onegin 71 Опубліковано: 13 жовтня, 2015 z Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Milwaukee 2 325 Опубліковано: 13 жовтня, 2015 @onegin, бро, у каждого свои методы и все они по своему хороши, у меня есть своя личная табл для автоцветов, фотики выращиваю по заводской табл на двц и норм, гровь по Виквику и посмотришь как оно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 onegin 71 Опубліковано: 13 жовтня, 2015 z Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 виквик 4 026 Опубліковано: 13 жовтня, 2015 Братья, полив по ВикВику Вега: 2.1 Микро + 2.3 Блум Цветение: 1.3 Микро + 4,5 Блум мл \ л Что думаете? Без Гроу. Или лучше по какой-то таблице? Мир. бро чтото я не помню чтоб я так когда то советовал ,это вроде как николаича формула была ,если не ошибаюсь Первый репорт в индор ww,ak-47,mix завершен Удобрения, основы которые нада знать для выращивания Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Пересадка взрослого растения можно ли? И как это сделать;) Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 yjin82 292 Опубліковано: 13 жовтня, 2015 Братья, полив по ВикВику Вега: 2.1 Микро + 2.3 Блум Цветение: 1.3 Микро + 4,5 Блум мл \ л Что думаете? Без Гроу. Или лучше по какой-то таблице? Мир. бро чтото я не помню чтоб я так когда то советовал ,это вроде как николаича формула была ,если не ошибаюсь Мувика точнее. Первый гров он трудный самый Успешно завершен! И скурен В тесноте да не в обиде Тестируем Auto Assassin Feminised и Auto AK-47 Feminised Успешно завершен! Гров... просто гров Тест автофемок Northern Lights и White Widow Успешно завершен! Гров больших надежд Тест автофемок New York Diesel и G14 В процессе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
onegin 71
z
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз