Frans 1 270 Опубліковано: 17 липня, 2015 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 albert88 356 Опубліковано: 17 липня, 2015 это грибок такой, если на другие шишки попадет, то будешь резать раньше времени Продам autopot Easy2Grow Kit Распродажа BagpotСортовые семена конопли Мешки для ледянной эктракции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 17 липня, 2015 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 albert88 356 Опубліковано: 17 липня, 2015 хз, не знаю как называется, не давно тут была тема, у чувака такая же хрень была, растиху больше половины сожрала эта хуйня, поищи эту тему, почтитай Продам autopot Easy2Grow Kit Распродажа BagpotСортовые семена конопли Мешки для ледянной эктракции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 17 липня, 2015 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 TEONANACTL 5 291 Опубліковано: 17 липня, 2015 Ты попробуй оту шишку пальчиками прижми и поймешь.а может шишка просто отсохла,но вроде плесень,я б срезал ту верхушку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 albert88 356 Опубліковано: 17 липня, 2015 Ты попробуй оту шишку пальчиками прижми и поймешь.а может шишка просто отсохла,но вроде плесень,я б срезал ту верхушку. 100% срезать лучше, чтобы дальше не пошло, обработай чем нибудь для профилактики, например ридомилом. не помню как тема называется бро Продам autopot Easy2Grow Kit Распродажа BagpotСортовые семена конопли Мешки для ледянной эктракции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 TEONANACTL 5 291 Опубліковано: 17 липня, 2015 Та таких тем тут много.как дожди идут -эти темы как грибы .ключевое слово в запрос "плесень" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 17 липня, 2015 В 17.07.2015 в 21:20, TEONANACTL сказал: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 TEONANACTL 5 291 Опубліковано: 17 липня, 2015 Ну обычно такая плесень ощущается как сопли.отваливается от живых тканей. Я про это говорил срезать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 TEONANACTL 5 291 Опубліковано: 17 липня, 2015 Да,вырежь и пусть сохнет,вообщемто можно было и на кусте это сделать,наверное условия изменились,упала влажность и грибок перестал бурно развиваться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 18 липня, 2015 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sankniga 28 Опубліковано: 18 липня, 2015 Опылилась. Первый опыт https://jahforum.org/topic/15649-auto-jet47-pervyi-opyt/ - завершен Мирного неба над головой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 18 липня, 2015 В 18.07.2015 в 22:08, sankniga сказал: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 AMPHETAMIN 531 Опубліковано: 18 липня, 2015 Пыльца разносится на 1-3км Я не ветер,но я дую... Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Продажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки для ледянной экстракции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 19 липня, 2015 В 19.07.2015 в 00:11, AMPHETAMIN сказал: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Dimafen 0 Опубліковано: 19 липня, 2015 Да и опыленная прёт хорошо. Сегодня пробовал первый захарвенный мазар. Ништяк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 profes 193 Опубліковано: 20 липня, 2015 шишки меньше выростут, а так все норм, кто в ауте садит, у всех опыляется дикарем. Первый аут Auto Lowryder2, Auto white widow? Maxi gom Тест семян от Errors Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 hgaa 13 Опубліковано: 20 липня, 2015 ложная семка, не загоняйся. http://jahforum.org/topic/29385-pervyi-grov-zemlia-dnat-600-nyd-wr/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 AMPHETAMIN 531 Опубліковано: 20 липня, 2015 шишки меньше выростут, а так все норм, кто в ауте садит, у всех опыляется дикарем. У меня не опыляеться:) Я не ветер,но я дую... Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Продажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки для ледянной экстракции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 20 липня, 2015 В 20.07.2015 в 10:16, hgaa сказал: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 profes 193 Опубліковано: 20 липня, 2015 шишки меньше выростут, а так все норм, кто в ауте садит, у всех опыляется дикарем.У меня не опыляеться:) везет)) у виглава даже в боксе опылилась) Сегодня и у меня такая хуйня появилась на бошке, оторвал тот участок. Все дожди виноваты. Первый аут Auto Lowryder2, Auto white widow? Maxi gom Тест семян от Errors Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Frans 1 270
.
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
23 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз