Тэсай 100 Опубліковано: 15 лютого, 2023 Есть грунт Роза Лимон(сад чудес) и вермик, если без перлита замучу норм будет? Не критично? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 HuckleberryFinn 4 331 Опубліковано: 15 лютого, 2023 8 минут назад, Тэсай сказал: Не критично? Думаю от земли зависит. Более менее рассыпается, воду пропускает Нормально, - то не критично. Вермик помоему лишний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 B-52 246 Опубліковано: 15 лютого, 2023 На земле я вообще без перлита гровил.75/80%земля 20-25 вермикулит и куски пенопласта. И было збс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Тэсай 100 Опубліковано: 15 лютого, 2023 пасиб чуваки =) 40 минут назад, B-52 сказал: На земле я вообще без перлита гровил.75/80%земля 20-25 вермикулит и куски пенопласта. И было збс пенопласт есть кста, имеешь ввиду его с землей перемешать? Я еще под низ ложу пенопласт 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Тилорн 7 011 Опубліковано: 15 лютого, 2023 36 минут назад, Тэсай сказал: пенопласт В грунт не ложи - бесполезная затея. Перлит и вермикулит аналогичны друг другу. Кроме того что разрыхлители накапливают и отдают воду, пенопласт в этом плане бесполезен. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SilentBob 503 Опубліковано: 15 лютого, 2023 55 минут назад, DianCecht сказал: В грунт не ложи - бесполезная затея. Перлит и вермикулит аналогичны друг другу. Кроме того что разрыхлители накапливают и отдают воду, пенопласт в этом плане бесполезен. Пенопласт может не давать слипаться кому земли. Но в целом да, бесполезно. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 CA124 9 479 Опубліковано: 15 лютого, 2023 Он 30грн стоит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Stimpi 128 Опубліковано: 15 лютого, 2023 7 годин тому, Тэсай сказав: Есть грунт Роза Лимон(сад чудес) и вермик, если без перлита замучу норм будет? Не критично? Без перлита будет болото , с перлитом результат лучше, кто говорит гровь без перлита тот чорт . 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Тэсай 100
Есть грунт Роза Лимон(сад чудес) и вермик, если без перлита замучу норм будет? Не критично?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
7 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз