kolyok 68 Опубліковано: 28 липня, 2020 Привет братаники) Как чередовать полив рипеном и водой? У меня автики, кормил по схеме (Компот-засуха-засуха-вода-засуха-засуха и т.д.) Полил Рипен-вода-засуха, а как дальше не знаю, то ли также Рипен-вода-засуха или как то по другой схеме? Култуб Ø 150 своими руками, Мой первый бокс своими руками 900х900х1800, Пусть всегда будет солнце или лифт для растишек, Угольный фильтр 350 м3/ч своими руками, Mini Бонг за 15 минут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Талибан 36 Опубліковано: 28 липня, 2020 Я лью на протяжении 7 дней каждый день. 4 мл на литр. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Shinya 42 Опубліковано: 28 липня, 2020 Я лью через раз 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kolyok 68 Опубліковано: 28 липня, 2020 51 минуту назад, Shinya сказал: Я лью через раз Т. е. Рипен-вода-рипен-вода и т. д.? Култуб Ø 150 своими руками, Мой первый бокс своими руками 900х900х1800, Пусть всегда будет солнце или лифт для растишек, Угольный фильтр 350 м3/ч своими руками, Mini Бонг за 15 минут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Shinya 42 Опубліковано: 29 липня, 2020 @kolyok рипен, засуха, вода, засуха 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
kolyok 68
Привет братаники) Как чередовать полив рипеном и водой? У меня автики, кормил по схеме (Компот-засуха-засуха-вода-засуха-засуха и т.д.)
Полил Рипен-вода-засуха, а как дальше не знаю, то ли также Рипен-вода-засуха или как то по другой схеме?
Култуб Ø 150 своими руками, Мой первый бокс своими руками 900х900х1800, Пусть всегда будет солнце или лифт для растишек, Угольный фильтр 350 м3/ч своими руками, Mini Бонг за 15 минут
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз