ГолубойПегас 1 420 Опубліковано: 12 квітня, 2020 Хочу что бы гуру грова прокомментировали данную технику, и что вообще о ней известно? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 fires 15 143 Трофеи і Медали Опубліковано: 12 квітня, 2020 @ГолубойПегас пару раз пробовал, ниче хорошего не вышло, лучше не жалеть света и оставлять место на подсыпку 3 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 vodooo 490 Опубліковано: 12 квітня, 2020 Процент успешного применения этой техники наверное крайне низкий) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 CA124 9 479 Опубліковано: 12 квітня, 2020 Ещё надо умудриться не сломать стебель) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 ГолубойПегас 1 420 Опубліковано: 12 квітня, 2020 Меня вот смущает момент "Я даже аккуратно доставал растение полностью", бывает что после прорастания корень уже крутит в разные стороны, как он это уже с под-выросшей растихой проделал, когда корни уже внизу стаканчика и вообще по бокам начинают уходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Bigkush 70 Опубліковано: 12 квітня, 2020 Че только не придумают, чтобы нафлудить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 qashiq 1 672 Опубліковано: 13 квітня, 2020 Столько ....Что хочется спросить:кто то из критикующих имел опыт?...)Когда Milen поведала об этом способе,её слова были восприняты на ура. @ГолубойПегас ,вот так...))) Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семенаПродажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки для ледянной экстракцииПродажа GHE FLORA SERIES(Украина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
ГолубойПегас 1 420
Хочу что бы гуру грова прокомментировали данную технику, и что вообще о ней известно?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз