Oleksandra 131 Опубликовано: 13 мая Усім привіт, таке питання чи купував хтось лампу з алібаба, моніторила там лампи непогані якщо вірити опису і ціни не кусючі, можливо хтось купував то порадьте чи варто ризикувати? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kaktuss 8 996 Опубликовано: 14 мая 6 часов назад, Oleksandra сказал: Усім привіт, таке питання чи купував хтось лампу з алібаба, моніторила там лампи непогані якщо вірити опису і ціни не кусючі, можливо хтось купував то порадьте чи варто ризикувати? Доброго дня! Який у вас розмір боксу, чи палатки, і який бюджет на лампу? Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 14 мая 2 часа назад, Kaktuss сказал: Доброго дня! Який у вас розмір боксу, чи палатки, і який бюджет на лампу? Доброго дня, поки ще нема ніякого, буду робити намет сама, з розмірами ще не визначилась . Думаю це буде щось не велике приблизно 1,2-1,2-2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kaktuss 8 996 Опубликовано: 14 мая 22 минуты назад, Oleksandra сказал: Доброго дня, поки ще нема ніякого, буду робити намет сама, з розмірами ще не визначилась . Думаю це буде щось не велике приблизно 1,2-1,2-2 А яку суму в планах витратити на світло? Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 728 Опубликовано: 15 мая В 13.05.2026 в 23:03, Oleksandra сказал: Усім привіт, таке питання чи купував хтось лампу з алібаба, моніторила там лампи непогані якщо вірити опису і ціни не кусючі, можливо хтось купував то порадьте чи варто ризикувати? Купував. Пишеш продавцю лічку і він виставляє рахунок, оплачуєш і відправляєш наприклад на через міст або нп. Зараз наче з'явилась і їх доставка, алішечна, та коли я брав можна було тільки стороннім перевізником. Якщо на жосткій параної наче є послуги перевірки товару у логістичних компаній. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 15 мая В 14.05.2026 в 11:18, Kaktuss сказал: А яку суму в планах витратити на світло? Навіть і не знаю, думаю буде дешевше з битледа зробити поки а там як розбагатію тоді і куплю щось нормальне бо я так зрозуміла а вас щось толкове і дороге) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 15 мая 1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал: Купував. Пишеш продавцю лічку і він виставляє рахунок, оплачуєш і відправляєш наприклад на через міст або нп. Зараз наче з'явилась і їх доставка, алішечна, та коли я брав можна було тільки стороннім перевізником. Якщо на жосткій параної наче є послуги перевірки товару у логістичних компаній. Мене більш цікавила якість, знайшла там плату непогану типу квантума на 150 ват за 800 грн. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 728 Опубликовано: 15 мая 30 минут назад, Oleksandra сказал: Мене більш цікавила якість, знайшла там плату непогану типу квантума на 150 ват за 800 грн. Якість така сама як і у роздріб. Звичайно завжди є ризики. у 2021 брав комплект дві плати з поліпшеними радіаторами + драйвер240вт 116 дол+доставка. Зараз мабуть ще дешевше буде. До цього мені приятель висилав у 2020 році схожа потужність трохи інші діоди та драйвер - досі працює відмінно ~148 дол обійшлось + доставка. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 15 мая 3 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал: Якість така сама як і у роздріб. Звичайно завжди є ризики. у 2021 брав комплект дві плати з поліпшеними радіаторами + драйвер240вт 116 дол+доставка. Зараз мабуть ще дешевше буде. До цього мені приятель висилав у 2020 році схожа потужність трохи інші діоди та драйвер - досі працює відмінно ~148 дол обійшлось + доставка. Ну у мене бюджет трошки обмежений тому задумуюсь про саморобну з бит леду, якщо незнайду нічого. Там в барахолці бро продавай квантум на 120 за 1200 здається але не відписує 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 15 мая (изменено) В 14.05.2026 в 11:18, Kaktuss сказал: А яку суму в планах витратити на світло? У тебе є щось зайве з освітлення?😅 Изменено 15 мая пользователем Oleksandra Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kaktuss 8 996 Опубликовано: 16 мая 11 часов назад, Oleksandra сказал: У тебе є щось зайве з освітлення?😅 Ні, розуміти хотів, яке можна тобі порекомендувати придбати світло.. Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 16 мая 2 часа назад, Kaktuss сказал: Ні, розуміти хотів, яке можна тобі порекомендувати придбати світло.. Ну взагалі треба щоб і нормальне і мінімум затрат, поки фінансово неможу собі дозволити хорошого квантумборда Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kaktuss 8 996 Опубликовано: 16 мая 1 час назад, Oleksandra сказал: Ну взагалі треба щоб і нормальне і мінімум затрат, поки фінансово неможу собі дозволити хорошого квантумборда Квантум таке собі, тре на планках лед.. Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 16 мая 21 минуту назад, Kaktuss сказал: Квантум таке собі, тре на планках лед.. А в чому різниця, типу щоб більшу площу освітлювало? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kaktuss 8 996 Опубликовано: 16 мая 1 час назад, Oleksandra сказал: А в чому різниця, типу щоб більшу площу освітлювало? Щоб не пучком було світло, а рівномірним на твою площу. Від світла багато залежить, і щоб лишній раз не тратити грошей, то брать відразу планки з нормальними діодами. Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 16 мая 10 минут назад, Kaktuss сказал: Щоб не пучком було світло, а рівномірним на твою площу. Від світла багато залежить, і щоб лишній раз не тратити грошей, то брать відразу планки з нормальними діодами. За діоди купу перечитала зараз в топі lm301h evo але і ціна велика для мене Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 16 мая Якщо комусь потрібно то на алібаба знайшла 180w дві плати 301h evo за 2500 здається Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 7 458 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 мая 1 час назад, Oleksandra сказал: Якщо комусь потрібно то на алібаба знайшла 180w дві плати 301h evo за 2500 здається це було би цікаво подивитися, кинь посилання Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 17 июня В 15.05.2026 в 19:08, CannabisDoomOcculta сказал: Якість така сама як і у роздріб. Звичайно завжди є ризики. у 2021 брав комплект дві плати з поліпшеними радіаторами + драйвер240вт 116 дол+доставка. Зараз мабуть ще дешевше буде. До цього мені приятель висилав у 2020 році схожа потужність трохи інші діоди та драйвер - досі працює відмінно ~148 дол обійшлось + доставка. Знайшла круті лампи на алібаба, але вони одну не доставляють, можливо знаєш як це організувати самій доставку з Китаю? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 728 Опубликовано: 17 июня Только что, Oleksandra сказал: Знайшла круті лампи на алібаба, але вони одну не доставляють, можливо знаєш як це організувати самій доставку з Китаю? Через міст-експрес (я користувався) або нову пошту, та і інших фірм багато. Оплачуєш пишеш китайську адресу складу для доставки і чекаєш крам в Незалежній. Зверни увагу що до лампочки потрібен блок живлення. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Oleksandra 131 Опубликовано: 17 июня 39 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал: Через міст-експрес (я користувався) або нову пошту, та і інших фірм багато. Оплачуєш пишеш китайську адресу складу для доставки і чекаєш крам в Незалежній. Зверни увагу що до лампочки потрібен блок живлення. Там лінійна панель на 320 за 65 баксів на 281b Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Oleksandra 131
Усім привіт, таке питання чи купував хтось лампу з алібаба, моніторила там лампи непогані якщо вірити опису і ціни не кусючі, можливо хтось купував то порадьте чи варто ризикувати?
Поделиться сообщением
20 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас