misik 1 820 Опубликовано: 15 мая, 2022 Всім привіт. Почав цього року раніше ніж планував. Думаю поки будуть в парничку погода остаточно налагодиться. Цьогоріч у нас такі кандидати: 1. Auto fem Opium - 3шт 2. Auto fem Critical - 5шт(з них 2 бонусних) 3. Auto fem Amnesia - 3шт 4. Auto fem Gagarin - 2шт (замовляв 3 одну пошкодили на пошті) 20 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 17 июня, 2022 Всім доброго. Провідав всіх, в тому числі і на тому місці де 2 шт. викопали добре що місце там хащі і ті що остались розкидані і замасковані, надіюсь так і буде далі. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 17 июня, 2022 Все-таки відійшов Гагарін у якого була зїдена серединка, тепер там 2 центральні коли йде 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 17 июня, 2022 Поляна 2, де малувато сонця 7-8 годин в день, але все таки після чистки кущів і дерев перестали тягнутись 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 24 июня, 2022 Вітаю хто заглянув. Дівчатка ростуть, пока нічим не кормив, вони практично на чистому компості на вигляд не голодні, час від часу даю азот. Чекаю цвіт і буду мфк давати. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 24 июня, 2022 Гагарін у якого на першому тижні була зїдена серединка схожий незрозуміло на що) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 24 июня, 2022 У одного Крітакала якесь дивне листя, що це може бути? 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ParadoxPlan 64 Опубликовано: 27 июня, 2022 Можливо PH не стабільний Семена! (Ua/Ru/KZ...) (Бонус от 20%) http://jahforum.org/topic/22993-semena-ua/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
вiталiк 20 868 Опубликовано: 28 июня, 2022 В 24.06.2022 в 19:38, misik сказал: У одного Крітакала якесь дивне листя, що це може бути? Не переживай, все буде добре. Було таке також і не одній рослині від світ сеедс,і не один раз ... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 28 июня, 2022 7 часов назад, вiталiк сказал: Не переживай, все буде добре. Було таке також і не одній рослині від світ сеедс,і не один раз ... Поки що згоден, наче росте розвивається, вийшов на передцвіт, побачим як він себе покаже. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ferrari 3 111 Опубликовано: 28 июня, 2022 Роздупляца и к бабке не ходи.,. 1 Мой Репорт 2016 =>Широта 47 Всем огромных шишек <= Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 29 июня, 2022 Замовив я в ерорсів по акції x2 3 шт. Auto Sour Diesel Feminised Gold, приємно здивувався прийшло аж 8шт. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 3 июля, 2022 Всім доброго дня. Позавчора замочив 3шт. Auto Sour Diesel Feminised, всі потонули і у ватних дисках за ніч проклюнулись. Були успішно висадженні в стаканчики і відправленні в ліс. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 3 июля, 2022 Провідав два своїх місця, витянулись після останнього візиту. Всі почали цвіт. Гагарін що відходить, буде чуп уже показав усики Мужик? 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 178 Опубликовано: 4 июля, 2022 В 29.06.2022 в 10:42, misik сказал: Замовив я в ерорсів по акції x2 3 шт. Auto Sour Diesel Feminised Gold, приємно здивувався прийшло аж 8шт. Лет пять назад,поднимал этот сортец от них,если генетика не поменялась,будет не плохая дудка.У меня росло в тенистом месте,но вымахал больше метра в верх,и так же в ширину.Правда из за недостатка солнца,шишки были тощими,но качество зашло. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 4 июля, 2022 2 часа назад, Хотабыч сказал: Лет пять назад,поднимал этот сортец от них,если генетика не поменялась,будет не плохая дудка.У меня росло в тенистом месте,но вымахал больше метра в верх,и так же в ширину.Правда из за недостатка солнца,шишки были тощими,но качество зашло. Планую навпаки посадити де побільше сонця (не менше 10 годин), побачимо що вони покажуть. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 8 июля, 2022 Всім добра) Побував на полянках, в планах було перевезти 3 останніх растішки і висадити, прийшов а там тільки одна вціліла, 2 як зрізало щось. Вивіз одну, підготував 1 лунку замість 3-ох. Надіюсь хоча ця вспіє підрости і вижити. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 8 июля, 2022 Старшим янтарки по листку дав,через недільку буду кормити на цвіт. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 15 июля, 2022 Всім привіт. Нарешті зганяв по полянам, покормив всіх на цвіт МФК + селітра, також дав янтарки по листку. Цвіт 2 неділі. мужик зі свого насіння, одного Крітакала запилює побачимо що вийде) 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maugli007 990 Опубликовано: 15 июля, 2022 5 годин тому, misik сказав: Всім привіт. Нарешті зганяв по полянам, покормив всіх на цвіт МФК + селітра, також дав янтарки по листку. Цвіт 2 неділі. мужик зі свого насіння, одного Крітакала запилює побачимо що вийде) По красоті 💪 теж напевно слизнів немає , Удачного Грова бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 15 июля, 2022 7 минут назад, ZeleniyVoxa666 сказал: По красоті 💪 теж напевно слизнів немає , Удачного Грова бро Так, на скільки я розумію якщо садити в сосновому лісі чи посадці то слизні впринципі там неживуть. Скільки років саджу взагалі проблем з ними незнав. Дякую бро, тобі теж великих шишок. Цікаво що там твій бонсай покаже, зацікавив ти мене, хороша схованка від двоногих. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 18 июля, 2022 Auto Sour Diesel 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yurok 5 977 Опубликовано: 19 июля, 2022 З грунтом в тебе біда бро. Рослинкі пруть у верх еле їм чогось не вистачає. А так красиві. СТАРТ 2014.Регуляры ПРОРАЩИВАНИЕ В ТОРФ ТАБЛЕТКАХ Продам RIPEN (Украина) CТАРТ 2014.авто & Фем Сорта. Сезон 2015. Фото фем + рег. (дамы)! Продажа Угольных Фильтров АУТ 2014-2015 Озимая высадка. Сезон 2015.Авто Фем + Раннецветы. Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Продам Flora Kleen (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Раннецветы от Nucleona!(UA/ru) Сезон 2016. Раннецветы и компания! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 19 июля, 2022 2 часа назад, yurok сказал: З грунтом в тебе біда бро. Рослинкі пруть у верх еле їм чогось не вистачає. А так красиві. З грунтом нормально, сонця малувато просто, довелося в такому місці висадити. А грунт я приніс з другої місцевості + компост 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 20 июля, 2022 Щось відщіпує етажі з шишками, але не їсть їх просто кидає, добряче їм дісталось особливо Гагаріну. Навіть незнаю що це, чи пташка якась, чи можливо якісь жуки. Зробив приблуду з пластикової бутилки, трошки намазав солідолом стебла, може хоть якось допоможе, з такими темпами через неділю там нічого не залишиться... 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 21 июля, 2022 Привіт усім хто завітав. Провідав поляну де були общіпані растішки, поки без змін, доробив захист накидавши гілок берези під низ і поробив метелики з фульги щоб виблискували. Це все-таки молоді коршуни з якими я мав справу в 2020 році, вони в мульчі під актами тусуються і щіпають (мабуть заради забави), повезло мені знову десь біля їхнього гнізда полянку замутити 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения