PandaZawr 471 Опубліковано: 19 червня, 2016 у кого-то в репе видел такую тему год назад но вспомнить не могу так что помогайте ,нужно заставить фотик зацвести не естественным путём Гров?!Интересно…***Аk47от SHAJTAN***CoCo/Dnat 400? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Djoni24033 301 Опубліковано: 19 червня, 2016 В смысле в ауте? То тогда его накрывать каждый день надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PandaZawr 471 Опубліковано: 19 червня, 2016 @Djoni24033,да в ауте ,этот вариант мне не подходит))) Гров?!Интересно…***Аk47от SHAJTAN***CoCo/Dnat 400? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Panbl4 334 Опубліковано: 19 червня, 2016 у кого-то в репе видел такую тему год назад но вспомнить не могу так что помогайте ,нужно заставить фотик зацвести не естественным путём Видел подобное на форуме, но там говорилось о подготовке заранее, чувачок еще с осени готовил себе плантарь! Arjan's Haze #3, Днат 400вт, земля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PandaZawr 471 Опубліковано: 19 червня, 2016 @Panbl4,да я видал прошлым летом у кого то репе ,автор какой то раствор намутил опрыскивал им каждый день на протяжении 2-3 недель и она зацвела) Гров?!Интересно…***Аk47от SHAJTAN***CoCo/Dnat 400? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Vacuum 6 824 Опубліковано: 19 червня, 2016 это гермика он делал наверно ты неправельно понял а вообще интерсная тема ganesh-эксперимент dark-devil-индор неудачный гроу-репорт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PandaZawr 471 Опубліковано: 19 червня, 2016 @Vacuum, бро, хотя бы гермика, всёже лучше чем лапухи курить Гров?!Интересно…***Аk47от SHAJTAN***CoCo/Dnat 400? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Vacuum 6 824 Опубліковано: 19 червня, 2016 есть сорт auto Sin Tra Bajo помойму у эрорсов ну или где ,он за 40 дней от семки вызревает попробуй а у тебя уже есть цветы http://rastarasha.org/articles/feminizatsiya-semyan/ здесь как загермлять http://jahforum.org/topic/18647-kak-zastavit-tcvesti-reguliar-posle-mesiatca/ уже была тема ganesh-эксперимент dark-devil-индор неудачный гроу-репорт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 4690363000647 5 Опубліковано: 19 червня, 2016 Пакет мусорный черный одеть на куст и полить удобряхами на цвет только дырочки сделай в пакете и не плотно к земле чтоб не сварилась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PandaZawr 471 Опубліковано: 19 червня, 2016 @4690363000647,что за бред? Гров?!Интересно…***Аk47от SHAJTAN***CoCo/Dnat 400? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
PandaZawr 471
у кого-то в репе видел такую тему год назад но вспомнить не могу так что помогайте ,нужно заставить фотик зацвести не естественным путём
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз