Перейти к публикации

БадМан

Продвинутый Гровер
  • Публикации

    1 041
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Все публикации пользователя БадМан

  1. БадМан

    IMG20231203084542.jpg

  2. Про це забувай одразу. Дренаж - пінопласт, або щось інертне-нейтральне, я колись навіть камінці кидав від безвиході. Але пінопласт - ванлав. Керамзіт - це гайки тобі одразу, будеш потім питаться тут, що з кущем.
  3. Та ну, ти ж не розповідай отак з дверей нікому нічого. Походи по ним, поспілкуйся, хто приглянеться - з тим підпишись. Цікався по який специфіці він працює, і якщо все чітко, то він тобі сам розкаже, тобі не прийдеться;) Та й взагалі, адвотак то таке діло, що кожному радив би, не тільки по нашій специфіці, а взагалі.
  4. Друже, сходи до адвоката і уклади договір. Це вже план "Б" дуже хороший в тебе буде. А якщо так вже переживаєш - ну не сиди на форумі, та й по всьому. Всіх можна знайти, якщо дуууже треба, завжди питання лише в кількості ресурсів, які для цоього потрібні. Тому не переживай, що ти треба комусь більше, ніж собі самому. Мир.
  5. Біжи до лікаря, бро, бо я не вірю, що таке буває від травички.
  6. От і нєхуй було вертаться, пиздуй на свій ОЛК і там питай
  7. БадМан

    Gazzurple, Purple Punch

  8. БадМан

    1795326942_goodmasterseeds11.jpg

    Шишка
  9. БадМан

    Gazzurple1

    Не сказав би, що схоже на азотні кігті. Геть не схоже. Я в сказав перелив і кривий пш. Ну в мене щось таке колись було через кривий пш(дуже кисло було).
  10. БадМан

    підкажіть хто такі і чим позбутись

    Тоді хз звідки вони завелись
  11. Це не гроу-репорт, а якийсь бля тріп-репорт.
  12. БадМан

    підкажіть хто такі і чим позбутись

    Трави, але вони повернуться, май на увазі. Я для себе таких висновків дійшов, що це від грунту залежить. Чи яйця там їх чи шо, але вони не завжди заводяться при однакових поливах гров від грову, тож схоже це просто земелька така трапилась тобі.
  13. БадМан

    IMG_20231110_225803.jpg

    Тю, та якоїсь макро деф, ци калію чи фосфору, не хватило - ось він і підхавав знизу. Не біда, головне що воно не розповсюджується, значить зараз кормиш як треба, забий, це нижні лопухи з найперших, головне щоб зверху та в цілому буду чітко, а в тебе чітко. Не трясись за кожен листик, трясись за всю рослину в цілому.
  14. БадМан

    IMG_20231110_225803.jpg

    А шо ж таке? З виду наче все норм
  15. БадМан

    IMG_20231110_225803.jpg

    Краса!
  16. БадМан

    підкажіть хто такі і чим позбутись

    Схоже, що це подури(загугли) З'являються від зачастих поливів. В мене були колись, нешкідливі для рослини, я їх фітовермом виводив успішно, ще радять типу скоротити поливи, але це не допомогає, кущ треба поливати стільки, скільки треба. Тож якщо воно тобі муляє - фітоверм.
  17. БадМан

    GazPurple Foto Fem 65 ДВК

    Сильно штиняє, бро? Якимось керосином типу чи ні?
  18. БадМан

    все пытаемся зацвести

    Файно несеться
  19. БадМан

    Кокос на biobizz

    Ну я ж тобі так і казав.
  20. БадМан

    Кокос на biobizz

    Скинь - я залюбки почитаю. Ну це щоб я те саме прочитав, що ти маєш наувазі.
  21. БадМан

    Кокос на biobizz

    Ну ми ж наче гроваєм "вагу" а не тільки заради того, щоб "без косяків та дефіцитів" Відрізати в себе ваги можна і на, з першого погляду, здоровій рослині. Знов ж таки, "росте і не дохне" та гарний врожай - це різні речі. Основна теза трошки не така. Вона більше "Органіка для кокосу хуйня, порівнюючи з мінералкою" Себто, тезу можна перефразувати на таку:"Мінералка для кокоса значно краще, ніж органіка" Значно. І ось ти сам пишеш:"Видстрит вам пишет что компания биобизз заявляет что годится." Конкретно слово "годиться" Ну воно годиться, рости буде, і накурить, я це писав. Але ж ви
  22. БадМан

    Кокос на biobizz

    Ну так, приведи аргументи. Твій аргумент був, що в тебе росте на тій органіці в кокосі, на що я тобі сказав що твої 70-120 грам це слабкий аргумент. Чи ти ще якісь приводив? Ну доведи мені, що я не правий, я ж тільки за. Я завжди радий отримати нову інфу, чомусь навчитися і зробити роботу над помилками.
  23. БадМан

    Кокос на biobizz

    Слухай, друже, гровай на кокосі з органікою свою 100 грамм і не зважай на нас, дурних і пробитих, добре?
×
×
  • Создать...