lo0lz 3 Опубліковано: 23 червня, 2019 Чего может не хватать растению, идет неделя цвета, появились такие коричневатые штуку внутри листочка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 MrHaze 18 139 Трофеи і Медали Опубліковано: 23 червня, 2019 Кормить начал на цвет уже?Замерь показатели дренажа" ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 lo0lz 3 Опубліковано: 23 червня, 2019 Кормить я вообще не начинал, так как даже не знаю чем( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 lo0lz 3 Опубліковано: 23 червня, 2019 Из этого что-то подойдет? это то, что я видел в магазине продавалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 23 червня, 2019 @lo0lz Там же должно быть вот такое https://fermercenter.com/master-agro-dlya-vinograda-udobrenie-25-g-valagro-italiya На крайний случай возьми: вот тот самый правый в надписью NPK 5:10:15 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 23 червня, 2019 45 минут назад, lo0lz сказал: Чего может не хватать растению фосфора хочет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 lo0lz 3 Опубліковано: 23 червня, 2019 Ща тогда сгоняю и посмотрю что-то, как всегда всем большое спасибо за быструю консультацию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 lo0lz 3 Опубліковано: 23 червня, 2019 Купил вот такую штуку, намешал в пропорции на 6л воды, подскажите, а как часто нужно его лить и в каких количествах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 23 червня, 2019 @lo0lz Доза написана на этикетке. Полив еда, полив вода. Для пущего эффекта, ищи в магазах МФК, монофосфат калия. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 lo0lz 3 Опубліковано: 23 червня, 2019 @sirotka На этикетке вообще ничего нет, только в каких пропорциях мешать(( попробую поливать как вы написали, 1 раз концентратом, 1 раз просто водой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 JahMаn 503 Опубліковано: 23 червня, 2019 @lo0lz в какой написано в такой пропорции и мешай Разносортный АутДор на 47° широте. Поехали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 lo0lz 3 Опубліковано: 23 червня, 2019 @DMYTRIG Так и сделал, у меня получился бутыль 6л этой смеси, а сколько и как часто его лить на растение я не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 23 червня, 2019 2 часа назад, lo0lz сказал: На этикетке вообще ничего нет, только в каких пропорциях мешать использовал как то в ауте! мешал три колпачка концетрата на 10 л воды! сначала просто водой поливаешь потом концентратом! удобрял раз в неделю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 V-a-L-e-P-u-я 2 691 Опубліковано: 23 червня, 2019 Компота на 10 л горшок (субстрата) примерно заливай литра 2,только делай не как написано на этикетке а 50% концентрата , просуши.....потом пролей до дренажа , чтоб вышло грамм 300 .. просуши потом опять компот уже 100% и так далее 1 С ув. Валерия Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 xxxRAYxxx 222 Опубліковано: 23 червня, 2019 6 часов назад, lo0lz сказал: @DMYTRIG Так и сделал, у меня получился бутыль 6л этой смеси, а сколько и как часто его лить на растение я не знаю Что то через чур концентрированным по моему получается удобрение, скинь фото там где пропорции написаны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 23 червня, 2019 13 часов назад, lo0lz сказал: не знаю чем Купи лучше сразу же нормальные удобры, шоб проблем потом не было. 150гривень 3 пузырька( от старта и до финиша) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
lo0lz 3
Чего может не хватать растению, идет неделя цвета, появились такие коричневатые штуку внутри листочка

Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
15 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз