Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Привіт брази :rasta_cool:  Ось перший досвід :jumping:
Затарився в  :errorsseeds:  , яким велике дякую ! (була запара з трьома насінинами, які не додали, але банк надійний, все виправили :respect: )

Seeds:

+ Auto Feminised:
  - Power Plant x3;
  - Silver Bullet x3;
  - Big Devil2 x3;
  - Bluberry x3;
  - Auto Mix x3;
  - Mazar x1;
  - Vertigo x1;
  - AK-47 x1; (import)
  - AK-49 x1; (import)

+ Regular Feminised:
  - Bubble Gum x2;
  - Columbian Gold x2;
  - Kalichakra x1;

Total=900 uah
Грунтом служить торфяна суміш "Мрія квітів" з ph=6.0-6.5 (продавець зразу побачивши мене :eyes:  сказав, що це підійде)

Закупив поки 120 л. Докуплю ще 400 л.(можливо іншого грунту). Для автоквітів по 20 л, для регулярів десь 30-40 л. от ще думаю над цим.
Total=600 uah (орієнтовано)

Вермикуліт 10 л 
Total=105 uah

Мішки для саджанців 18 л (30x40) (от з нмим трошки запара. пізніше розкажу)
Total=90 uah

Перекись водню 1 л
Total=30 uah

Торфяні горшки 35 шт
Total=20 uah
=======================================================
Докупив:
 - Янтарна кислота 12 шт/2г; 
Total=48 uah

- Гуапсин 150 мл;
Total=12 uah

- Одноразові стакани 20 шт;
Total=5 uah
=======================================================
Добрива виготовляю власноруч, так як горошей немає + люблю все природнє.
Єдині витрати це дріжджі (100 гр=3 uah), мед (0.5=40 uahПодивимось, що вийде з цього експерименту.  
Шкідників пробую відганяти попелом, мочею, настоєм цибулі, також можна посадити цибулю біля рослинок, або втинути зубчики часнику в грунт. 

Розсаду вирощую в нищебродському системнику з 50w світла.

Изменено пользователем junlemonk

Поделиться сообщением

Поки що висадив тільки 3х жешн. 

==========================================================

Auto Silver Bullet fem 
(зняла шапку19 квітня; висад в аут 2 травня; довго тормозила в розвитку, на ранній стадії роблю парник за допомогою скляної банки 1л)
post-42076-0-35195700-1430728935_thumb.jpost-42076-0-42024900-1430728980_thumb.jpost-42076-0-32287900-1430729010_thumb.j

Unknown #1
(шапка 14 квітня; висад - 28 квітня;
при пересадці я залишив на годину її в траві біля річки, і якись шкідник захавав трошки листя, але все норм. випустила другу пару листя, також накриваю банкою))
post-42076-0-69669800-1430729242_thumb.j

Unknown #2 
(шапка 14 квітня; висад - 28 квітня;)
post-42076-0-62902300-1430730192_thumb.j

==========================================================
якість фото погана, в мене 2ч піксельна камера на телефоні. поки що)

Поделиться сообщением

@junlemonk,  торф стаканы эти зря взял , от них траблов можно выхватить       ...в них растихи тупят 

...банки луче замени на бутылки обрезанные + дырки сделай сверху     ...растихе ж дышать надо 

...удачного аута  :peace:

Поделиться сообщением

@junlemonk,  торф стаканы эти зря взял , от них траблов можно выхватить       ...в них растихи тупят 

...банки луче замени на бутылки обрезанные + дырки сделай сверху     ...растихе ж дышать надо 

...удачного аута  :peace:

да, от S.B. притупив трошки був. 

дякую, напевне швидше всього буду юзати зіплоки. на наступній розсаді)

буду дуже радий за хороші порад :rasta_peace:

Поделиться сообщением

Нову розсаду поставив пророщувати  28 квітня. Метод стакана з водою 80% та перекись 20%. Потім у ватний диск.

- Columbian Gold fem x2;
- Buble Gum fem x2;
- Kalichakra fem x1;
- Auto Silver Bullet fem x1;
- Auto AK-49 fem x1(import);
- Auto P.P fem x1;
- Big Unknown x7;

Станом на 3 травня проросли всі крім Auto AK-49 fem, випустивши малий корінь, пару днів потуивши загнила  :mlya: . Може це імпорт довго стояв і вот. А мож і криві руки) Але вона в пинципі не моя, це кент попросив допомогти йому, мож в нього карма така, ще й його Power Plant найменший з всіх. 

Ще питаннядо знавців: " У вас бувало, що скинувши каску, рослин не може розірвати плівку, яка висохла?"
от я сам допомогав знімати. з Bubble Gum та PP. 

post-42076-0-73326800-1430733082_thumb.jpost-42076-0-98426700-1430733116_thumb.jpost-42076-0-63946300-1430733141_thumb.j

Поделиться сообщением

У вас бувало, що скинувши каску, рослин не може розірвати плівку, яка висохла?

було. Каску також доводилося знімати.

З початком)))) Здарових шиш тобі)))

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

yurokkrissPredprinimatel

дякую, буду старатись :jahwatering:  :rasta_peace: 

Поделиться сообщением

" У вас бувало, що скинувши каску, рослин не може розірвати плівку, яка висохла?" от я сам допомогав знімати
Всё правильно делал бро. У меня тоже такое бывает.

Поделиться сообщением

Добоий ранок, брази! :positive: 
Сьодні дивився на Auto Silver Bullet, так там слимак-мазафака відпочивав біля нього, надкусивши листок.  Але як він туди проліз?) 
Зняв банку, хай рослинка насолоджується повітрям і теплим сонцем!

Вчора третя хвиля замочуванн, маштабна досить. температура 22-27°С.

Wave #3:
 -Auto Power Plant fem   x1;                                  
 -Auto Big Devil2 fem    x1;
 -Auto Vertigo fem       x1; 
 -Auto AK-47 fem         x1;  
 -Unknown Big Women      x16; 

post-42076-0-29726500-1430808191_thumb.jpost-42076-0-40246100-1430808216_thumb.j

Потрібні поради як боротися з шкідниками органікою, тобто чимось самопальним, в когось є якісь досвід? Хтось пробував божих корів на охорогну найняти?)

Розкидаю шматки мила господарського, настій з цибулі заколотив, поставлю чесник біля рослинки, мочі назбирав облю в радіусі рослини 1 м. Попелом від соняшника вже обробив, але повторно не буде зайвим.
Є ще вапно, можливо, його можна застосувати?
  Від табака немає. бо в немає де купити(( багато всього замовляв в інтернеті, дав заробити новій пошті)

... сьогодні напишу про варку добрив і також багато нового для мене
......ссилки на сторонні ресурси модна розміщувати? такі як олк десь. не сід банки)

Изменено пользователем junlemonk

Поделиться сообщением

Як обіцяв, сходивши на покур легенький, готую обід і пишу, пишу, пишу, пишу :tyanet: 
Всю інфу взяв з https://olkpeace.org/cannapedia/PodkormkaUdobrenija/Samodel'noeOrganicheskoeUdobrenie.html

Взяв 6 кг трави:
- кропива 2кг;
- кульбаби  2 кг;
- скошена трава 2кг;

Подрібнив ручним ножем для подріблення їжї для худоби) Залив водою, постояв день,

Наступний день зранку купив дріжджі. 100 г розмішав дерев`яною ложкою в 1 л теплої води з додаванням 4 столових ложок меду (який знайшов вдома). дав настоятись 30 хв, сумш забродила! ура!ура!ура! :yatta: 
з 25 літрового відра вилив всю січку в баняк, почав нагрівати, але не до кипіння, дадав 0.5 кг цукру в баняк, та 10 л води)

Додав дріжджі з медом в баняк, Потримав на вогні 15 хв. Розлив в два відра одне 25 л, інше 10 л. залишив настоюватись 3 тижні.

це було зроблено в день трудяг 1-2 травня) :jahwatering:

post-42076-0-99705700-1430817745_thumb.j

Також знайшов трохи курячого гамна в 25 л відрі) :jumping: 
Додав води, посцав декілька раз, додав подрібнкної трави, кульбаби, кропиви. настоюється на теплі, але накрите, так що сонце не потрапляє всередину. Вже штинить нормально і бульчить прям) це все в правому відрі.
На фото#2 ліве відро. там трошки трави, і відходивід їди)

post-42076-0-89054700-1430819102_thumb.j post-42076-0-41988500-1430820265_thumb.j

Далі хаваю яйця і шкірки скидую в банки в 3 л і 1 л. потім поливою, результат додає живучості, кальцію і трошки росту.
Свіжим настоєм з цибулі кропити буду сьодні я :madeitation: 
post-42076-0-56283100-1430821825_thumb.j post-42076-0-63504300-1430820916_thumb.j

ну і на закінчення  :bulbulyator: 
post-42076-0-53653700-1430822254_thumb.jpost-42076-0-81845300-1430822220_thumb.j

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Ого! Ото ніфіга жє ж собі як усьо сер'йозно та грунтовно. Дєдушка зацінив та протащився, зараз доповзе до компа, підпишеться та уліпить десь жирного плюса на удачу (в дєда сьодня ще єсть)

http://jahforum.org/topic/26561-aut-2015-trenirovochnyi-razminochnyi/ Тренировочный аут 2015
http://jahforum.org/topic/37625-posadil-dd-repku-aut2016-lowrider2-snowrider-i-drugie/   Посадил дєд репку...

То што дєдушка старый, ишшо не значит што дєдушка вумный.

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

О себе.

Єсть у дєдушки такая дурна привычка о себе у третьем лице говорить.

http://jahforum.org/topic/26561-aut-2015-trenirovochnyi-razminochnyi/ Тренировочный аут 2015
http://jahforum.org/topic/37625-posadil-dd-repku-aut2016-lowrider2-snowrider-i-drugie/   Посадил дєд репку...

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

@yurok, дякую бро! то про себе він напевне :eyes: 
@ПлющСемилистник, дякую, але не все грунтовно, досить експериментально, немаю ні ph, ні ppm метрів. так що буду дуже обережно поливати особливо гавном)

Поделиться сообщением

@ПлющСемилистник, дякую, але не все грунтовно, досить експериментально, немаю ні ph, ні ppm метрів. так що буду дуже обережно поливати особливо гавном)

Та ну, не прибідняйся.

Обично коли дєд бачить слово "органіка" - це у більшості випадків курячий послід на вегу, зола на цветіння, коров'ячий кізяк по ситуації. А тут... дєдушка зайшов, прочитав і в тіхом ахєрєнії полез у шкаф за своєю старой шляпой шоби уважітєльно її знять. Потомушо када чєловєк береться за дєло отак основательно і поморочєно, дєд к такому іспитиваєт трєпєт і уваженіе прямо с дальокого дєтства.

Вобшчєм, дедушка знімає шляпу і підписується на таку цікаву й хорошу тєму.

Поделиться сообщением

А чому не купити прикормку в магазі???

Поделиться сообщением

@khila, грошей немає на це, так і експеримент вийде трошки, хотілось ще спробувати - топові удобряхи vs саморобні, для двох рослин. :rasta_peace:

Поделиться сообщением

Вчора третя хвиля замочуванн, маштабна досить. температура 22-27°С.

Wave #3:

-Auto Power Plant fem   x1;                                  
 -Auto Big Devil2 fem    x1;
 -Auto Vertigo fem       x1; 
 -Auto AK-47 fem         x1;  
 -Unknown Big Women      x16; 

@junlemonk бро не погано затарився :perfect: ,дай Джа :pray: щоб все зійшло)) :jahwatering::flagdja:

Поделиться сообщением

Оу ! свої люди! Успіху Бро! 

ЗАПРЕЩЕННЫЕ РАСТЕНИЯ НА ДЕРЕВЬЯХ ИЛИ ДОКТОР УЖЕ ЕДЕТ :nurse: ЗАВЕРШЕННЫЙ РЕПОРТ 2015 :demon2: http://jahforum.org/topic/24988-chetvero-na-dereveekstrimalnyi-grov-sladkii-z/

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Ойлютс всім! Трохи важко зліпити мозок докупи після вчорашнього нічного покуру. :eyes: Дуже вже хочеться свого, бо деколи барижні шишки дають тобі такі неочікувані тріпи. 

Недавно ще трошчки прихворів, але роботу не залишав і Wave#3 (старт 4 травня о 23:00;)дає такі результати:

- Всі 4 автіки проросли, (6 травня о 23:00 висадив у грунт) тільки Power Plant прийшлось роздушити, бо не пускала корінець. Всі інші самостійно. :pray:

- Big Devil2 пробилась крізь грунт сьогодні (7 травня о 12:00) :yatta: 
post-42076-0-26712200-1430987792_thumb.j

- Неясні Великі Женщіни x16 (Unknown Big Women) власноруч пустило корінь 4-ро з них. Решту щьолкав) в результаті 11 поросли, (6 травня о 23:00 висадив у грунт).+ 2  викину сьогодні на волю Джа. :pray: . +2 загнулись, але їх теж кину в землю.
Було таке, що від якогось пророщення кинув непотрібні семки в вазон вдомі, так 1 потім проросла, її буду висаджувати в аут сьодні.
post-42076-0-35101400-1430996700_thumb.j

- Стався випадковий підгон зернят від кента. Серед них, за словами того бро, що кента мого погрів, 2 автоцвітучі та решта #unknown. Поставив на старт 5 травня в 22:00, сьогодні(7 травня о 12:00) всі успішно пустили корені та були висаджені.
Деякі навіть завеликий і на його кінці були сліди порізів чи чогось такого. в одного корінець виглідав як поламаний, ніби звисає. Думаю, що то в корені так поділ відбувається, і це такі нові ростки.
post-42076-0-23330300-1430996813_thumb.j

- Скориставшись підказкою бро @массяня, вирішив замінити торф горщики на пластикові два стакани, які ска в магазині коштували мені 0,25 коп за штуку. затарив 20 шт на 5 грн. вийшло 10 горшків, думаю можна багато раз заюзати їх:
post-42076-0-43476200-1430994136_thumb.jpost-42076-0-17105800-1430994141_thumb.j

======================================================

В ящику 19 горшків #unknown підігнаних вже рослинок) В боксі ще 7 #unknown, які сьогодні будуть висаджені в аут. + 2 які вже висаджені. 
В мене питання, не дуже я розігнався як на перший раз?! 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...