Перейти к публикации

mrJar

Photo Cup
  • Публикации

    685
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    4

Последний раз mrJar выиграл мая 24 2020

Публикации mrJar были самыми популярными!

Репутация

1 850 +

4 подписчика

О mrJar

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Более 5 лет
  • Интересы
    Гидропоника
    Indoor
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

4 728 просмотров профиля
  1. mrJar

    smalinet???

    Це як рузьких питають на вулиці - "Ви підтримуєте "воєнну спецоперацію"?", а вони в відповідь "ми внє палітікі", "ми палітікай нє інтєрєсуємся". Яка це політика? Це болюче питання життя і смерті нашої держави і нас зокрема. Можеш банити, я особисто не надто переживатиму. Бань всіх хто за Україну і тоді форум нарешті стане таким як ти хочеш. Зручною інформаційною бульбашкою для тих, кому похуй на все, крім трави. Тут цілі держави закони переробляють під сьогоднішні реалії, а форум виявляється має більш стійкі правила. І це поки міста України знищуються, окупуються, поки гинуть
  2. mrJar

    smalinet???

    Вважаю, це щоб таким довбойобам, як ти, було зрозуміліше. От ти пишеш що не можна всіх під одну гребінку, і зразу же криєш рузьким наративом. Чий Крим, педро?
  3. Я б радив квайтлайн 100 + фільтр самий маленький, який знайдеш, або сам зроби. Фільтр і канальник всередину бокса став. А виводити видув краще було наверх, там зараз відстань дуже мала хоч з фільтром, хоч без...
  4. mrJar

    Мухомори

    Якісь дивні в тебе порівняння, як хуй з пальцем. Гриби взагалі основа всього живого. Без грибів не було б рослин і тварин. Антибіотики теж гриби. Навіть з блідої поганки є ліки для хіміотерапії при лікуванні раку. Власне, ще Парацельс помітив, що все може бути ліками і все може бути отрутою, різниця в дозуванні.
  5. Які габарити боксу?
  6. mrJar

    Мухомори

    Давай посилання на те дослідження) Я навпаки знаю, що чомусь навіть продавці в оголошеннях зазначають, що сушені гриби при темпі до 40. І багато де в статтях читав якраз те, що сушити потрібно при низькій темпі. І ще, в мене раз довго нижній піддон не мінявся місцем з іншими, і там темпа підскочила за 50. Центри шляпок при цьому темніють, а це вже ознака неякісно висушеного гриба.
  7. mrJar

    Мухомори

    На основі чого така рекомендація? Я не побачив жодної різниці для особистого вживання мікродозами. Навпаки, мені порошок вживати і зберігати зручніше. Порошок є сенс не купувати, тому що неможливо прослідкувати за якістю сировини. Приблизно 40С оптимальна темпа. Для цього в своїх сушарках я кладу датчик від термометра на нижній піддон, а на регуляторі так, орієнтовно спочатку 70С і плавно знижую до 60-50С по мірі висихання.
  8. mrJar

    Мухомори

    Так, звісно) Шляпки в блендер або кавомолку, і порошок готовий. Але також потрібно зберігати без повітря і в темному місці.
  9. mrJar

    Мухомори

    Збираєш чисті шляпки без пошкоджень, бажано в відро або кошик. Вдома можна очистити гриби від сміття та бруду. Я використовую чисту зволожену губку для посуду. Сушити бажано в сушарці, темпа 60С (в нижньому піддоні не має бути більше ніж 40-45С). Потрібно періодично міняти піддони місцями. Десь добу займає процес. Зразу після сушки необхідно пакувати, поки шляпки крихкі, як чіпси. Бажано в вакуум, але якщо нема - підійде пакет, з якого потрібно вичавлювати повітря по максимуму. Якщо десь буде порушення - ібутенова кислота може не перетворитись в мусцимол. Нічого страшного н
  10. Теж так читав, але надлишок янтарки рослини можуть використовувати і як харчування. Сто процентів) Там капуста якраз збоку росте, хапнула генів)
  11. Та якось років зо 5 обходився без янтарки, але раз була під рукою, то чому б не обробити.
  12. Так, я і не звертаю, просто стало цікаво чи не від опіків це. Рослина загалом цілком здорова, я її охрестив пучком салату за кількість листя і точок росту А ятаркою хз треба чи ні, але пару днів тому теж обприскав, тому що залишився розчин з аутних растіх. Думаю, не зашкодить точно.
  13. Не повинен бути, кокос заряджений і ллю компот по таблиці як завжди... в мене звичка разів 5 в день по листу обприскувати, це трохи темпу збиває і здається що растіхам подобається Лампа спочатку була сантиметрів 20, а потім підняв, і вже нема некрозу на нових листках. Тому грішу якраз на опіки.
  14. повір, я знаю що там робиться) Норм все крім тих нижніх 2 пар і вони не перелиті і не недолиті, не перший рік на кокосі гровлю. Я більше схиляюсь якраз до опіків.
  15. Пишу ж - була спочатку лампа низько. Десь 20-25 см. Зараз підняв прибл. до 30-35 і листки нові вже нормальні.
×
×
  • Создать...