InteresnoInteresno 1 737 Опубліковано: 20 березня, 2021 Вырубили свет в доме пока я был на свадьбе, когда приехал через 2 дня смотрю а это пздц, растишки в темноте) вроде свиду в тонусе, слегка желтовата, но горшки сука тяжелые ничего не пила видать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
1 Migelxl 16 634 Опубліковано: 20 березня, 2021 13 минут назад, InteresnoInteresno сказал: видать Та все нормально , врубай свет и летите дальше 4 Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 GG19876 13 049 Опубліковано: 20 березня, 2021 Ничего страшного. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 БадМан 1 434 Опубліковано: 20 березня, 2021 Да, ничего страшного, но впервые я тоже высадился нихуево:) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
InteresnoInteresno 1 737
Вырубили свет в доме пока я был на свадьбе, когда приехал через 2 дня смотрю а это пздц, растишки в темноте)
вроде свиду в тонусе, слегка желтовата, но горшки сука тяжелые ничего не пила видать
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз