Buddhist 4 539 Опубліковано: 3 липня, 2021 (змінено) Авто фем ультимэйт. Полив по 1,5л воды 300 ппм, Пш 6,5. Дренаж не мерял. Змінено 3 липня, 2021 користувачем Buddhist Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kindman 11 745 Опубліковано: 3 липня, 2021 Голод Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Buddhist 4 539 Опубліковано: 3 липня, 2021 14 минут назад, kindman сказал: Голод Полить удобрами? Сколько ппм делать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kindman 11 745 Опубліковано: 3 липня, 2021 Только что, Buddhist сказал: Сколько ппм делать По рекомендации производителя. Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 GG19876 13 049 Опубліковано: 4 липня, 2021 @Buddhist довольно быстро у тебя кусты начали много жрать с сожрали все что в горшке. Посмотрел репорт - визуально голод начался уже на 13-14 день. Кормить надо уже как на вегу в полную дозу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Buddhist 4 539 Опубліковано: 4 липня, 2021 1 час назад, GG19876 сказал: @Buddhist довольно быстро у тебя кусты начали много жрать с сожрали все что в горшке. Посмотрел репорт - визуально голод начался уже на 13-14 день. Кормить надо уже как на вегу в полную дозу. Я замешал в пол дозы (0.5мл/л) получилось 640ппм. Добавлять еще удобры или полить таким как есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 GG19876 13 049 Опубліковано: 4 липня, 2021 @Buddhist можно полить как есть. Но я бы добавил до 750-800 ppm (0.8-1 мл\л) что-бы быстрее голод перекрыть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Buddhist 4 539 Опубліковано: 4 липня, 2021 Только что, GG19876 сказал: @Buddhist можно полить как есть. Но я бы добавил до 750-800 ppm что-бы быстрее голод перекрыть. Ок, я добавлю тогда как ты советуешь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Buddhist 4 539 Опубліковано: 4 липня, 2021 48 минут назад, RoKeRo сказал: Я вижу в кокосе растет? А источник воды откуда? крануха? Земля и не много кокоса. Вода покупная + крануха. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Buddhist 4 539 Опубліковано: 4 липня, 2021 2 минуты назад, RoKeRo сказал: Для кокоса лучше крануха подходит, что бы хватало магния с кальцием. Покупной на цветении поливать. Какими удобрами пользуешься? чем понизить пш есть? Удобры Advanced nutrients ph perfect. Для понижения пш есть лимонная кислота но я не понижаю пш так как нет необходимости. А крануха у меня 600 или 700 ппм. Она не в пизду не годится чтобы поливать чисто ней. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Nogano 186 Опубліковано: 22 липня, 2021 В 04.07.2021 в 18:36, RoKeRo сказал: Покупной на цветении поливать Бро.Кранухой не обойтись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Nogano 186 Опубліковано: 22 липня, 2021 @RoKeRo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Buddhist 4 539
Авто фем ультимэйт. Полив по 1,5л воды 300 ппм, Пш 6,5. Дренаж не мерял.
Змінено користувачем BuddhistПоділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
11 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз