sanja2020 575 Опубликовано: 26 мая Підкажіть знающі: як довго треба відстоювати крануху? Чи достатньо 3-4 дні? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 1 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 мая крануха всюди різна. до 300 ппм вода рахується доброю для пиття. на скільки мені відомо достатньо одної доби з відкритою поверхньою постояти воді, щоб хлор випарився. це головна мета процедури. але якщо нема змоги, то я і свіжаком можу полити. це не критично. проблем більше від осмосу і дистиллята на мою думку 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 АКакже 218 Опубликовано: 26 мая Хз, отстаиваю 48 часов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 773 Опубликовано: 26 мая @sanja2020чим відстоювати, можливо краще купити осмос-мембрану і отримаєш економію часу. її буде достатньо на декілька років без всяких предфільтрів, гроші не великі. Як варіант. У мене дома крануха не пахне хлором, та у сусідніх містах знаю дуже хлорують, дивись по обставинах. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 2 701 Опубликовано: 26 мая За сутки по-моему выходит хлор, у меня бутыль 20л стоит. Хотя хлора там настолько мало, что даже если экстренно полить сразу, ничего страшного не случится, по крайней мере у меня было всё норм даже когда так делал, но счас все равно сутки отстаиваю) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 575 Опубликовано: 26 мая (изменено) Всім подякував. Висновки зробив: головне вивітрити хлор, а для цього достатньо і однієї доби. Але я пам'ятаю, що там щей на дно осідають якісь речовини, тому рекомендується використовувати 2/3 з верху. Я набираю відро, а потім за допомогою шлангочки зливаю 7 л. верхньої води. Ще раз -ДЯКУЮ всім не байдужим. Изменено 26 мая пользователем sanja2020 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 АКакже 218 Опубликовано: 26 мая 1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал: осмос-мембрану цікаво, докладніше будь ласка Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 575 Опубликовано: 26 мая 8 минут назад, АКакже сказал: цікаво, докладніше будь ласка А в першомуж коментарі написано, що від осмосу більше проблем(певно стикалася людина). Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 575 Опубликовано: 26 мая 5 часов назад, romario999 сказал: крануха всюди різна. до 300 ппм вода рахується доброю для пиття. на скільки мені відомо достатньо одної доби з відкритою поверхньою постояти воді, щоб хлор випарився. це головна мета процедури. але якщо нема змоги, то я і свіжаком можу полити. це не критично. проблем більше від осмосу і дистиллята на мою думку Бро. Тут совітують купить осмос мембрану. Одпишись, будьласка, в чому проблеми з осмосом. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 1 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 мая 56 минут назад, АКакже сказал: цікаво, докладніше будь ласка можуть проблеми з КалМагом полізти з-за того, що в осмосі немає нічого крім води, а крануха має доміси солей певні, у тому числі К-Мg. але це моє особисте бачення. бур'янець він і в Африці бур'янець. не треба з водою сильно морочитись 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 575 Опубликовано: 26 мая 6 минут назад, romario999 сказал: можуть проблеми з КалМагом полізти з-за того, що в осмосі немає нічого крім води, а крануха має доміси солей певні, у тому числі К-Мg. але це моє особисте бачення. бур'янець він і в Африці бур'янець. не треба з водою сильно морочитись Я з цих причин у минулому році перестав купувати воду в автоматі і почав куплять з бочки(зі скважини). Бо випив чашку і пойняв, шо вона настільки відфільтрована, шо там майже 0 поживних речовин. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 1 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 мая 2 минуты назад, sanja2020 сказал: Я з цих причин у минулому році перестав купувати воду в автоматі і почав куплять з бочки(зі скважини). Бо випив чашку і пойняв, шо вона настільки відфільтрована, шо там майже 0 поживних речовин. зі скважин і керниць теж не бажано. джерельна вода може містити багато мінералів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 575 Опубликовано: 26 мая (изменено) 2 минуты назад, romario999 сказал: зі скважин і керниць теж не бажано. джерельна вода може містити багато мінералів Отож і перейшов на крануху, бро. Але ця інфа, сподіваюсь, допоможе новачкам. Изменено 26 мая пользователем sanja2020 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 773 Опубликовано: 26 мая 47 минут назад, АКакже сказал: цікаво, докладніше будь ласка 21 минуту назад, romario999 сказал: можуть проблеми з КалМагом полізти з-за того, що в осмосі немає нічого крім води, а крануха має доміси солей певні, у тому числі К-Мg. але це моє особисте бачення. бур'янець він і в Африці бур'янець. не треба з водою сильно морочитись Так але тоді треба здавати аналіз води щоб бачити що там є і корегувати весь розчин. Це можна зробити якщо всі солі купуються окремо. Вода осмос використовується для гідропоніки, і виробники добрив (наприклад ГХЕ) мають компотенти які краще підходять для кранухи, а є ті на яких є позначка для гідропоніки, там трохи інший склад. Якщо брати ті якими я користуюся Гров, Мікро та Блум, то саме компонент Мікро відозмінений під осмос. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 АКакже 218 Опубликовано: 26 мая (изменено) 51 минуту назад, romario999 сказал: що в осмосі немає нічого крім води помітив що якщо крануха 255ппм, и нею чередувати компот-вода , компот робити на бавленій воді в 100ппм, то через місяць можна піймати блокування калію , тому необхідно хочаб раз у місяць або в 3 неділі лити воду в 100ппм @CannabisDoomOcculta Интернет пишет что без системы предфильтров, это все безтолку Изменено 26 мая пользователем АКакже Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 773 Опубликовано: 26 мая 22 минуты назад, АКакже сказал: @CannabisDoomOcculta Интернет пишет что без системы предфильтров, это все безтолку на ютубі є відео де люди тесують мембрану без предфільтрів >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 UrsusAretos 44 Опубликовано: 31 мая В 26.05.2026 в 16:30, sanja2020 сказал: Я з цих причин у минулому році перестав купувати воду в автоматі і почав куплять з бочки(зі скважини). Бо випив чашку і пойняв, шо вона настільки відфільтрована, шо там майже 0 поживних речовин. Я воду зі скважини беру, а кент купує з автомата воду, заміряли - 6 ппм, тупо пуста вода, а під автоматом черги стоять. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 575 Опубликовано: 31 мая 2 минуты назад, UrsusAretos сказал: Я воду зі скважини беру, а кент купує з автомата воду, заміряли - 6 ппм, тупо пуста вода, а під автоматом черги стоять. Перейшов цього року на крануху, після використання 12 л. зі скважини, бо зі скважини багато солі-мінерелів. А автоматна - да - пуста. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
sanja2020 575
Підкажіть знающі: як довго треба відстоювати крануху? Чи достатньо 3-4 дні?
Поделиться сообщением
17 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас