Leomessi10 141 Опубликовано: 3 марта, 2023 Всім салют,питання таке-є системний блок,є 15Вт лампочки.Думав вирізати на верхній панелі дірки під лампочки(заміряв,влазить 4-5 шт),щоб хоча б патрон вивести на ззовні.Чи рентабельна моя задумка? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 1 002 Опубликовано: 3 марта, 2023 якщо розмір блоку дозволяє ростити, то реально. єдине - зверни увагу на лампи. бажано фірмові купляти - Осрам тощо. на китайському побутовому леді заявлені вати не відповідають дійсності Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Irokezzz 224 Опубликовано: 4 марта, 2023 Ну на кілограм шишок не розраховуй Пробуй - найцінніше тут власний досвід Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 webmaster 17 514 Опубликовано: 4 марта, 2023 В 03.03.2023 в 09:58, Neptunus сказал: Чи рентабельна моя задумка? рентабельна Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Leomessi10 141 Опубликовано: 4 марта, 2023 3 часа назад, Tyomishe сказал: З побутовим ледом у системнику будеш мати великі теплоприпливи,як наслідок, постійно маслаючу вентиляцію в боксі і низьку вологу,що погано на початку циклу. Або одразу думай над култубом або вигадуй шось інше. Можеш подивитися в моєму першому репорті пригоди з додаванням побутового леду От і я думаю про температуру,але ти мені зараз підкинув думку-на везі рослина не дуже пахне,тому можна поза системником вирощувати,а на цвітіння перенести в бокс. Чому я саме за побут.лед-тому що колись давно придбав 15 Вт 2700К і 6500к лампочки,а бокс не збудував.Системник є,кулери є.Лишилось придумати нормальний фільтр щоб не фонило і все А твій репорт перегляну обов'язково,дякую!І за рентабельність також)) 3 часа назад, Irokezzz сказал: Ну на кілограм шишок не розраховуй Пробуй - найцінніше тут власний досвід Я зменшив вживання,але все одно мені автоперіоди мої не подобаються-зроблю з них гашиш.Хочеться фотоперіод виростити нарешті Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ind 4 211 Опубликовано: 4 марта, 2023 Бро, всё можно замутить, даже в системнике. И температура нормальная будет, даже на быт лэде! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BM5 250 Опубликовано: 5 марта, 2023 В 03.03.2023 в 08:58, Neptunus сказал: патрон Так зрізати цоколь (без пластику) і підключити без патрона. Краще всеж винести назовні, бо дуже гріються, і пару куллерів на продув самих ламп поставити, бо будуть блимати як довго будуть гарячими (і осрам - не виключення) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Leomessi10 141
Всім салют,питання таке-є системний блок,є 15Вт лампочки.Думав вирізати на верхній панелі дірки під лампочки(заміряв,влазить 4-5 шт),щоб хоча б патрон вивести на ззовні.Чи рентабельна моя задумка?
Поделиться сообщением
6 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас