Molodoi4esnok 60 Опубліковано: 24 травня, 2020 бразы, помогайте. это уже фаза предцвета? 6,5 недель от каски. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Shmalboro 267 Опубліковано: 24 травня, 2020 Бро а ето часем не мужик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Molodoi4esnok 60 Опубліковано: 24 травня, 2020 да с первых признаков девка была. усы и никаких яиц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 legalusa 4 028 Опубліковано: 24 травня, 2020 Уж очень похоже на мальчика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Molodoi4esnok 60 Опубліковано: 24 травня, 2020 бл#%$# мужик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 legalusa 4 028 Опубліковано: 24 травня, 2020 Усов не видно. Бутоны на цветы «яйца» похожи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Terry1558 305 Опубліковано: 24 травня, 2020 А что за семки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Molodoi4esnok 60 Опубліковано: 24 травня, 2020 30 минут назад, Palach1985 сказал: А что за семки? бро бонусные далне хочу верить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 24 травня, 2020 2 часа назад, Molodoi4esnok сказал: признаков девка была. усы Покажи хоть одну пару усов? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Molodoi4esnok 60 Опубліковано: 24 травня, 2020 1 минуту назад, sirotka сказал: Покажи хоть одну пару усов? бро, я надеялся, что усики это. че теперь с ним делать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 24 травня, 2020 1 минуту назад, Molodoi4esnok сказал: что усики это. мда..... 1 минуту назад, Molodoi4esnok сказал: че теперь с ним делать? Изучать теорию ботаники, чем отличается мужское от женского растение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 koryavui 82 Опубліковано: 24 травня, 2020 бля такая ебала ждёшь холишь лелеешь а по итогу полтора месяца в пустоту) он у тебя хоть не один? на сковородку или в молоко, петухи прут таким макаром? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Terry1558 305 Опубліковано: 24 травня, 2020 Та все оно прет, просто слабее. Если другого нету я б оставил 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 legalusa 4 028 Опубліковано: 24 травня, 2020 4 minutes ago, Palach1985 said: Та все оно прет, просто слабее. Если другого нету я б оставил Ахахахахахаха)))) Ну удачи тебе, расти мужиков, в надежде, что оно прет. Как прикурил , может водных 10 нужно будет опустить, чтоб мужское растение перло. Но нужно быть дуриком, только дума в легкие пускать. 12 minutes ago, koryavui said: бля такая ебала ждёшь холишь лелеешь а по итогу полтора месяца в пустоту) Чтоб не было такое ебалы, нужно брать феминизированные семена. Вообще не понимаю, зачем растить регуляры, если только нет цели сделать семена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Terry1558 305 Опубліковано: 24 травня, 2020 1 хвилину тому, legalusa сказав: Ахахахахахаха)))) Ну удачи тебе, расти мужиков, в надежде, что оно прет. Как прикурил , может водных 10 нужно будет опустить, чтоб мужское растение перло. Но нужно быть дуриком, только дума в легкие пускать. Если курить нечего, то на безрыбье... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Molodoi4esnok 60 Опубліковано: 25 травня, 2020 зарубил я его нафиг. буду покупать девку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Molodoi4esnok 60
бразы, помогайте. это уже фаза предцвета? 6,5 недель от каски.
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
15 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз