что бы в ауте успело созреть? Ищи ,пробуй! Потом поделишься опытом,а то дай ,ещё и ядловое чтобы успело созреть.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Митик 144 Опубликовано: 8 апреля 2 часа назад, yyarik сказал: Ищи ,пробуй! Потом поделишься опытом,а то дай ,ещё и ядловое чтобы успело созреть.. Что тут нельзя интерес проявить? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 251 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 апреля В 08.04.2026 в 12:42, Митик сказал: Что тут нельзя интерес проявить? Якщо фотіки, то я би спробував Cereal Milk, а щоби точно, то Balkh. Перше буде ядловіше, друге швидше дозріє Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас