pro100grow 1 636 Опубликовано: 9 апреля, 2023 Наразі,бійці готуються в аут в кількості 15 фотоперіодичних,фемінізованих малишок від @milen9,Master Yoda(ранніки),Cream Caramel(f/f),Red Mandarine(f/f),Satory(f/f),Kerosene Krash (f/f) 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 9 апреля, 2023 Світло-фігня повна,китайлед 2 матриці по 20вт,3500К+фіто,ноунейм матриця 6500К з Польського прожектора,10вт...все плачевно,але маємо,що маємо...не можу зрозуміти чому крутить листочки,але вроді ростуть)думаю ще потримати днів 10 і десантувати в поля і степи України🇺🇦 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 9 апреля, 2023 Керує цією дискотекою ось така двіжуха з китайського таймера на 12 програм з акумулятором,зібрано з підручних матеріалів,світло по стандарту світить 18/6 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 10 апреля, 2023 +16,пасмурно,растіхам по 18 днів від каски,виніс на вулицю,зробив шось типу теплички на швидку руку з плівки,нехай подихають,в 18:00 заношу в бокс 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 10 апреля, 2023 Також готую до замочування нові горішки,ранніки Master Yoda,Gertrude,Cream Caramel,Satory🌱 З автіками ще не оприділився,замочувати вже чи підождати кінця квітня...буду думати) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 10 апреля, 2023 Ну шо,годинку нехай замочаться,потім в диски,зволожені на 60%,в контейнер і в тепле місце до проростання.Малишки сорта "Gertrude" були оброблені пилочкою для нігтів,минула партія не проросла ні одна,підозра на аномально тверде тіло горішка,всі інші в первозданному виді. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 11 апреля, 2023 11.04 вирішив тотально глибше посадити растіхи бо оті довгі стволи-то якийсь пиздець просто,поміняв землю,стара була якась не якісна,постійно збивалась в комочки і воняла цвілістю.Кореневі системи обробив корневином,по листу підживу з янтарною кислотою.Залишив одну расту з довгим стволом,щоб розуміти на скільки тормознуть в розвитку ті,які були пересаджені. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 13 апреля, 2023 13.04.2023 Чудооові результати,проросли всі горіхи,хтось раніше,хтось пізніше,але в цей раз 100%,буду готувати стакани,на рахунок автіків,в той же день не втримався і замочив 2 горішка Missis X,все проросло. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 18 апреля, 2023 Усі бійці були вивезені в дикий аутдор,під кожен викопував лунки по 30-40л та засипав чорнозем з поля з соломою,буду сподіватись що з 18 растіх усі приймуться Master Yoda Fast-7шт Cream Caramel F/F-4шт Red Mandarine F/F-3шт Satori F/F-2шт Kerosene Krash F/F-2шт Наступні 10 фотіків вже проросли,сьогодні деякі поскидали каски,думаю замутить поляну в очереті😎Автомати також проросли,Gorilla Glue auto-2шт Missis X auto-3шт вже в аутдорі,поскидали каски,остальні 4 автоцвіта в стаканах,буду десь також висаджувати в аут🇺🇦 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 29 апреля, 2023 29.04.2023 Зїздив на плантарік,растішки ростуть але не швидко,деякі трішки показали дефіцит азоту,дав мінеральних добрив з НПК 16-5-5+ковпачок Well Gro на 5л води і полив по 2л приблизно під кожен кущ,підрихлив верхній слой грунту.Фото растішок зверху вниз: 1:Satori F/F 2:Master Yoda Fast/fem 3:Kerosene Krash 4:Red Mandarine F/F 5:Cream Caramel F/F 6:Kerosene Krash F/F 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 903 Опубликовано: 13 апреля, 2023 1 минуту назад, pro100grow сказал: потримати в стаканах і пересадити Двухнедільними. Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 13 апреля, 2023 4 минуты назад, bonivur сказал: Двухнедільними. Ок а коли потеплішає,остальні автіки в грунт висадю,колись такий аут лютий піднімав,автомати саме так садив без пересадок і стресів то кущі були 150-2м і за 80 днів більшість визріли,самі високі були пауер плант то вони десь 110 днів стояли але вихлоп був по 450+ з куща.Я тоді ще не знав про цей форум,на жаль)Зацінив би Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 13 апреля, 2023 Замочив останні 11 автоматів)Перші 2 все ж висадив в грядку вже.Погода стоїть топова на місяць вперед,до того ж все під рукою,в любий момент зможу щось виправити та додати Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 14 апреля, 2023 В 12.04.2023 в 10:38, Лазаренко сказал: не слышал о таком где брал ? @milen9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 14 апреля, 2023 Гарної погоди братка !а шо в тебе за широта? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 14 апреля, 2023 4 часа назад, gambino сказал: Гарної погоди братка !а шо в тебе за широта? Південь України,в нас вже жара,сьогодні в шортах ходив Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 328 Опубликовано: 19 апреля, 2023 В 14.04.2023 в 14:38, pro100grow сказал: Південь України,в нас вже жара,сьогодні в шортах ходив наверное ноги волосатые ,юго восток ,у нас всего +10. 4 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 937 Опубликовано: 19 апреля, 2023 1 час назад, kostia сказал: юго восток а чё я всегда думал что ты в Одессе ? У меня тоже вчера 20 было..а сёдня ливень.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 328 Опубликовано: 19 апреля, 2023 4 минуты назад, синоптик сказал: что ты в Одессе не бро,я сосед Дара из той оперы Энергодар ,Запорожье,Бердянск. Одесса от меня 700 км 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ferrari 3 108 Опубликовано: 20 апреля, 2023 Пушка Оце квіти будуть)))Milen пушка у нее Все сорта Прущіе писец)) Мой Репорт 2016 =>Широта 47 Всем огромных шишек <= Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OchenZloi3 177 Опубликовано: 25 апреля, 2023 В 13.04.2023 в 11:40, pro100grow сказал: Порадьте як ліпше автомати саддати,відразу в грядку чи потримати в стаканах і пересадити?Минулий рік тримав в стаканах до 3 поверху листя,висадив в грунт і вони всі вийшли ліліпутами...чи то Errors Seeds такі сємки чи то треба було відразу їх в грунт саджати? Я в саканчику тиждень максимум тримав А саме краще пророщене одразу на місце саджати тоді все гуд) і обовязково зверху парничок 0.5 Бокал пластмасовий абож бутилку прозору надвоє і кілька дирочок для вентиляції. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 25 апреля, 2023 В 13.04.2023 в 14:18, pro100grow сказал: Замочив останні 11 автоматів)Перші 2 все ж висадив в грядку вже.Погода стоїть топова на місяць вперед,до того ж все під рукою,в любий момент зможу щось виправити та додати От слизней и улиток не помешало бы насыпать вокруг растишек,если они обитают в ваших краях. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 29 апреля, 2023 Авти завжди в стаканах розсаду роблю в тепличці, головне робити подвійний стакан щоб кореневу не пошкодити при висадці, в такому випадку ніякого стресу. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 30 апреля, 2023 15 часов назад, misik сказал: Авти завжди в стаканах розсаду роблю в тепличці, головне робити подвійний стакан щоб кореневу не пошкодити при висадці, в такому випадку ніякого стресу. Напевно саме так і буду робити,замовив ще автоматів топових і фотоперіодів,спробую в Травні висадити,дл порівняння,які хотів давно спробувати) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 30 апреля, 2023 Растішки "Gertrude"розвиваються найповільніше,дуже маленькі,сподіваюсь виживуть і все буде ок з ними. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 1 мая, 2023 Автіки,які висаджені були насінням 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 4 мая, 2023 Новини не дуже...було виявлено двуногих на пленті №2,усі 5 растішок примусово довелося пересадити в інший мєстяк,поїхав наче відчував...сподіваюсь переживуть стрес та виростуть норм,вибрав більш освітлену ділянку,практично в полі.При пересадці просипав янтаркою,по листу підживив та полив чистою водою. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 4 мая, 2023 Приїхали сємки від Ganja Seeds,завтра буду замочувати і готувати ще 2 плента по 5 фотіків. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 392 Опубликовано: 4 мая, 2023 1 час назад, pro100grow сказал: було виявлено двуногих на пленті №2 З чого такий висновок? Двоногі залишають стежки і проходи. І не надламують вибірково саджанці. Або приховують своє перебування, або виносять все в ноль. Схоже на тварин Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 4 мая, 2023 24 минуты назад, Warming сказал: З чого такий висновок? Двоногі залишають стежки і проходи. І не надламують вибірково саджанці. Або приховують своє перебування, або виносять все в ноль. Схоже на тварин Стопудова інфа,поруч викосили ділянку поруч щоб збирати сіно,діляна ж моя в 15 метрах в ліску була,я не буду так ризикувати,якщо приїхали косити раз,то влітку також приїжджатимуть 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 384 Опубликовано: 4 мая, 2023 1 час назад, pro100grow сказал: Стопудова інфа,поруч викосили ділянку поруч щоб збирати сіно,діляна ж моя в 15 метрах в ліску була,я не буду так ризикувати,якщо приїхали косити раз,то влітку також приїжджатимуть Правильно перестрахуватися, гарні рослини в тебе і підхід буду слідкувати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 5 мая, 2023 8 часов назад, CERVANTES сказал: Правильно перестрахуватися, гарні рослини в тебе і підхід буду слідкувати Дякую,друже,тобі також бажаю легкого сезону🍀 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 636 Опубликовано: 5 мая, 2023 Автомати від @milen почуваються дууже круто,потихеньку ростуть,лунки по 10 л чорнозем+перліт+вермикуліт,одну тестово заповнив чистим чорноземом,знову таки для експерименту,але земля явно гірше виглядає,дала трішину,будем спостерігати далі))Подумую замовити якісь стимулятори від Adwanced Nutrients,можливо Tarantula,Iguana Juice,на цвітіння Big Bud,Bud Candy і в саму останню чергу-Ripen 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас