БенЛаден 13 725 Опубликовано: 14 августа, 2023 1 година тому, Jafarin сказав: каннамёд?) Ні, не цього разу) Але класно іде на попуски. 3 Ссылка на комментарий
Warming 3 400 Опубликовано: 14 августа, 2023 1 час назад, БенЛаден сказал: Але класно іде на попуски А роблять люди щось з меду і канабісу в суміші? Може ТГК-концентрати в меді, щось таке? ІМХО мед унікальна і специфічна річ, має високу біохімічну активність і йомовірно здатен пригнічувати активність інших сторонніх речовин. Або навпаки значно покращувати властивості кінцевих продуктів 1 Ссылка на комментарий
БенЛаден 13 725 Опубликовано: 15 августа, 2023 6 годин тому, Warming сказав: А роблять люди щось з меду і канабісу в суміші? Може ТГК-концентрати в меді, щось таке? ІМХО мед унікальна і специфічна річ, має високу біохімічну активність і йомовірно здатен пригнічувати активність інших сторонніх речовин. Або навпаки значно покращувати властивості кінцевих продуктів Можна активовувати в духовці шишло і пізніше залити медом для витяжки. Настояти і фільтранути. На хліб бімба) 2 Ссылка на комментарий
Warming 3 400 Опубликовано: 15 августа, 2023 2 часа назад, БенЛаден сказал: Можна активовувати в духовці шишло і пізніше залити медом для витяжки. Настояти і фільтранути. На хліб бімба) Ось вже народ підняв тему )) https://jahforum.net/topic/68785-konoplyanyy-myod-ili-kak-priyatno-ubitsya/?tab=comments#comment-1941210 1 Ссылка на комментарий
БенЛаден 13 725 Опубликовано: 15 августа, 2023 1 година тому, jdpt сказав: Раніше в родинах було багато дітей, тому господині пекли велику хлібину, хліб "сільський" увесь корочкою, то на такий хліб звісно бімба будє) Кто куштував той знає. В сільпо бачив щось подібне зама₴ятав що він дуже дорогий, тому інет в помощ. мука Є в Україні. Сам випікаю хліб на лібопічці. Топчик 200грам муки, 200 плавстівців 200 цільно зернової муки. То як база. Дальше пів почки масла хорошого, два яйця домашніх. Та 2 столові ложки меду. Також 2 чайні солі. В диспенсер ізюм з льоном і на виході така бімба що пипец! Пізніше на хліб масло мед або мед з сметаною. Під накуром це божжжествено! І чай до того всього чи сік.. 1 Ссылка на комментарий
БенЛаден 13 725 Опубликовано: 15 августа, 2023 Зараз ще набіжать місцеві кухарі з форуму)) і слюньки потечуть 1 Ссылка на комментарий
Рекомендованные комментарии
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас