Jump to content
  • 0

Мухомор Червоний


Question

Привіт брази:peace:

Вчора знайшов поляну з червоними мухоморами,зхавали по одному середньому зонтіку з братом,відчуття дуже цікаві,це був перший наш опит грибів.

Поділіться скільки ви їх їсте,як сушите,і тому подібне,і як ставитеся до червоного мухомора.

Також цікавить як правильно висушити в духовці,бо зарас сера погода і в кімнаті не посушиш.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@Братка общая рекомендация не больше 1г сухих за раз. обычно принимают по 0,35г утром и вечером. Сушат своим ходом, потом по банкам на пролечку на 2-3 месяца и дальше можно хрумать.

https://itexts.net/avtor-baba-masha-kakaya-to/312145-mikrodozy-muhomora-international-study-si-baba-kakaya-to.html - книга в свободном доступе, так же есть ещё одна книга Вишневского купить можно у него на канале.

Если надумаешь кушать мухомор глянь сразу видосик что бы быть готовым к последствиям, гриб очень опасный и риски нужно понимать:

https://www.youtube.com/watch?v=guizrJlj7vo

 

  • Like +1 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 часов назад, Братка сказал:

відчуття дуже цікаві

Бро, опиши детальніше про ефекти

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 час назад, Warming сказал:

Бро, опиши детальніше про ефекти

Як я робив:

Зірвав гриб в діаметрі 8-10см,зняв шкірку червону і відломав ножку,лишилася шляпка(їстивна),їв маленькими кусочками бо трохи вивертало:wacko:на смак як гриб,але піздєц соковитий.

Через 20-30вх почало вроді торкати.

Було мінімальне якесь головокружіння,тіло стало ніби лекше,і в чому прикол спина перестала боліти,якось так!!!!

Потім пішов грати на плейстейшин,це мені не сподобалося аж підтошнило від ігри,виключив!

Включив комедію і це було прикольно,насміявся піздєц,тіло рослаблене,під теплим одіялом,шикарно.

Дуже гарно виспався,заснув в 22:00,перший раз за багато років,правда часто просинався,багато бачив різних снів дуже насичених і хорошх.

Мені сподобалося,але дійсно треба бути дуже обережним,тим більше для першого разу.

Спів відношення гриба сирого до сушеного 11до1,тобто з одинацяти грам мокрого виходить один грам сухого,а в шляпці якій я зїв точно було 11г,для першого разу треба було зїсти менше.

 

  • Like +1 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 хвилину тому, Братка сказав:

Як я робив:

Зірвав гриб в діаметрі 8-10см,зняв шкірку червону і відломав ножку,лишилася шляпка(їстивна),їв маленькими кусочками бо трохи вивертало:wacko:на смак як гриб,але піздєц соковитий.

Через 20-30вх почало вроді торкати.

Було мінімальне якесь головокружіння,тіло стало ніби лекше,і в чому прикол спина перестала боліти,якось так!!!!

Потім пішов грати на плейстейшин,це мені не сподобалося аж підтошнило від ігри,виключив!

Включив комедію і це було прикольно,насміявся піздєц,тіло рослаблене,під теплим одіялом,шикарно.

Дуже гарно виспався,заснув в 22:00,перший раз за багато років,правда часто просинався,багато бачив різних снів дуже насичених і хорошх.

Мені сподобалося,але дійсно треба бути дуже обережним,тим більше для першого разу.

Спів відношення гриба сирого до сушеного 11до1,тобто з одинацяти грам мокрого виходить один грам сухого,а в шляпці якій я зїв точно було 11г,для першого разу треба було зїсти менше.

 

Сирою їдять тільки ніжку. Шляпи сушать або готовлять. Через це тебе там тушнило. Зжер кілька штук хапнув інтоксикацію і ригав чим було

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
11 минут назад, БенЛаден сказал:

Сирою їдять тільки ніжку. Шляпи сушать або готовлять. Через це тебе там тушнило. Зжер кілька штук хапнув інтоксикацію і ригав чим було

Бро,а я знаю що ніжку зовсім не їдят,там практично нема нічого,вся ричовина в шляпці і верхній шкурці,шкурка знімається обовязково коли жереш серими,а коли сушиш то шкурку не знімаєш,но під час сушіння більша кількість яду перетворюється в якусь другу ричовину вроді якось так!

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 година тому, Братка сказав:

Бро,а я знаю що ніжку зовсім не їдят,там практично нема нічого,вся ричовина в шляпці і верхній шкурці,шкурка знімається обовязково коли жереш серими,а коли сушиш то шкурку не знімаєш,но під час сушіння більша кількість яду перетворюється в якусь другу ричовину вроді якось так!

При сушці ядуха перетворюється на галюциноген. Меньша побочка більше штире. 

Так в ніжці їх мало, але від неї немає побочок. Сиру хавай спокійно 1-3 штуки залежно від грибаса та лісу. От сушена вже ні сюди ні туди.

З духами не порозмовляєш. Але енергії прибавить дужо!

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 часа назад, БенЛаден сказал:

При сушці ядуха перетворюється на галюциноген. Меньша побочка більше штире. 

Так в ніжці їх мало, але від неї немає побочок. Сиру хавай спокійно 1-3 штуки залежно від грибаса та лісу. От сушена вже ні сюди ні туди.

З духами не порозмовляєш. Але енергії прибавить дужо!

Здорова 

мої п’ять копійок …

мухомор  це просто -КОСМОС 

але тільки якщо ти знаєш  чого хочеш…

май  сильні  це  з Карпат… з  Волині чи Галичини  на прорядок слабші (при тій же дозі) 

При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований  що сприймає  «прущу речовину» як отруту та спасає організ)))

але яко з’їсти  одразу кусочок лимону  і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне…

але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається  і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього  … можна зловити бед тріп  і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба )   ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі  

мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча  смертельних випадків  немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти  від кг  сушених , а це майже не реально 

реально є багато факторів  і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… 

їсти трапові дози тільки на природі!!!)

а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) 

Тепер про насушне :

температура  сушіння треба в духовці  ) до 55 градусів…  тоді він набирає сили 

Похожа штука як з марією)

якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна  речовина розпадається…

Мухомор якщо довго зберігати  вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але….

я мелю в кофемолці та кидаю  в морозилку … 

відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування ))))

написав  власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя)

якщо помилився в чомусь поправте) 


 

 

 

 

 

а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет

але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ):drujba:

намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like +1 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
13 минут назад, Сковорода сказал:

Здорова 

мої п’ять копійок …

мухомор  це просто -КОСМОС 

але тільки якщо ти знаєш  чого хочеш…

май  сильні  це  з Карпат… з  Волині чи Галичини  на прорядок слабші (при тій же дозі) 

При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований  що сприймає  «прущу речовину» як отруту та спасає організ)))

але яко з’їсти  одразу кусочок лимону  і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне…

але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається  і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього  … можна зловити бед тріп  і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба )   ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі  

мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча  смертельних випадків  немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти  від кг  сушених , а це майже не реально 

реально є багато факторів  і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… 

їсти трапові дози тільки на природі!!!)

а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) 

Тепер про насушне :

температура  сушіння треба в духовці  ) до 55 градусів…  тоді він набирає сили 

Похожа штука як з марією)

якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна  речовина розпадається…

Мухомор якщо довго зберігати  вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але….

я мелю в кофемолці та кидаю  в морозилку … 

відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування ))))

написав  власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя)

якщо помилився в чомусь поправте) 


 

 

 

 

 

а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет

але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ):drujba:

намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) 

 

 

 

 

 

 

 

Да Бро,правильно говориш,гриб Шаманський,лікувальний:perfect:

На рахунок духовки,як оприділити 55градусів,в мене циферблад починається з 180градусів,а сушка на вулиці це не варіан,дощ і сиро!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
13 минут назад, Братка сказал:

Да Бро,правильно говориш,гриб Шаманський,лікувальний:perfect:

На рахунок духовки,як оприділити 55градусів,в мене циферблад починається з 180градусів,а сушка на вулиці це не варіан,дощ і сиро!

 у знайомої електрична духовка там темпу можна вибирати …

якщо на горщі сушити   дворі для набору (сили) простими словами ,потрібно  від 3х місяців здається…  

Бро  правильно написав , перше потрібно ознайомитись …ретельно!!! Забавка не для всіх

9 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал:

@Братка общая рекомендация не больше 1г сухих за раз. обычно принимают по 0,35г утром и вечером. Сушат своим ходом, потом по банкам на пролечку на 2-3 месяца и дальше можно хрумать.

https://itexts.net/avtor-baba-masha-kakaya-to/312145-mikrodozy-muhomora-international-study-si-baba-kakaya-to.html - книга в свободном доступе, так же есть ещё одна книга Вишневского купить можно у него на канале.

Если надумаешь кушать мухомор глянь сразу видосик что бы быть готовым к последствиям, гриб очень опасный и риски нужно понимать:

https://www.youtube.com/watch?v=guizrJlj7vo

 

 Я їм від 15 ,але знайомі які поруч були кажуть виглядає з боку люто) хто не вкурсі  що то за штука) 

по враженях для мене це як 1,5 дози Хоффмана в одне рило ) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
33 хвилини тому, Сковорода сказав:

Здорова 

мої п’ять копійок …

мухомор  це просто -КОСМОС 

але тільки якщо ти знаєш  чого хочеш…

май  сильні  це  з Карпат… з  Волині чи Галичини  на прорядок слабші (при тій же дозі) 

При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований  що сприймає  «прущу речовину» як отруту та спасає організ)))

але яко з’їсти  одразу кусочок лимону  і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне…

але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається  і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього  … можна зловити бед тріп  і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба )   ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі  

мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча  смертельних випадків  немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти  від кг  сушених , а це майже не реально 

реально є багато факторів  і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… 

їсти трапові дози тільки на природі!!!)

а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) 

Тепер про насушне :

температура  сушіння треба в духовці  ) до 55 градусів…  тоді він набирає сили 

Похожа штука як з марією)

якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна  речовина розпадається…

Мухомор якщо довго зберігати  вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але….

я мелю в кофемолці та кидаю  в морозилку … 

відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування ))))

написав  власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя)

якщо помилився в чомусь поправте) 


 

 

 

 

 

а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет

але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ):drujba:

намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) 

 

 

 

 

 

 

 

Все вірно. Но від 5г сухих не блював 7г . На смак бяка)) блюваня буде походу не в напряг. Коліна збивав з кулаками і нічого. та і бед тріп хапнути від мухи. Хз)) хіба на другий день бед тріп:)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Газова духовка,ось температура,на вашу думку можна висушити правильно гриби,була думка навіть привідкрити духовку для зменшиння температури,але як її заміряти.

Є багато мухоморів,але вони швидко переростають!!!!!

IMG20221004221112.jpg

  • Like +1 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
В 04.10.2022 в 22:08, Сковорода сказал:

 

.

  • Like +1 2

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

У мене не було , але в неті начитався купу  моторошних  відгуків)  

2 минуты назад, БенЛаден сказал:

Все вірно. Но від 5г сухих не блював 7г . На смак бяка)) та і бед тріп хапнути від мухи. Хз))

Для мене це стимулятор сильний. 

З нову ж таки хто з яким питаннями і потребами звертається до гриба, в якому духовному стані  і які цілі переслідує ….

зустрічав людей які дуже серйозно до цього всього відносяться….  фанатично чи містично на мій погляд 

Я ж прагматично

кажуть посильніше ауяски ) все від дози залежить  ,як мені ддається 

Все це лише  банальний ескопізм) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 хвилин тому, Сковорода сказав:

кажуть посильніше ауяски ) все від дози залежить  ,як мені ддається

Полюбому. Хороша доза може вирубати і до духів)

  • Like +1 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Варіант супер, кажуть якщо руку можна засунути , ну типу для пререврки (над марихуаною при сушці в духовці) якщо  не пече і терпимо то темпа не вище 60 далі вже  …це все звичайно на малому газі. І при відкритій духовці ….

треба попробувати тільки методом «спроб» можна отримати досвід )

4 минуты назад, Братка сказал:

Газова духовка,ось температура,на вашу думку можна висушити правильно гриби,була думка навіть привідкрити духовку для зменшиння температури,але як її заміряти.

Є багато мухоморів,але вони швидко переростають!!!!!

IMG20221004221112.jpg

 


обов*язково гляну 

5 минут назад, вiталiк сказал:

Бро, подивись в ютюбі дед ворон.

 

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Та в боксі на радіаторах суши або підвісь там. Як що цикл іде. Швидко сохне.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
49 минут назад, БенЛаден сказал:

Та в боксі на радіаторах суши або підвісь там. Як що цикл іде. Швидко сохне.

В восі 12/12 і волога ночою доходить до 80%,хз чи буде добре

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Завтра фото закіну грибочків,поляну:giggling:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Все переросло,знайшов пару штук,далі буде видно!!

IMG20221005105824.jpg

IMG20221005105827.jpg

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Йой, бля. Скіко вже казок та несенітниць про мухомора напридумували. По собі скажу. Сирим жрати моветон. Можна , але нах ту іботенку зовсім некорисну у себе пхати? Для того  щоб поблювати ? Сушити треба при температурі 40 градусів за цельсієм. 35 - ще краще. Ножку можна їсти сирою. Як кажуть гуру це надає тушці заряд бадьорості та витривалості. Їв неодноразово. Ефектів особливих не помітив. Збирати треба повністю розкриті  шляпки, в них наібільша сила. Бо є такі, що кажуть навпаки. Гриб визріває як , наприклад, яблуко. Воно смачне, соковите та корисне саме тоді коли повністю визріло. Тож не скубайте малечу. У тріпи мухоморні ходити обов'язково з сітером. Мікродозити можна самостійно.

ПС. Людина , що їла великі дозування мухомора, як правило, наступного дня нічого не пам'ятає і в більшості випадків має побиту морду, лікті, коліна. Ну і буває, що соромно наступного дня, у очі людям дивитись.

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...