Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Outdoor-2026.thumb.png.2094a28fddb2770d3c0585ccde176a72.png

:318764606_jahforum50: Вітаю, друзі! 

Команда jahforum.net за підтримки магазину errors-seeds.com.ua оголошує щорічний конкурс гроу-репортів по вирощуванні каннабісу у відкритому грунті "Outdoor-2026" :1858993530_Frends50:

:905466276_clipeye50:

Умови конкурсу дуже прості:

1. Завести репорт на Джафорумі.

2. Додати посилання на ваш репорт в цю тему.

3. Провести репорт від початку до фіналу у відкритому грунті (балкон з природнім освітленням теж допускається).

В листопаді, як і минулого року ми підіб'ємо підсумки і проведемо голосування адміністрації, щоби обрати переможця.

:482898028_Barelyconcealed:

Нагорода:

1-е місце: 2000 грн

2-е місце: 1500 грн

3-е місце: 1000 грн

Додатково до фінансової винагороди всі три переможці отримають по футболці з фірмовим принтом JahForum, по плакату від errors-seeds.com.ua, і по паку насіння від Barney's Farm "Gary Payton" Photo.Fem. (3 шт.)

Бажаю вам вдачі! І нехай переможе репорт майстра!

• Like +1 10

Поделиться сообщением

Зергут)

Думаю надо в условия добавить что репорт должен быть с орехами эрорсов

Поделиться сообщением

4 минуты назад, MrHaze сказал:

Зергут)

Думаю надо в условия добавить что репорт должен быть с орехами эрорсов

з гори не поступало такої інфи

• Like +1 1

Поделиться сообщением

я людина проста - бачу конкурс - приймаю участь

• Джа Пре +1 4

Поделиться сообщением

Цікаво балкон репорт може вважатися аутдором?:hm:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, АКакже сказал:

Теж цікаво.

Сподіваюсь, що так, адже ростуть не під штучним світлом, а всетаки на дворі, під сонцем.

Але балкону важко конкурувати з чистим аутом автік в ауті має більше місця для розвитку коріння, більше сонця. За фотіки і ранніки взагалі мовчу - там виростають монстри, які зазвичай і перемагають в конкурсах.

Поделиться сообщением

11 часов назад, Shajtan сказал:

у відкритому грунті

@sanja2020врядли

Поделиться сообщением

30 минут назад, АКакже сказал:

@sanja2020врядли

Почекаєм відповідь адміна.

Поделиться сообщением

2 часа назад, sanja2020 сказал:

Теж цікаво.

Сподіваюсь, що так, адже ростуть не під штучним світлом, а всетаки на дворі, під сонцем.

Але балкону важко конкурувати з чистим аутом автік в ауті має більше місця для розвитку коріння, більше сонця. За фотіки і ранніки взагалі мовчу - там виростають монстри, які зазвичай і перемагають в конкурсах.

не завжди найбільші перемагають. Я в минулому році отримав 2 місце за оригінальну подачу репорту

• Like +1 3

Поделиться сообщением

4 часа назад, АКакже сказал:

З англійської мови Outdoor - відкритий грунт, вулиця. А балкон - це Indoor, бо це частина будинку/кімнати

Поделиться сообщением

20 минут назад, Shajtan сказал:

З англійської мови Outdoor - відкритий грунт, вулиця. А балкон - це Indoor, бо це частина будинку/кімнати

Да ну...

Я думав, що індор - це коли рлслина росте в штучно створених умова: світло, температура, вологість, обдув.

Натомість аут - це вирощування в природніх умовах: сонце, вітер, вологість під час затяжних дощів.

Як на мене, то Балкон - це ускладнений (огранічений) аут, з наступних причин: розвиток коріння обмежений об'ємом горщика, кількісь рослин обмежена площею балкона, поганий обдув(збільшений ризик плісняви) і головне - обмежений час сонця.

Бо виходячи з твоєї логіки бро - якщо росте мала у відрі на терасі приватного будинку(не бачу великої різниці з балконом) то це не аут - це індор.

Цікаво, що про це думають інші гровери.

Поделиться сообщением

3 минуты назад, sanja2020 сказал:

Як на мене, то Балкон - це ускладнений (огранічений) аут, з наступних причин: розвиток коріння обмежений об'ємом горщика

в індорі теж, твій аргумент лише зближує балкон з індором, а не аутом

5 минут назад, sanja2020 сказал:

Завжди готовий вислухати інших

Поделиться сообщением

4 минуты назад, sanja2020 сказал:

Да ну...

Я думав, що індор - це коли рлслина росте в штучно створених умова: світло, температура, вологість, обдув.

Натомість аут - це вирощування в природніх умовах: сонце, вітер, вологість під час затяжних дощів.

Як на мене, то Балкон - це ускладнений (огранічений) аут, з наступних причин: розвиток коріння обмежений об'ємом горщика, кількісь рослин обмежена площею балкона, поганий обдув(збільшений ризик плісняви) і головне - обмежений час сонця.

Бо виходячи з твоєї логіки бро - якщо росте мала у відрі на терасі приватного будинку(не бачу великої різниці з балконом) то це не аут - це індор.

Це зветься балконной аутдор, є аутдор тераса, на даху багатоповерхівок-це теж аут,також аут в теплицях.. 

Оце моя думка. Неможе існувати індору без штучного світла. 

Всім гарного дня! 

• Like +1 2

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

5 минут назад, sanja2020 сказал:

Так, тому що тут виходить як раз те що ти написав 

6 минут назад, sanja2020 сказал:

це ускладнений (огранічений) аут, з наступних причин: розвиток коріння обмежений об'ємом горщика

а в решті тут і сонце і дощ і вітер...

Якщо в тебе на балконі теж дощ йде і миші лазять і слимаки повзають (що ускладнює вирощування в ауті) і сусіди можуть залізти та скоцать ялину - то в тебе аутдорний балкон :905466276_clipeye50:

Поделиться сообщением

Только что, Kaktuss сказал:

Це зветься балконной аутдор, є аутдор тераса, на даху багатоповерхівок-це теж аут,також аут в теплицях.. 

Оце моя думка. Неможе існувати індору без штучного світла. 

Всім гарного дня! 

можливо, бро... я лише дискутую про свої погляди на це питання, все одно я нічого не вирішую. Що скажуть спонсори, те і буде, тому, бро, @sanja2020 без образ, я лише виказую свою думку. Вирішувати не мені, що індор, що аут, і кого допускати до конкурсу. Протягом дня вирішимо це питання і я тут оголошу. Якщо треба буде, то поправлю в темі умови :1858993530_Frends50:

Поделиться сообщением

4 часа назад, Shajtan сказал:

можливо, бро... я лише дискутую про свої погляди на це питання, все одно я нічого не вирішую. Що скажуть спонсори, те і буде, тому, бро, @sanja2020 без образ, я лише виказую свою думку. Вирішувати не мені, що індор, що аут, і кого допускати до конкурсу. Протягом дня вирішимо це питання і я тут оголошу. Якщо треба буде, то поправлю в темі умови :1858993530_Frends50:

Нехай би більше людей приймало участь в конкурсах, і так, що людей мало, що ця довбана війна, - постійний напряг, хоч змога відволіктись від цих реалій життя. Просто якби було багато гровів подібних-балкони, тераси, дахи, то можна було б зробить окремо для них конкурс.. А взагалі як можна скласти конкуренцію з балкону, де все обмежено, вирощуванню, де ростуть дерева по 3 метри? Якщо в ауті ростуть дерева, здоровенні, і красиві, - думаю балкон взагалі не в конкуренції, якщо звісно не накрутити голосів)).. 

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Kaktuss сказал:

Нехай би більше людей приймало участь в конкурсах, і так, що людей мало, що ця довбана війна, - постійний напряг, хоч змога відволіктись від цих реалій життя. Просто якби було багато гровів подібних-балкони, тераси, дахи, то можна було б зробить окремо для них конкурс.. А взагалі як можна скласти конкуренцію з балкону, де все обмежено, вирощуванню, де ростуть дерева по 3 метри? Якщо в ауті ростуть дерева, здоровенні, і красиві, - думаю балкон взагалі не в конкуренції, якщо звісно не накрутити голосів)).. 

Знову ви про розмір, ох і ж хлопці.... Якби я обирав переможців ауту, я би орієнтувався на подачу репорту і красу фоток:825571417_yes50:, а не розмір шишки  :1813357245_Launge50:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

@sanja2020 балкон з природнім освітленням теж допускається, так що можеш приймати участь :1858993530_Frends50:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

57 минут назад, Shajtan сказал:

Знову ви про розмір, ох і ж хлопці.... Якби я обирав переможців ауту, я би орієнтувався на подачу репорту і красу фоток:825571417_yes50:, а не розмір шишки  :1813357245_Launge50:

Розмір - не головне!:rasta_biggrin:

Головне вміння правильно виростить)))

• Джа Пре +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

3 часа назад, Shajtan сказал:

Та які можуть бути образи, бро?? Через що?

Я просто впевнений в тому, що ти помиляєшся. З наступних причин:

Індор(закритий грунт в перекладі) передбачає вирощування в ШТУЧНО СТВОРЕНИХ УМОВАХ (світло, вологість, температура, обдув).

Аут - сонце, вітер і дощі. Або відсутність сонця протягом 2 чи 3-х тижднів.

От і вся різниця. Наприклад сьогодні сильні пориви вітру - малих хилитає добряче і ризик, що неокріпша рослина зламається майже така як і в того хто висадився в полі. Так, мишей і слимаків немає,але павутинний кліщ (пару раз ловив), білокрилка, та інша херня залітає аж бігом. А індор від них захищений, бо індор - це закритий/захищений грунт.

Всим - МИРУ. І успішного грову 2026.

Поделиться сообщением

Я тоже думаю что балкон это аут,на солнце же.

Поделиться сообщением

5 часов назад, АКакже сказал:

@sanja2020врядли

Таки дозволили, бро. Можеш теж поучаствовать.

Але балкон - не конкурент чистому ауту. Я це точно знаю.

Поделиться сообщением

1 минуту назад, MrHaze сказал:

Я тоже думаю что балкон это аут,на солнце же.

Так бро. Там різниця проста: індор - штучне (іскуственное, рукотворное, ...) середовище.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

10 часов назад, Kaktuss сказал:

Повність з тобою згідний, бро.

1. Балкон не конкурент класичному ауту. 

2. На форумі всі репорти або індор, або в дворі, або в єбєнях. Є декілька репів у теплицях. Парочка- на дахах.

А от балконні гроврепорти практично відсутні. Я цього року завів реп тіко з однією метою - популяризація балконного грова(на мінімалках). Адже можна виростити собі на покурить вклавши лише якихось 500 - 700 гривень.

Якщо людина живе в місті і не має власного транспорту то катаця по єбєнях з баклагами з водою, а потім зі стафом так собі затєя. Вихід - індор. Але тут треба гроші.

Тож: балкон - норм тєма з мізерними капіталовкладеннями.

Я минулорічні автік і два ранніка курив пів года, в перших числах березня ще масла докурював. А шоб курив не 4-5 разів на день з 09.00 до 21.00, то хватилоб до сьогоднішнього дня.

Мир.

Изменено пользователем sanja2020
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, sanja2020 сказал:

1. Балкон не конкурент класичному ауту. 

У всіх своя думка, бажаю вам всім перемоги, та скорішого миру! 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...