ХаПаZz 3 699 Опубликовано: 11 апреля, 2023 22 часа назад, LaLa сказал: А я не на кокосі, земля універсальна для дєтішек, а потім в чорнозем)) Та і в землі прорве) Рекомендую на вегу купити пачку вітамінів б-12 в аптеці ціанокобаламін в ампулах. Є 2мг/на1мл і 5мг/ на 1мл. 1 таку ампулу розводиш на 50-75мл зворотнього осмосу чи дистиляту і обробляєш з перших днів растішку. Для обробки підійде балончик спреєр від антисептика. Потім роскажу, як можна скомбінувати цей вітамін у парі з перекисом водню для зовнішніх обробок. 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 11 апреля, 2023 (изменено) 3 часа назад, ХаПаZz сказал: Та і в землі прорве) Рекомендую на вегу купити пачку вітамінів б-12 в аптеці ціанокобаламін в ампулах. Є 2мг/на1мл і 5мг/ на 1мл. 1 таку ампулу розводиш на 50-75мл зворотнього осмосу чи дистиляту і обробляєш з перших днів растішку. Для обробки підійде балончик спреєр від антисептика. Потім роскажу, як можна скомбінувати цей вітамін у парі з перекисом водню для зовнішніх обробок. А де ту воду можно купити?, а скажи , ти писав прикривати мульчею чи тканиною, нащо? В мене вже ті 3 автівка скинули каску, я їх не поливала а попшикала (забула як називається та фігня) Изменено 11 апреля, 2023 пользователем LaLa 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 11 апреля, 2023 (изменено) Ті два ростуть потихеньку) А всі 3 автіка скинули каски сьогодні Изменено 11 апреля, 2023 пользователем LaLa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 12 апреля, 2023 Ну корочє, одній я допомогла скинути каску(критикал).тепер вона з одной сємядолєй, подивимось виживе чи ні) Критикал 2 день Амнезия и гагарин тоже 2 дні, у гагаріна з одного боку щось не так, ну то не я) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 699 Опубликовано: 12 апреля, 2023 11 часов назад, LaLa сказал: А де ту воду можно купити? осмос в апаратах продається. Дистилят в магазині для авто частіше буває. 11 часов назад, LaLa сказал: писав прикривати мульчею чи тканиною, нащо? Щоб верхній слой землі не сох. Це захистить коріневу від перегріву. 12 часов назад, LaLa сказал: я їх не поливала а попшикала нормально, сподіваюся не під світлом пшикала? click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 12 апреля, 2023 (изменено) 12 минут назад, ХаПаZz сказал: осмос в апаратах продається. Дистилят в магазині для авто частіше буває. Щоб верхній слой землі не сох. Це захистить коріневу від перегріву. нормально, сподіваюся не під світлом пшикала? Нє, я знаю що краплі води на листках діють як ефект лупи, типу горить листя Изменено 12 апреля, 2023 пользователем LaLa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 699 Опубликовано: 12 апреля, 2023 9 часов назад, LaLa сказал: Нє, я знаю що краплі води на листках діють як ефект лупи, типу горить листя Эфект лупи це фігня. Більшу проблему представляє теплоємність води. Пряме освітлення нагріває воду на листі і сам лист також, від цього він перегрівається і пошкоджується. Газообмін порушується. В ауті так не відбувається після дощу, бо продувається все добре, та й інтенсивність освітлення дещо менша ніж замкнутому просторі с потужними лампами. Розсада прекрасно розвивається коли багато розсіяного світла, а не прямого. Дрібному ростку легше впоратися з самоохолодженням. 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 302 Опубликовано: 13 апреля, 2023 Гарного грову, послідкую 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 14 апреля, 2023 Погода жах..вже третій день дощ але не дуже холодно, після дощів гляну шо там мої барижні рослини на вулиці))3 автіка ростуть нормально, але світла мало..в мене ще є 4 сємки їх пізніше замочу, та ще закажу якісь )) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 15 апреля, 2023 Сьогодні провідала моїх ноунейма.так собі сітуейшн , дощі та холод, вони туплять поки шо 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 18 апреля, 2023 Скажіть будь ласка, чи варто придбати для 6 авто, GHE flora series? Якщо так, то скільки мл мені потрібно на 6 або 15 рослин? Думала ще сємки придбати.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 18 апреля, 2023 Ось один ноунейм,другий ще менше)))були дощі та сонця нема..ну нічого страшного))хай росте, надія на автіки буде( 3 автіка вже ростуть в стаканах по 0.5 їм сьогодні тиждень) скоро пересаджу в аут. Пізніше ще буду пророщувати авто та фото. Таке довге та не широке листя, цікаво) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 18 апреля, 2023 (изменено) Auto Critical fem Auto Gagarin fem Auto Amnesia fem всим 9 днів від каски, скоро в дикий аут Изменено 18 апреля, 2023 пользователем LaLa 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 19 апреля, 2023 Сьогодні ходила до них Десант критикал 10 днів йому сьогодні) Пізніше ще 2 досаджу. Наразі я ні чим не кормою їх. В травні будуть добрива для нових сємок. Ці 3 авто та два ноунеймів я занадто рано проростила, тож хай росте..далі буде... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 033 Опубликовано: 19 апреля, 2023 17 часов назад, LaLa сказал: цікаво)І чому в неї відтінок фіолетового всюди? мабуть дівчина, фарбуеться. а може прохолода..все добре 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 19 апреля, 2023 1 минуту назад, синоптик сказал: мабуть дівчина, фарбуеться. а може прохолода..все добре А я навіть не знаю що то за сорта))з барижних виколупав мені друг. Цікаво що виросте Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 206 Опубликовано: 19 апреля, 2023 16 часов назад, LaLa сказал: Скажіть будь ласка, чи варто придбати для 6 авто, GHE flora series? Якщо так, то скільки мл мені потрібно на 6 або 15 рослин? Думала ще сємки придбати.. Как по мне,-напрасная трата средств,в ауте вполне можно обойтись дешевыми удобрами из садового магаза,главное использать их без фанатизма.Лучше используй кошты на покупку брендовых семок.Не знаю как у тебя обстоит дело с посадочными местами,но посоветовал бы вырвать растения с барыжных шишек и посадить покупные.Проверено лично не одним сезоном,на сколько бы не были хороши шишки,растения выращеные с выколупаных из них семян,хрень полнейшая. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 19 апреля, 2023 Друг сказав посадити, він її вже не побачить... Місця є. А щодо барижних, то я вминулому році по приколу кинула в горщик, взимку на підвіконні виросла за 3 місяця, курила день бо карлик в таких умовах))) але навалювало крепко) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 19 апреля, 2023 1 час назад, Хотабыч сказал: Как по мне,-напрасная трата средств,в ауте вполне можно обойтись дешевыми удобрами из садового магаза,главное использать их без фанатизма.Лучше используй кошты на покупку брендовых семок.Не знаю как у тебя обстоит дело с посадочными местами,но посоветовал бы вырвать растения с барыжных шишек и посадить покупные.Проверено лично не одним сезоном,на сколько бы не были хороши шишки,растения выращеные с выколупаных из них семян,хрень полнейшая. Подивлюсь що там по добривам , але у нас два магазини і то такі собі вони Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 206 Опубликовано: 19 апреля, 2023 19 минут назад, LaLa сказал: Друг сказав посадити, він її вже не побачить... Місця є. А щодо барижних, то я вминулому році по приколу кинула в горщик, взимку на підвіконні виросла за 3 місяця, курила день бо карлик в таких умовах))) але навалювало крепко) Дело хозяйское,не хочешь вырывать,-расти.Возможно тебе попались семена с индорного гермика,тогда пруха в генетике больмения сохраняется,если же в ауте опылилась дичкой,то кроме как на молоко или мацанку,использовать растения,выращеные с тех семян,не целесообразно. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 19 апреля, 2023 28 минут назад, Хотабыч сказал: Дело хозяйское,не хочешь вырывать,-расти.Возможно тебе попались семена с индорного гермика,тогда пруха в генетике больмения сохраняется,если же в ауте опылилась дичкой,то кроме как на молоко или мацанку,использовать растения,выращеные с тех семян,не целесообразно. Це останній раз такі зростають) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 302 Опубликовано: 19 апреля, 2023 3 часа назад, LaLa сказал: Подивлюсь що там по добривам , але у нас два магазини і то такі собі вони Я на "майстер-агро" ростив, це звичайні солі є в будь якому садовому магазині, тільки на різні стадії окремий NPK брати потрібно. Гривень 20 пакет коштує. Росте непогано. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 19 апреля, 2023 7 минут назад, Бакс сказал: Я на "майстер-агро" ростив, це звичайні солі є в будь якому садовому магазині, тільки на різні стадії окремий NPK брати потрібно. Гривень 20 пакет коштує. Росте непогано. Який на вегу треба? Буду там , спитаю. І ще мені писали б-12 вітаміни , тож придбаю Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 302 Опубликовано: 19 апреля, 2023 3 минуты назад, LaLa сказал: Який на вегу треба? Буду там , спитаю. І ще мені писали б-12 вітаміни , тож придбаю На вегу той де більше азоту, вітаміни не юзав... в ауті начебто і без вітамінів непогано росте) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LaLa 230 Опубликовано: 19 апреля, 2023 Только что, Бакс сказал: На вегу той де більше азоту, вітаміни не юзав... в ауті начебто і без вітамінів непогано росте) Дякую))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас