Перейти к публикации
  • 0

РЕПУТАЦІЯ/РЕЙТИНГ

Вопрос

Цікава річ:

Вчора перед сном звернув увагу на те, що я на першому місці в Топ гроверів(за підсумком дня) + 93. На 2 і 3 місці Мєчєний і Гудмастєр + 63, + 61 ( аж смішно, що обійшов таких старожилів. Ну такоє).

Вранці дивлюсь: у мене + 89, а у Гудмастєра + 51 (на 10 менше!!!)

ЦЕ ЯК ВЗАГАЛІ ??

Хтось лайкає чиїсь фото/дописи а потім відміняє свої лайки?

Що скажете товариство.

Изменено пользователем sanja2020
  • Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
16 минут назад, sanja2020 сказал:

ЦЕ ЯК ВЗАГАЛІ

это недельный рейтинг, тоесть вот берем неделю с пн по вс:

пн- 10+

вт-12+

ср- 11+

чт-15+

пт- 9+

сб- 8+

вс-5+ 

итого: 70+

потом идет след неделя

пн-2 +

итого:  70-10+2 = 62

тоесть самый первый день заместился на самый последний

значит вт 3+ 

итого: 62-12+3= 55+

хз конечно, но я так думаю:smile:

Изменено пользователем АКакже
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
58 минут назад, АКакже сказал:

это недельный рейтинг, тоесть вот берем неделю с пн по вс:

пн- 10+

вт-12+

ср- 11+

чт-15+

пт- 9+

сб- 8+

вс-5+ 

итого: 70+

потом идет след неделя

пн-2 +

итого:  70-10+2 = 62

тоесть самый первый день заместился на самый последний

значит вт 3+ 

итого: 62-12+3= 55+

хз конечно, но я так думаю:smile:

Якщо так - то норм.

Особисто мені, як і переважній більшості гроверів глубоко ПОХ на той рейтинг. Він аж нічого не дає, від слова -Зовсім.

Але ! Як писав пост у Гудмастєра (вибачай, бро, що веду за тебе розмову в третьому лиці) було + 51, а зараз + 50.

Я і вчора помітив, що ці рейтинги змінюються протягом дня і не тіко в бік збільшення, а і в сторону зменшення.

Почекаєм шо скажуть адміни.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, sanja2020 сказал:

Почекаєм шо скажуть адміни

1 час назад, sanja2020 сказал:

глубоко ПОХ на той рейтинг

то самое пох когда создаешь тему и ждешь ответа от админа:giggling:

Пс. Администрация обратите внимание на то, что возможен буст голосов не только на конкурсах но и в репутации:giggling:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, АКакже сказал:

то самое пох когда создаешь тему и ждешь ответа от админа:giggling:

Пс. Администрация обратите внимание на то, что возможен буст голосов не только на конкурсах но и в репутации:giggling:

Нє ну а реально: нахіба ці рейтинги треба? На що вони впливають? Аж ні на що.

Єдине шо бачив, що брідери пишуть: " Дам сємки на тест, умови: хочаб один завершений реп і репутація не менше 300".

Поделиться сообщением

• 0
Только что, sanja2020 сказал:

що брідери пишуть

Для активистов форума - судят по рейтингу

Есть ли смысл давать семя на тест - судят по репортам.

Все по чесноку

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
20 минут назад, АКакже сказал:

Все по чесноку

Ні хіба не пойняв.

То нах він треба той рейтинг? Тут за активність не те шо призів не роздають, навіть ніякої медальки не причеплять до профіля.

Хотя. Якби я керував цим двіжем, то зробивби наступним чином: набрав найбільше + за місяць - отримав медальку якусь на аватарку(не на завжди, на 3-6 міс.) + отримав упаковку з трьох сємок Error seeds(їй там ціна - копійки). Набрав найбільше + за рік (або кількість місяців) - отримав медальку на аву, що висітиме протягом наступного року + якийсь більш цінний приз. І я впевнений, що це суттєво збільшить активність на сайті. Адміни - не учасники цього двіжа, бо як я розумію Адмін - це робота.

Але мабуть воно нікому не треба.

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, sanja2020 сказал:

То нах він треба той рейтинг

Он просто ссуществует, и отображает полезную ( иногда вредную) активность на форуме

2 часа назад, sanja2020 сказал:

Якби я керував цим двіжем

Бро, в связи с бусификацией у тебя появилось много свободного времени и ты решил вложить его полностью на форум, похвально:giggling:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
Только что, АКакже сказал:

Он просто ссуществует, и отображает полезную ( иногда вредную) активность на форуме

Бро, в связи с бусификацией у тебя появилось много свободного времени и ты решил вложить его полностью на форум, похвально:giggling:

Бро. Я воювать поїхав ще в 14, зараз не придатний і ХУ... ложив на тих бусифікаторів.

Як була можливість - була і активність, потім в 24 мені розбили планшет(з якого я і актівнічав) і я жив з кнопочною Нокією, поки не купив нещодавно смартфон.

Якось так.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

@sanja2020красава что нашел себе хобби которое тебя принало:respect:

Поделиться сообщением

• 0
Только что, АКакже сказал:

@sanja2020красава что нашел себе хобюби которое тебя принало, а не тупо спился:respect:

Хобі появилось в 2020. Коли чекав на операцію і після неї перечитав якщо не половину то 30 вітсотків точно Форума.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, АКакже сказал:

Все по чесноку

Бро а ти ведеш реп чи так актівнічаєш? 

:flagdja:

Поделиться сообщением

• 0
5 часов назад, АКакже сказал:

Администрация обратите внимание на то, что возможен буст голосов не только на конкурсах но и в репутации:giggling:

Обращаем регулярно :1888738705_150:

Интересная тема)

@sanja2020 на счет рейтинга. Как я понимаю, @АКакже прав, но с поправкой, что скорее всего этот таймер работает поминутно. То есть, он по минутам считает - ровно неделю. Поэтому рейтинг может в течение часа изменится, хотя никто не дизлайкал тебя и не лайкал.

Второе, графа рейтинга нужна просто что бы видеть активность... кому-то это приятно и прикольно)

Ну и в третьих, пусть система рейтинга несовершенна, она в целом отображает общие тенденции. Иногда и невежа может набрать несколько тысяч репутации, и проявить свою натуру позже, иногда и с 1500 репутации есть люди не отчитываются за семки полученные под репорт. Тоже, как бы огрех. 

Но и совсем без рейтинга нельзя ведь

5 часов назад, sanja2020 сказал:

Набрав найбільше + за рік (або кількість місяців) - отримав медальку на аву, що висітиме протягом наступного року + якийсь більш цінний приз. І я впевнений, що це суттєво збільшить активність на сайті. Адміни - не учасники цього двіжа, бо як я розумію Адмін - це робота.

Але мабуть воно нікому не треба.

Сделать-то можно по разному) есть медальки, а еще есть звания, но их вообще думали совершенствовать, пока сам понимаешь сильно этим никто не париться, потому что банально война и гроверов не так что бы много было, учитывая обстановку в целом, к сожалению

А админов исключать из этого движа я б не стал, мы ж тоже растаманы и тоже гровим)))

Не думаю что такое подняло бы особо активность честно говоря, а давать ценный приз за такие вещи тоже никто не будет...

Но из хороших новостей это новый конкурс, который получше вроде чем в прошлом году, солидно я б сказал, весьма)

• Like +1 3

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

• 0
5 часов назад, Mecheniy сказал:

Обращаем регулярно :1888738705_150:

Интересная тема)

@sanja2020 на счет рейтинга. Как я понимаю, @АКакже прав, но с поправкой, что скорее всего этот таймер работает поминутно. То есть, он по минутам считает - ровно неделю. Поэтому рейтинг может в течение часа изменится, хотя никто не дизлайкал тебя и не лайкал.

Второе, графа рейтинга нужна просто что бы видеть активность... кому-то это приятно и прикольно)

Ну и в третьих, пусть система рейтинга несовершенна, она в целом отображает общие тенденции. Иногда и невежа может набрать несколько тысяч репутации, и проявить свою натуру позже, иногда и с 1500 репутации есть люди не отчитываются за семки полученные под репорт. Тоже, как бы огрех. 

Но и совсем без рейтинга нельзя ведь

Сделать-то можно по разному) есть медальки, а еще есть звания, но их вообще думали совершенствовать, пока сам понимаешь сильно этим никто не париться, потому что банально война и гроверов не так что бы много было, учитывая обстановку в целом, к сожалению

А админов исключать из этого движа я б не стал, мы ж тоже растаманы и тоже гровим)))

Не думаю что такое подняло бы особо активность честно говоря, а давать ценный приз за такие вещи тоже никто не будет...

Но из хороших новостей это новый конкурс, который получше вроде чем в прошлом году, солидно я б сказал, весьма)

На решті  є відповідь адміністрації ! УРА !! (кстаті чисто наш зов-призов Бога війни-Юра, який комуністи переінакшили).

1. Виж Адміни-керівництво, то з'ясуйте і роз'ясніть ситуацію.

2. Шо там пріятного і прикольного: пів часа потратив шоб розжувать йому шо в землі з грядки у 200 гр. стаканчику воно не ростиме, а воно тобі - А я в одном месте видел... ТЬХУ...

3. Я особисто пройобувсвся і не відчитувався за сємки двічі. Кажу прямо і відверто. Скртвать і соромитись мені нема чого. Перший раз мені дали сємки(самі запропонували і прислали) Еррорси(тобто ви) в 2020 по ітогу мого першого репа: "знакомство с гровом на балконе". Я  відразу казав, що ростить буду 2021, але не відчитався за сємки. Причина- розійшовся з співмешканкою  (на чий телефон фоткав свій перший реп) - жив з кнопочною Nokiєю і не то шо фотки не було можливості зробить не міг навіть землі самої дешевої купить. Сємки висадив у власноруч пошитому мішку зі шматка тканини в землі з грядку/вулиці без перліту - виросли три чупіка-хіляка по 15-20 см.(я їх не міряв). Але шо прикольно -стать показали на 19-20 день, а в 59 ДВК я їх захарвив, бо вже були руді трихоми. Надававача сємок цікавив момент фемінізації і мені не в падло булоб відписать - НЕ БУЛО З ЧОГО.

Потім купив  бу планшет в 2024, виживав на голяках, взяв бро Sim  сємки під звіт. Висадив в ауті ( кєнт підговорив - давай я тут стару базу відпочинку охороняю, сам не рерший рік рощу, не за дорого - з половини). Посадив - взнав шо таке слимаки і фазани( уроди-гребуни). Не прошло багато часу поинімали ТЦК - розбили планшет. А в липні поиїхали мусора - і все викосили (бо той дурік виставив відра з растіхами чутьлі не на середину проєзжої часті. Порушили по ньому кримінальну справу. Зараз служить). Вдруге я пропав і не відзвітувпв по отриманим сємкам.

І ШО ТЕПЕР?

Я - ГАНДОН-ПОТЄРЯШКА???

Чарлі Чаплін сказав: РЕПУТАЦІЯ -це те що про Вас думають інші, а СОВІСТЬ - це те ким ВИ Є.

Такий мій ітог Теми "Репутація".

P.S. Мені ПОХ НА ДУМКУ ІНШИХ, а сємки, єслі шо, зможу купить навіть попросивши кєнта зарєгаця ( бо перечитавши цей форум вздовж і в поперек знаю, шо якість у Гуда(але оптова), Кріса, Кактуса, Sima, а дороге гімно у 9 mili).

Усім  - JAH і Сонця.

P.P.S. А гріх, братику, під час війни може бути тіко Один - допомога Ворогу.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...