Перейти к публикации
З медовим Спасом!
 

З медовим Спасом!

БенЛаден
  • Like +1 21
Из альбома:

Микс

  • 124 изображения
  • 0 комментариев
  • 634 комментария к изображению


Рекомендованные комментарии

1 час назад, БенЛаден сказал:

Але класно іде на попуски

А роблять люди щось з меду і канабісу в суміші? Може ТГК-концентрати в меді, щось таке?

ІМХО мед унікальна і специфічна річ, має високу біохімічну активність і йомовірно здатен пригнічувати активність інших сторонніх речовин. Або навпаки значно покращувати властивості кінцевих продуктів

  • Like +1 1
Ссылка на комментарий
6 годин тому, Warming сказав:

А роблять люди щось з меду і канабісу в суміші? Може ТГК-концентрати в меді, щось таке?

ІМХО мед унікальна і специфічна річ, має високу біохімічну активність і йомовірно здатен пригнічувати активність інших сторонніх речовин. Або навпаки значно покращувати властивості кінцевих продуктів

Можна активовувати в духовці шишло і пізніше залити медом для витяжки. Настояти і фільтранути. На хліб бімба)

  • Like +1 2
Ссылка на комментарий
2 часа назад, БенЛаден сказал:

Можна активовувати в духовці шишло і пізніше залити медом для витяжки. Настояти і фільтранути. На хліб бімба)

Ось вже народ підняв тему ))

https://jahforum.net/topic/68785-konoplyanyy-myod-ili-kak-priyatno-ubitsya/?tab=comments#comment-1941210

 

  • Like +1 1
Ссылка на комментарий
1 година тому, jdpt сказав:

Раніше в родинах було багато дітей, тому господині пекли велику хлібину, хліб "сільський" увесь корочкою, то на такий хліб звісно бімба будє) Кто куштував той знає. В сільпо бачив щось подібне зама₴ятав що він дуже дорогий, тому інет в помощ. мука Є в Україні.

Сам випікаю хліб на лібопічці. Топчик 200грам муки, 200 плавстівців 200 цільно зернової муки. То як база. Дальше пів почки масла хорошого, два яйця домашніх. Та 2 столові ложки меду. Також 2 чайні солі. В диспенсер ізюм з льоном і на виході така бімба що пипец! Пізніше на хліб масло мед або мед з сметаною. 

Під накуром це божжжествено!

І чай до того всього чи сік..

  • Like +1 1
Ссылка на комментарий

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...