hellvegen 49 Опубликовано: 18 июня, 2018 Всім привіт. Вирішив задокументувати свою першу спробу виростити чудо гриби. Здається трохи накосячив, але побачимо. Овес, куплений на ринку, кілька разів промив і замочив в кастрюлі на ніч. На наступний день зварив і нафігачив його в банки, на дно 2-3 ст. ложки вермікуліту. 4 банки ~ 0,5л і одна якась менша трошки. Пробна перша партія так сказать. Банки були двічі стерилізовані в великій кастрюлі. Приготування спор. Вода в мене була не в зручній баночці, а в сраних ампулах, поки я їх повідкривав, то встиг порізатись, і це заняло більше часу ніж планувалось, тому в стерильності цього процесу я трохи сумніваюсь, але все протиралось спиртом, голка пропікалась над полумям свічки. Спочатку зішкрібав спори з прінта в шприц, тоді вставляв поршень, і набирав воду з ампул. В результаті в мене 2 шприци по 10 кубів - в кожному 8мл води для інєкцій, і 2 мл гентаміцину к. Відправив їх в темну коробку на 2 доби. На ці банки пішов 1 шприц, другий відправився в холодильник. На етапі інокуляції була замічена ще одна бочіна. Коли я робив фільтри з кришок, ватний диск присобачив не тільки зверху кришки, а і знизу (для надьожності думав). Але коли почав пробивати голкою ці ватні диски - на двох банках той диск, шо всередині відвалювався і трохи падав на овес. Хз чи це критично, верхнній барєр вроді в порядку. Короче з горем пополам банки заряжені спорами і відправлені в шафу обростати. Якшо напартачив - маю ще один готовий шприц і ше один жирнючий прінт. Всім мир, побажайте мені удачі шолі хочеться вже познайомитись з грибочками) Текстура замоченого вівса 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 18 июня, 2018 А тут мій перший реп по маріванні: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 1 июля, 2018 В трьох банках з пяти почав обростати міцелій! В двох ше не видно, але там етикетки закривають, а мені впадло зараз їх сидіти і відшкрябувати з банок)) але думаю там теж все буде ок. Тепер треба думати парник..чи в баклагах замісити просто...шось підкажете, друзі? В мене получається буде приблизно 2,5 л міцелія на вівсі. Шо з нього можна наростити і як краще поступити? за g2g поки братись не буду, вже коли спробую і захочу виростити ще, буду думати про такі штуки) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 624 Опубликовано: 1 июля, 2018 Нормально бро все...не паникуй, как говорил один комрад с форума , иногда лучше получается , когда все с бухтыбарахты))) чем когда все точно по мануалу, Дерзай, будем следить.....То буде дуже файно))) 2 1 Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Delvon232 30 Опубликовано: 21 июля, 2018 Найс! Респект!) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 624 Опубликовано: 21 июля, 2018 @hellvegen ну и шо? Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sirotka 9 635 Опубликовано: 29 июля, 2018 В 21.07.2018 в 22:01, Migelxl сказал: @hellvegen ну и шо? Ну все наверное, также как и с коноплей у него получилось. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 624 Опубликовано: 29 июля, 2018 8 часов назад, sirotka сказал: Ну все наверное, также как и с коноплей у него получилось. ннннда...... а может вышел в астрал и не вернулся? Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 7 августа, 2018 @sirotka @Migelxl Сорян рєбята, з форума я дійсно пропав, зовсім не було часу тим займатись. 4 банки ще тиждень тому заросли повністю (в одній тишина), але мене не було дома, тому кейсити зібрався тільки зараз. Не пізно? Ту банку яка не обросла можна тоже замішувати? плісняви немає ніде Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 624 Опубликовано: 7 августа, 2018 Можно кейсить, та что не обросла не трогай ее Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 624 Опубликовано: 7 августа, 2018 @hellvegen бля, с телефона не видно было банок хорошо, так заросли, огонь..... в монотюбе снял бы килограмма 2.5 как пить дать.. Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 7 августа, 2018 @Migelxl маю невеликий акваріум, 2 брикета кокоса, 2 пачки вермікуліту, 2 пачки керамзіту...і вот думаю шо з цим всім робити. Сьогодні вивчаю інфу бо покишо, не зовсім розумію шо і куда) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 17 августа, 2018 Техніка - гриби на похую. Акваріум удачно угробив, вирішивши розпарити в ньому кокос (умний пацан), тому якось закейсив в баклагах. В протертому спиртом тазіку замішав зі стерилізованим кокосом і вермикулітом, розфасував в дві протерті спиртом баклаги і зверху наклав невеликий шар кокосу з вермикулітом. В стерильності процесу сумніваюсь, так як я паралельно говорив по телефону)) але був в масці, і старався дезинфікувати всю хуйню. Вобщім зверху натягнув другу частину баклаги і тупо одну відправив в шафу, а другу на шафу. Багато чого було не по фен-шую, але заморочуватись не було коли, думав - вийде то вийде, а нє - то нє. Тут баклагам 2 дня. Міц росте як бєшений) До речі, ше на етапі інокуляції, я взяв пустий шприц, в якому ше залишились спори, тупо набрав в нього води з під крану, взяв чисту пляшку, налив туди трохи води і дав трошки меду, і випустив воду зі шприца. Так чисто ради експерименту) Зараз там плаває нормальна така медузка, на фото не дуже видно) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 20 августа, 2018 Стан на 5 день після кейсингу. Якісь прогнози, шановне товариство? