Перейти к публикации

Слава Україні! 51 широта. Лісний Аут 2022. Автіки від Errors Seeds

Рекомендованные сообщения

Начало гроурепорта

Всім привіт. Почав цього року раніше ніж планував. Думаю поки будуть в парничку погода остаточно налагодиться. 

Цьогоріч у нас такі кандидати: 

1. Auto fem Opium - 3шт

2. Auto fem Critical - 5шт(з них 2 бонусних)

3. Auto fem Amnesia - 3шт

4. Auto fem Gagarin - 2шт (замовляв 3 одну пошкодили на пошті)

IMG_20220515_122210.jpg

IMG_20220515_113422.jpg

• Like +1 20

Поделиться сообщением

• misik changed the title to Слава Україні! 51 широта. Лісний Аут 2022. Автіки від Errors Seeds
  • 3 months later...
Конец гроурепорта
2 минуты назад, вiталiк сказал:

Нехай порадує....

Дякую бро:rasta_peace:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вчора пройшовся по дівчатам. 

Харв останньої Амнезії

IMG_20220823_174236.jpg

IMG_20220823_174253.jpg

IMG_20220823_180052.jpg

IMG_20220824_162549.jpg

• Like +1 9

Поделиться сообщением

Auto Sour Diesel - 7 днів цвіту.

Підсипав золи наче почав відходити, підлив настоєм з бананів.

IMG_20220823_190108.jpg

IMG_20220823_190058.jpg

• Like +1 9

Поделиться сообщением

Бро не пойму ты её дознул или не докормил? На последних двух фотках, как по мне блок веществ, корми чем то комплексным. Подлей под корень Сульфат Магния и по листу тоже дай.

Поделиться сообщением

3 часа назад, OG420TGK сказал:

Бро не пойму ты её дознул или не докормил? На последних двух фотках, как по мне блок веществ, корми чем то комплексным. Подлей под корень Сульфат Магния и по листу тоже дай.

Или монофосфат калия 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, OG420TGK сказал:

37 минут назад, yyarik сказал:

Или монофосфат калия 

МФК давав тиждень назад під корінь  і по листку, також дав золи і сухих коров'ячих каках + селітру давав пару разів невеликими дозами і янтарка по листку кожні 2-3 дні. Результат є, серединки і нові листки нормальні, а ті що старіші так і залишилися світлуваті, незнаю можливо треба час. Ще плюс негативно впливає пекельна спека.

А в загальному цвіте нормально наче ріст йде нормально.

Поделиться сообщением

1 час назад, misik сказал:

МФК давав тиждень назад під корінь  і по листку, також дав золи і сухих коров'ячих каках + селітру давав пару разів невеликими дозами і янтарка по листку кожні 2-3 дні. Результат є, серединки і нові листки нормальні, а ті що старіші так і залишилися світлуваті, незнаю можливо треба час. Ще плюс негативно впливає пекельна спека.

А в загальному цвіте нормально наче ріст йде нормально.

Не перекармливай её)

Поделиться сообщением

11 часов назад, OG420TGK сказал:

Не перекармливай её)

Це все не за один раз) 

Це взагальному те що робив для того щоб відійшла

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, misik сказал:

Це все не за один раз) 

Все можливо Бро)))

Поделиться сообщением

3 часа назад, misik сказал:

Це все не за один раз) 

В рот ебать тот дубас) головне щоб  нашi дiтки були в мирi, пардон може пишу з помилками, чи  як там, таке вспiвчутя що я Китаец))) но я люблю Украину i Украинську мову, хоть и в школу не ходив))) я двоичник, Дурак))) не ругайте бразы. Смерть Ворогам :weedsport2: думаю взаголi пустить все на настiй для втираня, у мамки ноги и спина болить, десь читав що так можна. Хто що знае?

• Like +1 3

Поделиться сообщением

2 часа назад, misik сказал:

Це все не за один раз) 

Бро Б52 есть?

Поделиться сообщением

Чувствую за мой Родной Украинский от Форумчан мне Пизда)))) знал бы забыл бы РуZкий. СМЕРТЬ Z ШЛЯПОКУРАМ. БРО, А ты расти, Бог Джа все видет, и отблагодарит, всем Мира над Головой,  Пацы Берегите Своих Родных.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, OG420TGK сказал:

Бро Б52 есть?

Ні нема.

Сьогодні провідав діваху, 2 листка старих пожовтіли і пов'яли, але шишки і листя навколо ростуть зелені як треба, а ось старі шось геть відходити не хочуть, можливо сильно запущено і вони не відійдуть.

Забув сфоткати...:eyes:

Поделиться сообщением

8 часов назад, OG420TGK сказал:

думаю взаголi пустить все на настiй для втираня, у мамки ноги и спина болить, десь читав що так можна. Хто що знае?

Не будет с этого толка бро,если бы помагала такая настойка,уже давно использовалась бы как панацея.Так как для настойки используются жидкости с высоким содержанием спирта(первак,одеколон)либо же непосредственно сам спирт,то имеет место согревающий эффект,который однозначно положительно влияет на воспалённые мышцы и суставы,а добавки уже больше для понта.

Покойная бабка,настаивала на тройном одеколоне всякую всячину(одуванчики,каштаны,дурман)и втирала в колени,но когда я спросил как помагает ответила «помогает как мертвому кадило»,так что я бы не питал иллюзий,а взял бы хорошей мази типа апизартрона или фламидеза.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 28.08.2022 в 21:49, Хотабыч сказал:

Не будет с этого толка бро,если бы помагала такая настойка,уже давно использовалась бы как панацея.Так как для настойки используются жидкости с высоким содержанием спирта(первак,одеколон)либо же непосредственно сам спирт,то имеет место согревающий эффект,который однозначно положительно влияет на воспалённые мышцы и суставы,а добавки уже больше для понта.

Покойная бабка,настаивала на тройном одеколоне всякую всячину(одуванчики,каштаны,дурман)и втирала в колени,но когда я спросил как помагает ответила «помогает как мертвому кадило»,так что я бы не питал иллюзий,а взял бы хорошей мази типа апизартрона или фламидеза.

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 28.08.2022 в 21:49, Хотабыч сказал:

.

Поделиться сообщением

7 часов назад, Goldan сказал:

Так из дурмана вроде отрава делается, слабо верится что из него делается что-то целебное. 

Для меня же это растение что-то с сатанисткого.. после того как увидел ребят не дружащих с головой под его эффектом и прухой. 

Трава их уже не вставляла, по их словам выкурили через колпак семена и по коробку спичечному семок сверху съели. 

Курить то зачем их) их едят! Это галюциноген (на любителя) и как канабис, бывает слабенький а бывает мощьный! Дозу нужно потбирать индивидуально. Но я не любитель такого досуга) не пробовал даже.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Зганяв сьогодні до Auto Sour Diesel, по скільки я захворів не було можливості з'їздити і дати мфк за планом. Так вона і стоїть жовта, що я їй тільки не давав таке відчуття склалося що у неї блок азоту. Хоча вона росте піднялась на 3см і шишки ростуть. 

Полив її мфк+лимонна кислота і янтарки по листу, ще дав трохи селітри.

14 днів цвіту:

IMG_20220831_141050.jpg

IMG_20220831_141102.jpg

IMG_20220831_141107.jpg

IMG_20220831_141114.jpg

IMG_20220831_141122.jpg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

Шо тут скажеш...

2-3 вересня вночі +3 з заморозками, сьогодні приходжу і така картина)

IMG_20220904_154802.jpg

IMG_20220904_154808.jpg

IMG_20220904_154817.jpg

• Like +1 7

Поделиться сообщением

В 04.09.2022 в 16:40, misik сказал:

Шо тут скажеш...

2-3 вересня вночі +3 з заморозками, сьогодні приходжу і така картина)

можно дать янтарку, или какой нибудь другой антистрес. но скорее всего ты перекармливаешь, на фото те что выше остряки на листьях позакручивало (когти выпустил)

просто вода и антистрес больше ничего не давай

Поделиться сообщением

6 часов назад, sanya7777 сказал:

можно дать янтарку, или какой нибудь другой антистрес. но скорее всего ты перекармливаешь, на фото те что выше остряки на листьях позакручивало (когти выпустил)

просто вода и антистрес больше ничего не давай

Був блок азоту більш за все через мфк, перед початком заморозків я дав мфк за графіком (через 2 тижня після першого разу), але цього разу з лимонною кислотою вичитав що це допомагає від блоку під час використання мфк.

Чудо таки сталось і раста позеленіла і стала на багато здоровішою на вигляд. Потім влупити морози, поскільки це автік результат на фото...

Поделиться сообщением

Всім привіт. Йшов сьогодні з наміром рубати Auto Sour Diesel думав йому капці, але він відійшов і шш далі ростуть, плісняви немає.

Залишив його, 27 днів цвіт:

IMG_20220913_171205.jpg

IMG_20220913_171209.jpg

IMG_20220913_171220.jpg

• Like +1 9

Поделиться сообщением

не бро, это пипец растихе( он замёрз, особо не нарастёт уже

• Like +1 1

Поделиться сообщением

5 часов назад, sanya7777 сказал:

не бро, это пипец растихе( он замёрз, особо не нарастёт уже

Він уже наріс з того часу коли я думав що йому жопа, думаю гірше не буде від того що ще трохи постоїть.

Поделиться сообщением

Всім доброго. Мусив різати пішла пліснява, навіть уже на сушці за кілька днів десь 15-20% викинув.

IMG_20220919_142422.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• Создать...