Братка 1,774 Posted October 4, 2022 Привіт брази Вчора знайшов поляну з червоними мухоморами,зхавали по одному середньому зонтіку з братом,відчуття дуже цікаві,це був перший наш опит грибів. Поділіться скільки ви їх їсте,як сушите,і тому подібне,і як ставитеся до червоного мухомора. Також цікавить як правильно висушити в духовці,бо зарас сера погода і в кімнаті не посушиш. Share this post Link to post Share on other sites
0 CannabisDoomOcculta 5,773 Posted October 4, 2022 @Братка общая рекомендация не больше 1г сухих за раз. обычно принимают по 0,35г утром и вечером. Сушат своим ходом, потом по банкам на пролечку на 2-3 месяца и дальше можно хрумать. https://itexts.net/avtor-baba-masha-kakaya-to/312145-mikrodozy-muhomora-international-study-si-baba-kakaya-to.html - книга в свободном доступе, так же есть ещё одна книга Вишневского купить можно у него на канале. Если надумаешь кушать мухомор глянь сразу видосик что бы быть готовым к последствиям, гриб очень опасный и риски нужно понимать: https://www.youtube.com/watch?v=guizrJlj7vo 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Share this post Link to post Share on other sites
0 Warming 1,523 Posted October 4, 2022 5 часов назад, Братка сказал: відчуття дуже цікаві Бро, опиши детальніше про ефекти Share this post Link to post Share on other sites
0 Братка 1,774 Posted October 4, 2022 1 час назад, Warming сказал: Бро, опиши детальніше про ефекти Як я робив: Зірвав гриб в діаметрі 8-10см,зняв шкірку червону і відломав ножку,лишилася шляпка(їстивна),їв маленькими кусочками бо трохи виверталона смак як гриб,але піздєц соковитий. Через 20-30вх почало вроді торкати. Було мінімальне якесь головокружіння,тіло стало ніби лекше,і в чому прикол спина перестала боліти,якось так!!!! Потім пішов грати на плейстейшин,це мені не сподобалося аж підтошнило від ігри,виключив! Включив комедію і це було прикольно,насміявся піздєц,тіло рослаблене,під теплим одіялом,шикарно. Дуже гарно виспався,заснув в 22:00,перший раз за багато років,правда часто просинався,багато бачив різних снів дуже насичених і хорошх. Мені сподобалося,але дійсно треба бути дуже обережним,тим більше для першого разу. Спів відношення гриба сирого до сушеного 11до1,тобто з одинацяти грам мокрого виходить один грам сухого,а в шляпці якій я зїв точно було 11г,для першого разу треба було зїсти менше. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 11,861 Posted October 4, 2022 1 хвилину тому, Братка сказав: Як я робив: Зірвав гриб в діаметрі 8-10см,зняв шкірку червону і відломав ножку,лишилася шляпка(їстивна),їв маленькими кусочками бо трохи виверталона смак як гриб,але піздєц соковитий. Через 20-30вх почало вроді торкати. Було мінімальне якесь головокружіння,тіло стало ніби лекше,і в чому прикол спина перестала боліти,якось так!!!! Потім пішов грати на плейстейшин,це мені не сподобалося аж підтошнило від ігри,виключив! Включив комедію і це було прикольно,насміявся піздєц,тіло рослаблене,під теплим одіялом,шикарно. Дуже гарно виспався,заснув в 22:00,перший раз за багато років,правда часто просинався,багато бачив різних снів дуже насичених і хорошх. Мені сподобалося,але дійсно треба бути дуже обережним,тим більше для першого разу. Спів відношення гриба сирого до сушеного 11до1,тобто з одинацяти грам мокрого виходить один грам сухого,а в шляпці якій я зїв точно було 11г,для першого разу треба було зїсти менше. Сирою їдять тільки ніжку. Шляпи сушать або готовлять. Через це тебе там тушнило. Зжер кілька штук хапнув інтоксикацію і ригав чим було 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Братка 1,774 Posted October 4, 2022 11 минут назад, БенЛаден сказал: Сирою їдять тільки ніжку. Шляпи сушать або готовлять. Через це тебе там тушнило. Зжер кілька штук хапнув інтоксикацію і ригав чим було Бро,а я знаю що ніжку зовсім не їдят,там практично нема нічого,вся ричовина в шляпці і верхній шкурці,шкурка знімається обовязково коли жереш серими,а коли сушиш то шкурку не знімаєш,но під час сушіння більша кількість яду перетворюється в якусь другу ричовину вроді якось так! 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 11,861 Posted October 4, 2022 1 година тому, Братка сказав: Бро,а я знаю що ніжку зовсім не їдят,там практично нема нічого,вся ричовина в шляпці і верхній шкурці,шкурка знімається обовязково коли жереш серими,а коли сушиш то шкурку не знімаєш,но під час сушіння більша кількість яду перетворюється в якусь другу ричовину вроді якось так! При сушці ядуха перетворюється на галюциноген. Меньша побочка більше штире. Так в ніжці їх мало, але від неї немає побочок. Сиру хавай спокійно 1-3 штуки залежно від грибаса та лісу. От сушена вже ні сюди ні туди. З духами не порозмовляєш. Але енергії прибавить дужо! 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Сковорода 342 Posted October 4, 2022 3 часа назад, БенЛаден сказал: При сушці ядуха перетворюється на галюциноген. Меньша побочка більше штире. Так в ніжці їх мало, але від неї немає побочок. Сиру хавай спокійно 1-3 штуки залежно від грибаса та лісу. От сушена вже ні сюди ні туди. З духами не порозмовляєш. Але енергії прибавить дужо! Здорова мої п’ять копійок … мухомор це просто -КОСМОС але тільки якщо ти знаєш чого хочеш… май сильні це з Карпат… з Волині чи Галичини на прорядок слабші (при тій же дозі) При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований що сприймає «прущу речовину» як отруту та спасає організ))) але яко з’їсти одразу кусочок лимону і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне… але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього … можна зловити бед тріп і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба ) ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча смертельних випадків немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти від кг сушених , а це майже не реально реально є багато факторів і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… їсти трапові дози тільки на природі!!!) а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) Тепер про насушне : температура сушіння треба в духовці ) до 55 градусів… тоді він набирає сили Похожа штука як з марією) якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна речовина розпадається… Мухомор якщо довго зберігати вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але…. я мелю в кофемолці та кидаю в морозилку … відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування )))) написав власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя) якщо помилився в чомусь поправте) а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ) намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) 6 Share this post Link to post Share on other sites
0 Братка 1,774 Posted October 4, 2022 13 минут назад, Сковорода сказал: Здорова мої п’ять копійок … мухомор це просто -КОСМОС але тільки якщо ти знаєш чого хочеш… май сильні це з Карпат… з Волині чи Галичини на прорядок слабші (при тій же дозі) При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований що сприймає «прущу речовину» як отруту та спасає організ))) але яко з’їсти одразу кусочок лимону і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне… але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього … можна зловити бед тріп і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба ) ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча смертельних випадків немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти від кг сушених , а це майже не реально реально є багато факторів і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… їсти трапові дози тільки на природі!!!) а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) Тепер про насушне : температура сушіння треба в духовці ) до 55 градусів… тоді він набирає сили Похожа штука як з марією) якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна речовина розпадається… Мухомор якщо довго зберігати вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але…. я мелю в кофемолці та кидаю в морозилку … відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування )))) написав власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя) якщо помилився в чомусь поправте) а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ) намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) Да Бро,правильно говориш,гриб Шаманський,лікувальний На рахунок духовки,як оприділити 55градусів,в мене циферблад починається з 180градусів,а сушка на вулиці це не варіан,дощ і сиро! Share this post Link to post Share on other sites
0 Сковорода 342 Posted October 4, 2022 13 минут назад, Братка сказал: Да Бро,правильно говориш,гриб Шаманський,лікувальний На рахунок духовки,як оприділити 55градусів,в мене циферблад починається з 180градусів,а сушка на вулиці це не варіан,дощ і сиро! у знайомої електрична духовка там темпу можна вибирати … якщо на горщі сушити дворі для набору (сили) простими словами ,потрібно від 3х місяців здається… Бро правильно написав , перше потрібно ознайомитись …ретельно!!! Забавка не для всіх 9 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: @Братка общая рекомендация не больше 1г сухих за раз. обычно принимают по 0,35г утром и вечером. Сушат своим ходом, потом по банкам на пролечку на 2-3 месяца и дальше можно хрумать. https://itexts.net/avtor-baba-masha-kakaya-to/312145-mikrodozy-muhomora-international-study-si-baba-kakaya-to.html - книга в свободном доступе, так же есть ещё одна книга Вишневского купить можно у него на канале. Если надумаешь кушать мухомор глянь сразу видосик что бы быть готовым к последствиям, гриб очень опасный и риски нужно понимать: https://www.youtube.com/watch?v=guizrJlj7vo Я їм від 15 ,але знайомі які поруч були кажуть виглядає з боку люто) хто не вкурсі що то за штука) по враженях для мене це як 1,5 дози Хоффмана в одне рило ) Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 11,861 Posted October 4, 2022 33 хвилини тому, Сковорода сказав: Здорова мої п’ять копійок … мухомор це просто -КОСМОС але тільки якщо ти знаєш чого хочеш… май сильні це з Карпат… з Волині чи Галичини на прорядок слабші (при тій же дозі) При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований що сприймає «прущу речовину» як отруту та спасає організ))) але яко з’їсти одразу кусочок лимону і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне… але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього … можна зловити бед тріп і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба ) ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча смертельних випадків немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти від кг сушених , а це майже не реально реально є багато факторів і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… їсти трапові дози тільки на природі!!!) а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) Тепер про насушне : температура сушіння треба в духовці ) до 55 градусів… тоді він набирає сили Похожа штука як з марією) якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна речовина розпадається… Мухомор якщо довго зберігати вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але…. я мелю в кофемолці та кидаю в морозилку … відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування )))) написав власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя) якщо помилився в чомусь поправте) а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ) намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) Все вірно. Но від 5г сухих не блював 7г . На смак бяка)) блюваня буде походу не в напряг. Коліна збивав з кулаками і нічого. та і бед тріп хапнути від мухи. Хз)) хіба на другий день бед тріп:) Share this post Link to post Share on other sites
0 Братка 1,774 Posted October 4, 2022 Газова духовка,ось температура,на вашу думку можна висушити правильно гриби,була думка навіть привідкрити духовку для зменшиння температури,але як її заміряти. Є багато мухоморів,але вони швидко переростають!!!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 вiталiк 19,991 Posted October 4, 2022 В 04.10.2022 в 22:08, Сковорода сказал: . 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 Сковорода 342 Posted October 4, 2022 У мене не було , але в неті начитався купу моторошних відгуків) 2 минуты назад, БенЛаден сказал: Все вірно. Но від 5г сухих не блював 7г . На смак бяка)) та і бед тріп хапнути від мухи. Хз)) Для мене це стимулятор сильний. З нову ж таки хто з яким питаннями і потребами звертається до гриба, в якому духовному стані і які цілі переслідує …. зустрічав людей які дуже серйозно до цього всього відносяться…. фанатично чи містично на мій погляд Я ж прагматично кажуть посильніше ауяски ) все від дози залежить ,як мені ддається Все це лише банальний ескопізм) Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 11,861 Posted October 4, 2022 6 хвилин тому, Сковорода сказав: кажуть посильніше ауяски ) все від дози залежить ,як мені ддається Полюбому. Хороша доза може вирубати і до духів) 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 Сковорода 342 Posted October 4, 2022 Варіант супер, кажуть якщо руку можна засунути , ну типу для пререврки (над марихуаною при сушці в духовці) якщо не пече і терпимо то темпа не вище 60 далі вже …це все звичайно на малому газі. І при відкритій духовці …. треба попробувати тільки методом «спроб» можна отримати досвід ) 4 минуты назад, Братка сказал: Газова духовка,ось температура,на вашу думку можна висушити правильно гриби,була думка навіть привідкрити духовку для зменшиння температури,але як її заміряти. Є багато мухоморів,але вони швидко переростають!!!!! обов*язково гляну 5 минут назад, вiталiк сказал: Бро, подивись в ютюбі дед ворон. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 11,861 Posted October 4, 2022 Та в боксі на радіаторах суши або підвісь там. Як що цикл іде. Швидко сохне. Share this post Link to post Share on other sites
0 Братка 1,774 Posted October 4, 2022 49 минут назад, БенЛаден сказал: Та в боксі на радіаторах суши або підвісь там. Як що цикл іде. Швидко сохне. В восі 12/12 і волога ночою доходить до 80%,хз чи буде добре Share this post Link to post Share on other sites
0 Братка 1,774 Posted October 4, 2022 Завтра фото закіну грибочків,поляну Share this post Link to post Share on other sites
0 Братка 1,774 Posted October 5, 2022 Все переросло,знайшов пару штук,далі буде видно!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 enlil 367 Posted October 6, 2022 Йой, бля. Скіко вже казок та несенітниць про мухомора напридумували. По собі скажу. Сирим жрати моветон. Можна , але нах ту іботенку зовсім некорисну у себе пхати? Для того щоб поблювати ? Сушити треба при температурі 40 градусів за цельсієм. 35 - ще краще. Ножку можна їсти сирою. Як кажуть гуру це надає тушці заряд бадьорості та витривалості. Їв неодноразово. Ефектів особливих не помітив. Збирати треба повністю розкриті шляпки, в них наібільша сила. Бо є такі, що кажуть навпаки. Гриб визріває як , наприклад, яблуко. Воно смачне, соковите та корисне саме тоді коли повністю визріло. Тож не скубайте малечу. У тріпи мухоморні ходити обов'язково з сітером. Мікродозити можна самостійно. ПС. Людина , що їла великі дозування мухомора, як правило, наступного дня нічого не пам'ятає і в більшості випадків має побиту морду, лікті, коліна. Ну і буває, що соромно наступного дня, у очі людям дивитись. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Question
Братка 1,774
Привіт брази
Вчора знайшов поляну з червоними мухоморами,зхавали по одному середньому зонтіку з братом,відчуття дуже цікаві,це був перший наш опит грибів.
Поділіться скільки ви їх їсте,як сушите,і тому подібне,і як ставитеся до червоного мухомора.
Також цікавить як правильно висушити в духовці,бо зарас сера погода і в кімнаті не посушиш.
Share this post
Link to post
Share on other sites
20 answers to this question
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now