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 23 августа, 2018 В прозорій баклазі полізли перші гриби! по всім стінкам баклаги, навіть знизу, тільки не зверху. Думаю через то шо верх баклаги не щільно прилгав, були щілини, лишня волога виходила і каплі збирались тільки по стінках баклаги, верх був завжди сухий. В другій баклазі верх прилягає більш щільно, і він завжди весь в крапельках. Не можу скинути фото, тел накрився. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 25 августа, 2018 Ловіть фоточки! Короче, я вкрай здивований. При тому шо я особо не парився, при вічному срачі в хаті, при тому шо перший раз і не дуже шарю....та даааа, всьо виросло! При чому нормально так наросло малих зверху, коли я почав пшикати з пульвіка. А от з тими шо по бокам і знизу баклаги ростуть - не знаю шо робити, як їх потім діставати? Брази, підкажете шось? А в другій баклазі тишина, там постійно була більша вологість, і я підозрюю, через то шо не було вентиляції майже гриби не почали рости. Зараз я її не плотно накрив, шоб дихала, подивимося шо буде. Мушу сказати цікава ця тема, і так тішишся, коли бачиш перші гриби. Нажаль не маю зараз норм часу шоб тим займатись, є важливіші питання. Гров ганджі припинив, зібрав невеличкий урожай з автіка. Два фотіка виявились мужиками, але листя в них працює нормально. Думаю зробити з нього якусь настоянку, чи випічку. Зберу урожай з грибів, поїмо з друзями, і мб буде якийсь запас собі. Та і всьо, залишу то діло на старість)) а може і нє...життя покаже) Всім бажаю знайти справжнього себе 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qashiq 1 672 Опубликовано: 25 августа, 2018 2 часа назад, hellvegen сказал: Всім бажаю знайти справжнього себе LOVE AND PEACE Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семенаПродажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки для ледянной экстракцииПродажа GHE FLORA SERIES(Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Astralix 31 Опубликовано: 25 августа, 2018 Обвернуть фольгой не пробовал бро, что бы свет с боку не попадал 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 26 августа, 2018 Я зірвавь частину тих шо росли збоку. Вирішив спробувати, дуже цікаво було, вихідний сьогодні. Трохи не акуратно вийшло. Важко формулювати думку зараз)) Схавав приблизно 20-30 сирих, з морозивом. Це шось прекрасне рєбята)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 26 августа, 2018 дуже хочеться сміятись і важко стиматись)) а, і шея покурив свої шишки і спіздував пів відра морозива, ахуєнно!) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 26 августа, 2018 Я недооцінював мощь і велич грибів. Добре шо я не зїв більше...це дуже сильно і епічно.. в якісь моменти навіть страшно...я чітко відчуваю присутність якоїсь іншої свідомості крім моєї власної, і вона живе своїм життям...і з ними можна спілкуватись. Думаю це саме вони... при тому шо я весь такий атеїст, такі переживання це було мощно, думаю гриби відкрили мені двері наскільки я був готовий до цього....для більшого треба природі і гарна компанія, але вобщім це пиздець таварісчі я побачив багато! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 28 августа, 2018 А в вас як справи?) 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qashiq 1 672 Опубликовано: 28 августа, 2018 красиво-хорошие условия создалда и у нас всё класс Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семенаПродажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки для ледянной экстракцииПродажа GHE FLORA SERIES(Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
YourDankestMemes 81 Опубликовано: 19 декабря, 2018 Крутой репорт, бро. Хоть я и с запозданием немного. Если ты ещё с форума не ушёл, можешь сказать в каких условиях у тебя баклаги стояли, что у тебя оттуда столько пенисов полезло? Норм, что без парника обошёлся? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SkyShiva 3 852 Опубликовано: 21 января, 2019 В 28.08.2018 в 18:53, hellvegen сказал: А в вас як справи?) красиво бро на будущее обязателько грибницу закрывай фольгой и нижнюю часть баклаги делай ниже для удобства харва. Споровые отпечатки,международная отправка. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас