Перейти к публикации

А я теж хочу )

Рекомендованные сообщения

22 часа назад, LaLa сказал:

А я не на кокосі, земля універсальна для дєтішек, а потім в чорнозем))

Та і в землі прорве)  Рекомендую на вегу купити  пачку вітамінів б-12 в аптеці ціанокобаламін в ампулах. Є 2мг/на1мл і 5мг/ на 1мл.   1 таку ампулу розводиш на 50-75мл зворотнього осмосу чи дистиляту і обробляєш з перших днів растішку.  Для обробки підійде балончик спреєр від антисептика.  Потім роскажу, як можна скомбінувати цей вітамін у парі з перекисом водню для зовнішніх обробок.

• Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

3 часа назад, ХаПаZz сказал:

Та і в землі прорве)  Рекомендую на вегу купити  пачку вітамінів б-12 в аптеці ціанокобаламін в ампулах. Є 2мг/на1мл і 5мг/ на 1мл.   1 таку ампулу розводиш на 50-75мл зворотнього осмосу чи дистиляту і обробляєш з перших днів растішку.  Для обробки підійде балончик спреєр від антисептика.  Потім роскажу, як можна скомбінувати цей вітамін у парі з перекисом водню для зовнішніх обробок.

А де ту воду можно купити?, а скажи , ти писав прикривати мульчею чи тканиною, нащо? В мене вже ті 3 автівка скинули каску, я їх не поливала а попшикала (забула як називається та фігня) :rasta_biggrin:

Изменено пользователем LaLa
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Ті два ростуть потихеньку) 

А всі 3 автіка скинули каски сьогодні

Поделиться сообщением

Ну корочє, одній я допомогла скинути каску(критикал).тепер вона з одной сємядолєй, подивимось виживе чи ні)

Критикал 2 день 

Амнезия и гагарин тоже 2 дні, у гагаріна з одного боку щось не так, ну то не я)

GridArt_20230419_141552452.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

11 часов назад, LaLa сказал:

А де ту воду можно купити?

осмос в апаратах продається. Дистилят в магазині для авто частіше буває.

11 часов назад, LaLa сказал:

писав прикривати мульчею чи тканиною, нащо?

Щоб верхній слой землі не сох.  Це захистить коріневу від перегріву. 

12 часов назад, LaLa сказал:

я їх не поливала а попшикала

нормально, сподіваюся не під світлом пшикала?

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

12 минут назад, ХаПаZz сказал:

осмос в апаратах продається. Дистилят в магазині для авто частіше буває.

Щоб верхній слой землі не сох.  Це захистить коріневу від перегріву. 

нормально, сподіваюся не під світлом пшикала?

Нє, я знаю що краплі води на листках діють як ефект лупи, типу горить листя

Поделиться сообщением

9 часов назад, LaLa сказал:

Нє, я знаю що краплі води на листках діють як ефект лупи, типу горить листя

Эфект лупи це фігня. Більшу проблему представляє теплоємність води.  Пряме освітлення нагріває воду на листі і сам лист також, від цього він перегрівається і пошкоджується. Газообмін порушується. В ауті так не відбувається після дощу, бо продувається все добре, та й інтенсивність освітлення дещо менша  ніж замкнутому просторі с потужними лампами.

Розсада прекрасно розвивається коли багато розсіяного світла, а не прямого. Дрібному ростку легше впоратися з самоохолодженням. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Гарного грову, послідкую:drujba:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Погода жах..вже третій день дощ але не дуже холодно, після дощів гляну шо там мої барижні рослини на вулиці))3 автіка ростуть нормально, але світла мало..в мене ще є 4 сємки їх пізніше замочу, та ще закажу якісь )) 

Поделиться сообщением

Сьогодні провідала моїх ноунейма.так собі сітуейшн , дощі та холод, вони туплять поки шо

GridArt_20230419_141338586.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Скажіть будь ласка, чи варто придбати для 6 авто, GHE flora series?

Якщо так, то скільки мл мені потрібно на 6 або 15 рослин? Думала ще сємки придбати..

Поделиться сообщением

Ось один ноунейм,другий ще менше)))були дощі та сонця нема..ну нічого страшного))хай росте, надія на автіки буде( 3 автіка вже ростуть в стаканах по 0.5 їм сьогодні тиждень) скоро пересаджу в аут. Пізніше ще буду пророщувати авто та фото. Таке довге та не широке листя, цікаво)

Поделиться сообщением

Auto Critical fem Auto Gagarin fem Auto Amnesia fem всим 9 днів від каски, скоро в дикий аут

GridArt_20230418_205904776.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Сьогодні ходила до них:wub: Десант критикал 10 днів йому сьогодні) Пізніше ще 2 досаджу. Наразі я ні чим не кормою їх. В травні будуть добрива для нових сємок. Ці 3 авто та два ноунеймів я занадто рано проростила, тож хай росте..далі буде...:rasta_peace:

GridArt_20230419_125222155.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

17 часов назад, LaLa сказал:

цікаво)І чому в неї відтінок фіолетового всюди?

мабуть дівчина, фарбуеться.

а може прохолода..все добре

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, синоптик сказал:

мабуть дівчина, фарбуеться.

а може прохолода..все добре

А я навіть не знаю що то за сорта))з барижних виколупав мені друг. Цікаво що виросте

Поделиться сообщением

16 часов назад, LaLa сказал:

Скажіть будь ласка, чи варто придбати для 6 авто, GHE flora series?

Якщо так, то скільки мл мені потрібно на 6 або 15 рослин? Думала ще сємки придбати..

Как по мне,-напрасная трата средств,в ауте вполне можно обойтись дешевыми удобрами из садового магаза,главное использать их без фанатизма.Лучше используй кошты на покупку брендовых семок.Не знаю как у тебя обстоит дело с посадочными местами,но посоветовал бы вырвать растения с барыжных шишек и посадить покупные.Проверено лично не одним сезоном,на сколько бы не были хороши шишки,растения выращеные с выколупаных из них семян,хрень полнейшая.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Друг сказав посадити, він її вже не побачить... Місця є. А щодо барижних, то я вминулому році по приколу кинула в горщик, взимку на підвіконні виросла за 3 місяця, курила день бо карлик в таких умовах))) але навалювало крепко)

GridArt_20230419_140825921.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, Хотабыч сказал:

Как по мне,-напрасная трата средств,в ауте вполне можно обойтись дешевыми удобрами из садового магаза,главное использать их без фанатизма.Лучше используй кошты на покупку брендовых семок.Не знаю как у тебя обстоит дело с посадочными местами,но посоветовал бы вырвать растения с барыжных шишек и посадить покупные.Проверено лично не одним сезоном,на сколько бы не были хороши шишки,растения выращеные с выколупаных из них семян,хрень полнейшая.

Подивлюсь що там по добривам , але у нас два магазини і то такі собі вони

Поделиться сообщением

19 минут назад, LaLa сказал:

Друг сказав посадити, він її вже не побачить... Місця є. А щодо барижних, то я вминулому році по приколу кинула в горщик, взимку на підвіконні виросла за 3 місяця, курила день бо карлик в таких умовах))) але навалювало крепко)

GridArt_20230419_140825921.jpg

Дело хозяйское,не хочешь вырывать,-расти.Возможно тебе попались семена с индорного гермика,тогда пруха в генетике больмения сохраняется,если же в ауте опылилась дичкой,то кроме как на молоко или мацанку,использовать растения,выращеные с тех семян,не целесообразно.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

28 минут назад, Хотабыч сказал:

Дело хозяйское,не хочешь вырывать,-расти.Возможно тебе попались семена с индорного гермика,тогда пруха в генетике больмения сохраняется,если же в ауте опылилась дичкой,то кроме как на молоко или мацанку,использовать растения,выращеные с тех семян,не целесообразно.

Це останній раз такі зростають)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, LaLa сказал:

Подивлюсь що там по добривам , але у нас два магазини і то такі собі вони

Я на "майстер-агро" ростив, це звичайні солі є в будь якому садовому магазині, тільки на різні стадії окремий NPK брати потрібно. Гривень 20 пакет коштує. Росте непогано. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

7 минут назад, Бакс сказал:

Я на "майстер-агро" ростив, це звичайні солі є в будь якому садовому магазині, тільки на різні стадії окремий NPK брати потрібно. Гривень 20 пакет коштує. Росте непогано. 

Який на вегу треба? Буду там , спитаю.

І ще мені писали б-12 вітаміни , тож придбаю

Поделиться сообщением

3 минуты назад, LaLa сказал:

Який на вегу треба? Буду там , спитаю.

І ще мені писали б-12 вітаміни , тож придбаю

На вегу той де більше азоту, вітаміни не юзав... в ауті начебто і без вітамінів непогано росте) 

Поделиться сообщением

Только что, Бакс сказал:

На вегу той де більше азоту, вітаміни не юзав... в ауті начебто і без вітамінів непогано росте) 

Дякую)))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...