Перейти к публикации

Дикий аутдор+підконтрольний дачний олдскул😎 Репорт Завершен

Рекомендованные сообщения

Начало гроурепорта

Наразі,бійці готуються в аут в кількості 15 фотоперіодичних,фемінізованих малишок від @milen9,Master Yoda(ранніки),Cream Caramel(f/f),Red Mandarine(f/f),Satory(f/f),Kerosene Krash (f/f)

9695DCD9-2333-432C-85F3-0795F44B06C1.jpeg

• Like +1 16

Поделиться сообщением

Світло-фігня повна,китайлед 2 матриці по 20вт,3500К+фіто,ноунейм матриця 6500К з Польського прожектора,10вт...все плачевно,але маємо,що маємо...не можу зрозуміти чому крутить листочки,але вроді ростуть)думаю ще потримати днів 10 і десантувати в поля і степи України🇺🇦

5CB7D0CD-97FE-47B1-986F-6450237DAD07.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Керує цією дискотекою ось така двіжуха з китайського таймера на 12 програм з акумулятором,зібрано з підручних матеріалів,світло по стандарту світить 18/6

58885C57-1FE9-48D2-B98F-CB835EEEBD61.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

+16,пасмурно,растіхам по 18 днів від каски,виніс на вулицю,зробив шось типу теплички на швидку руку з плівки,нехай подихають,в 18:00 заношу в бокс

D6F84B01-5806-44E5-84AA-5BBCE3C7E4B1.jpeg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

Також готую до замочування нові горішки,ранніки Master Yoda,Gertrude,Cream Caramel,Satory🌱

З автіками ще не оприділився,замочувати вже чи підождати кінця квітня...буду думати)

1D655D9E-AC6D-46D4-89D8-541B6B8258C1.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Ну шо,годинку нехай замочаться,потім в диски,зволожені на 60%,в контейнер і в тепле місце до проростання.Малишки сорта "Gertrude" були оброблені пилочкою для нігтів,минула партія не проросла ні одна,підозра на аномально тверде тіло горішка,всі інші в первозданному виді.

F42E01A4-9F9B-4413-AA39-E6C9E1248AF0.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

11.04 вирішив тотально глибше посадити растіхи бо оті довгі стволи-то якийсь пиздець просто,поміняв землю,стара була якась не якісна,постійно збивалась в комочки і воняла цвілістю.Кореневі системи обробив корневином,по листу підживу з янтарною кислотою.Залишив одну расту з довгим стволом,щоб розуміти на скільки тормознуть в розвитку ті,які були пересаджені.

0BEE724C-DC79-4590-8EF4-6CC27E4D1751.jpeg

1E701585-C80C-4F4B-B28C-66A4AF8FEB1E.jpeg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

13.04.2023

Чудооові результати,проросли всі горіхи,хтось раніше,хтось пізніше,але в цей раз 100%,буду готувати стакани,на рахунок автіків,в той же день не втримався і замочив 2 горішка Missis X,все проросло.

6773BCB1-243A-4C12-A6E8-68DEE340DAB0.jpeg

image.jpg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Усі бійці були вивезені в дикий аутдор,під кожен викопував лунки по 30-40л та засипав чорнозем з поля з соломою,буду сподіватись що з 18 растіх усі приймуться

Master Yoda Fast-7шт

Cream Caramel F/F-4шт

Red Mandarine F/F-3шт

Satori F/F-2шт

Kerosene Krash F/F-2шт

Наступні 10 фотіків вже проросли,сьогодні деякі поскидали каски,думаю замутить поляну в очереті😎Автомати також проросли,Gorilla Glue auto-2шт

Missis X auto-3шт вже в аутдорі,поскидали каски,остальні 4 автоцвіта в стаканах,буду десь також висаджувати в аут🇺🇦

6FA19CDC-FE7D-497C-A541-34AE59A1F721.jpeg

4AF83482-E964-4DA2-9B34-1274D7077000.jpeg

51231FF6-56D3-4CCE-9F02-BF52CCA1FC03.jpeg

F6FC2C58-512E-4BFB-A9D0-482E774FE0B0.jpeg

92F59D5B-8787-4C65-A0B0-222DBE6FB978.jpeg

CA382CB7-51F5-4291-830A-D2E14E7D1799.jpeg

51AD1A33-95FE-4DC9-A837-A40F9F540570.jpeg

• Like +1 12

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

29.04.2023

Зїздив на плантарік,растішки ростуть але не швидко,деякі трішки показали дефіцит азоту,дав мінеральних добрив з НПК 16-5-5+ковпачок Well Gro на 5л води і полив по 2л приблизно під кожен кущ,підрихлив верхній слой грунту.Фото растішок зверху вниз:

1:Satori F/F

2:Master Yoda Fast/fem

3:Kerosene Krash

4:Red Mandarine F/F

5:Cream Caramel F/F

6:Kerosene Krash F/F

62B08F11-0815-4B0B-89C1-C64F88D8C09E.jpeg

23D6C428-A392-4495-A042-D2363E35012C.jpeg

0B295DEF-E87B-467C-8245-12AAA6EB27D6.jpeg

021BD752-D952-4B20-AFF5-B6839DA6B5ED.jpeg

47F793E2-4359-4D03-8642-C3CCCB83B030.jpeg

0AB78726-0F78-442D-AE9F-794E5346B844.jpeg

• Like +1 13

Поделиться сообщением

• 4 months later...
Конец гроурепорта
В 03.09.2023 в 10:44, валерджан сказал:

А Досвидос это же оригинальный фотопериод или фаст?!

Оригінальний фотік

Поделиться сообщением

По фотікам,все гуд,набираєм массу,Йода раніше зацвів ніж Саторі,але саторі ввисоту-190см,автіки будуть не дуже врожайні,ще з Мандаріна шось зберу а то все чупіки,чисто попробувать.Пойзон теж щось да наросте,погодка стоїть супер весь місяць начебто без дощів і  кожен день сонце шкварить,але нарахунок плісняви задумався чимось оприскати зарані,поки шишки тільки формуються

IMG_2805.jpeg

IMG_2806.jpeg

IMG_2807.jpeg

IMG_2808.jpeg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

По фотікам все чотко,полив по 20л води з adwanced nutrients Micro+Bloom+Гумат калію.На Новий Рік буде убойна дудка.

P.S пацики сьодня дунув барижной розсипухи по 400грн/короб і аж розстроївся ну тупо листва якась гіркуща ніяка і її тут всі курять і вважають за топ травчик ну пезда шото гровери перевелись 😑Свою ж курю буває аж страшно другий напас тягнуть.

IMG_2832.jpeg

IMG_2833.jpeg

IMG_2834.jpeg

IMG_2835.jpeg

IMG_2836.jpeg

IMG_2837.jpeg

IMG_2838.jpeg

IMG_2839.jpeg

IMG_2840.jpeg

IMG_2841.jpeg

IMG_2842.jpeg

IMG_2843.jpeg

• Like +1 9

Поделиться сообщением

В 24.09.2023 в 16:17, pro100grow сказал:

пацики сьодня дунув барижной розсипухи по 400грн/короб і аж розстроївся ну тупо листва якась гіркуща ніяка і її тут всі курять і вважають за топ травчик ну пезда шото гровери перевелись 😑Свою ж курю буває аж страшно другий напас тягнуть.

продай свою пацанам по 450грн/короб, чтоб им тоже страшно стало

• Джа Пре +1 4

Поделиться сообщением

В 27.09.2023 в 20:43, sanya7777 сказал:

Та вони і так її курять)Безкоштовно

Поделиться сообщением

В 27.09.2023 в 20:43, sanya7777 сказал:

Я такий що взагалі проти продажі травчика,я за легалайз і щоб кожен міг для себе вирощувати з десяток кущів і отак друг друга вгощати бомбами і дивувати))Тоді бариги відійдуть на другий план і все стане на місця своя..По закладки будуть ходити дійсно наркомани а нормальні паци будуть мати своє і не мати потреби в тих кладах дурних,саме тому що немає де взяти хорошого продукту,гарні люди вимушені купляти закладками і влазити в це лайно.Рест ін піс,коли вони вже там на горі зрозуміють,що нам потрібен просто легалайз,і тоді інші люди то зможуть порівняти в суспільстві.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

IMG_2860.jpeg

IMG_2861.jpeg

IMG_2862.jpeg

IMG_2863.jpeg

IMG_2864.jpeg

IMG_2865.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Всім привіт,роднулі.Використав всі мінеральні добрива і якось вирішив спробувати народні методи,змішав листя з дефоліації растіх(там його було багатенько) з курячим гівном,грам 70 калмага порошкового з магазину "Огород",доречі дуже погано розтворяється,залив то всьо водою і воно отак на сонці 3 дні стояло,запах там то просто повітряна тривога,але вчора погодував кущі і вони на очах почали обростати цукром,по автікам врожайність не дуже...ну хоч спробую,також росте Пауер Плент від @milenseeds пізньої висадки в експериментальних цілях,2 ноунейма з кущів Gagarin#2 auto в одному поті,на вигляд і запах-дичка...також в експериментальних цілях,стовбур фотіка самий великий-Satori(4,6см),ростустт також в потах по 10л погодку ще маємо,сподіваюсь визрієм

IMG_2877.jpeg

IMG_2878.jpeg

IMG_2879.jpeg

IMG_2880.jpeg

IMG_2881.jpeg

IMG_2882.jpeg

IMG_2885.jpeg

IMG_2883.jpeg

IMG_2886.jpeg

IMG_2887.jpeg

IMG_2888.jpeg

IMG_2889.jpeg

IMG_2892.jpeg

IMG_2891.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Був приморозок...Вони відійдуть чи різати?

IMG_2927.jpeg

IMG_2928.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Виніс на сонце,начебто як відійшли 

IMG_2929.jpeg

IMG_2930.jpeg

IMG_2931.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Вобщім вирішив ще потримати,вже начебто приморозків не буде і температура має прийти в норму,зараз вже +11

Поделиться сообщением

2 часа назад, pro100grow сказал:

Був приморозок...Вони відійдуть чи різати?

IMG_2927.jpeg

IMG_2928.jpeg

До -5 отойдут, главное что бы грунт не сухой был.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Проведи нігтем по стволу, якщо шкіру легко здерти і є набряки як від опіку, я би зрізав. Або потримав би декілька днів і зрізав.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

22 часа назад, Kust сказал:

Проведи нігтем по стволу, якщо шкіру легко здерти і є набряки як від опіку, я би зрізав. Або потримав би декілька днів і зрізав.

та все ок,ростемо)Сьогодні може попаду до диких растіх

IMG_2933.jpeg

IMG_2934.jpeg

IMG_2935.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

З горем пополам,потрапив все ж таки на комиш-плент.Захарвив 4 растіхи(2 Gertrude,Dos-we-Dos та Crem Caramel)растіхи чудові,липкі та пахучі,ще б трішки постояти їм,але там волога і зараз будуть дощі,зняв вобщім такі які є,з кожної ялинки по 350-400г шишла буде,шишки дуже плотні і рясні.Інші растіхи залишив ще дозрівати,на дачу все ж таки маю доступ.Що вспів пофоткав в первозданному виді,ще висушу й пролічу і потім покажу як виглядають шишки.По ефекту стафу,сушеному в мікрохвильовці,Dos-we-Dos,займає перше місце з усіх кущів за сезон...Дуже потужний стаф з земельно-мускатним смаком,Гера теж смачна,проте не така заборіста,але теж баночна,карамельку ще не пробував...Їздив також до польових растіх,зібрав з них 3 рослини вже практично мертві,шишки на них були але малі і вже загинались,проте смачно пахнуть,думаю щось приготувати з них.Наразі можу зробити висновок,що для південного аутдору ліпше всього вибирати річкову місцевість з плавнями та очеретом,де є хоч якась волога і буде чікі-бомбоні)))Всім Джа:eyes:

P.S,задумуюсь  на слідуючий сезон чи заводить репорт чи то вже буде не цікава і заїзжена тема....але це буде новий шлях і нові навички,нові сорта.

IMG_2949.jpeg

IMG_2948.jpeg

IMG_2947.jpeg

IMG_2946.jpeg

IMG_2944.jpeg

IMG_2942.jpeg

IMG_2940.jpeg

IMG_2939.jpeg

IMG_2937.jpeg

IMG_2935.jpeg

IMG_2934.jpeg

IMG_2933.jpeg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

Поки ще тримаю растіхи,починають жовтіти і потроху видніється янтар,мандарін після морозу став фіолетовим,навіть більш фіолетовим ніж блюха.Ну і як завжди,фотозвіт по квітам)

IMG_2968.jpeg

IMG_2969.jpeg

IMG_2971.jpeg

IMG_2972.jpeg

IMG_2974.jpeg

IMG_2976.jpeg

IMG_2978.jpeg

IMG_2979.jpeg

IMG_2980.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 13.10.2023 в 11:52, pro100grow сказал:

Наразі можу зробити висновок,що для південного аутдору ліпше всього вибирати річкову місцевість з плавнями та очеретом,де є хоч якась волога і буде чікі-бомбоні)))Всім Джа:eyes:

Так и есть,и не только для южного аута,-вода это основной двигатель жизни,как для людей,так и для растений.

В 13.10.2023 в 11:52, pro100grow сказал:

задумуюсь  на слідуючий сезон чи заводить репорт чи то вже буде не цікава і заїзжена тема....але це буде новий шлях і нові навички,нові сорта.

Ветка аута,который год не умирает,особенно интересна для тех кто сам в теме.За несколько лет чтения,(кому то и быстрей доходит)и внедрения практически,понимаешь все плюсы и минусы,бюджет и динамику роста,и так это затягует,шо дубиной не выгонишь.И конечно людям интересно посмотреть шо выросло,возможно почерпнуть для себя какие химикаты используешь и удобры.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 17.10.2023 в 07:39, Хотабыч сказал:

Так и есть,и не только для южного аута,-вода это основной двигатель жизни,как для людей,так и для растений.

Ветка аута,который год не умирает,особенно интересна для тех кто сам в теме.За несколько лет чтения,(кому то и быстрей доходит)и внедрения практически,понимаешь все плюсы и минусы,бюджет и динамику роста,и так это затягует,шо дубиной не выгонишь.И конечно людям интересно посмотреть шо выросло,возможно почерпнуть для себя какие химикаты используешь и удобры.

згоден,бро)Ну тоді наступний сезон думаю буду гровити 100% в очереті

• Like +1 1

Поделиться сообщением

6 часов назад, pro100grow сказал:

згоден,бро)Ну тоді наступний сезон думаю буду гровити 100% в очереті

так звісно бро,продовжуй звісно !!!

Поделиться сообщением

В 11.10.2023 в 11:17, Kust сказал:

Хороший совет, пригодился таки сегодня и мне. 

холодные ночи с приморозками, доходящих до 0-1°   ,  а то и вовсе -1, и сейчас. 

Стоит подержать растения ещё  при таком прогнозе? 

Есть один сорт что поздно зацвёл,  листья ещё зелёные, шкурку ствола завтра проверю. 

Если шкурка снимается легко  даже без ногтя, то все, кабздец ей и нету смысла держать даже при таком прогнозе погоды? 

почва влажная, не сухая. и жалко резать, там по сути некоторым 35-45 дней цвета. 

Не срослось у меня с одним сортом, были 2 небольшие растения,  пару дней назад были пожелтевшие листья,  сейчас же вовсе стали коричнево-темного цвета,  ожидал что сделается шиш плотной, но хрен там. Сегодня понял, что чахнут они, и хрен там будет плотная шиш😏  мягкая,  и начинает угасать, провел пальцем по шкурке стебля,  и понял что надо резать-кина не будет) 

Ещё на одном сорте  листья желтые, но тоже проводя и надавивши чуть пальцем, снималась кожица. 

надо бы им было еще 7-10 дней подержать, но очень палевно смотрятся на фоне пожелтевшего камыша и решил рубать, а то через 5-6 дней начнется шквал дождей пару дней, и в случае жопы не справлюсь я переработать весь объем работы втакое краткое время. 

Схарвил по жесткому, как в сказке про репку, вместе с корневой и комом земли:rasta_biggrin: и попрятал пока что их чуть подальше от плантарика, меньше палива-лишего запаха и растихи пусть на полу-дыхании поживут ещё немножко и накидают смол от в ах уя  варварства, попьют последний разок соки с корешков и кома земли:rasta_biggrin:

Screenshot_2023-10-19-03-03-19-863_com.android.chrome.jpg

Поделиться сообщением

9 часов назад, Goldan сказал:

Есть один сорт что поздно зацвёл,  листья ещё зелёные, шкурку ствола завтра проверю. 

Если шкурка снимается легко  даже без ногтя, то все, кабздец ей и нету смысла держать даже при таком прогнозе погоды? 

почва влажная, не сухая. и жалко резать, там по сути некоторым 35-45 дней цвета. 

Не срослось у меня с одним сортом, были 2 небольшие растения,  пару дней назад были пожелтевшие листья,  сейчас же вовсе стали коричнево-темного цвета,  ожидал что сделается шиш плотной, но хрен там. Сегодня понял, что чахнут они, и хрен там будет плотная шиш😏  мягкая,  и начинает угасать, провел пальцем по шкурке стебля,  и понял что надо резать-кина не будет) 

Ещё на одном сорте  листья желтые, но тоже проводя и надавивши чуть пальцем, снималась кожица. 

надо бы им было еще 7-10 дней подержать, но очень палевно смотрятся на фоне пожелтевшего камыша и решил рубать, а то через 5-6 дней начнется шквал дождей пару дней, и в случае жопы не справлюсь я переработать весь объем работы втакое краткое время. 

Схарвил по жесткому, как в сказке про репку, вместе с корневой и комом земли:rasta_biggrin: и попрятал пока что их чуть подальше от плантарика, меньше палива-лишего запаха и растихи пусть на полу-дыхании поживут ещё немножко и накидают смол от в ах уя  варварства, попьют последний разок соки с корешков и кома земли:rasta_biggrin:

Зі свого досвіду можу сказати, коли шкіра всдулась у кращому випадку я давав постояти 5-7 днів і знімав, бо сеансу нема тримати, воно припиняє жерти або жере дуже мало сенсу нема тримати. Навіть якщо залишити на 2 тижні, великої різниці небуде між тим що є зараз і тим що буду через 2 тижні 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 19.10.2023 в 03:26, Goldan сказал:

а в мене на кущах деякі шиш підіспіли а деякі почахли,вчора захарвив усі расти,потім трім і в банки,вийде десь 4 бутлі по 3л забиті шишлом,на вскидку на глаз.Усі вже покурив,всі круті,мастер йода і тропік пойзон то вобщє ядло,по пів кришки курю 2 підходи і закінчую упражнєніє,мінус башня години на 3))Ну до слідуючого сезону має точно вистачити з головою.Зібрав також і висушив польові растіхи з малими шишками,обірвав його і вийшло 2 бутлі того добра,дуже липке і пахуче але на вигляд ніяке після засух і відсутності догляду...думаю шо робити чи готувати їжу якусь з нього але скільки разів пробував і не перло навіть з більш-менш з норм стафу...Хз в мене просто немає електроплити з фіксацією температури і я напевно не попадаю в 100 градусів  і руйную ТГК,якщо може хтось поділитись рецептіком як на газовій плитці куховарити,буду дуже вдячний))

Поделиться сообщением

16 минут назад, pro100grow сказал:

Зібрав також і висушив польові растіхи з малими шишками,обірвав його і вийшло 2 бутлі того добра,дуже липке і пахуче але на вигляд ніяке після засух і відсутності догляду...думаю шо робити чи готувати їжу якусь з нього але скільки разів пробував і не перло навіть з більш-менш з норм стафу...Хз в мене просто немає електроплити з фіксацією температури і я напевно не попадаю в 100 градусів  і руйную ТГК,якщо може хтось поділитись рецептіком як на газовій плитці куховарити,буду дуже вдячний))

А шо и как ты пробовал готовить?Молоко даже с дичьмана лупасило по 10 часов,а если перебрал с дозняком,то и бледный и рига…Вообще если нормально шибет с мокрого,какой смысл заморачиваться с кулинарией.Её зачастую используют что бы куда то пристроить трим,либо толер большой и курево не берет.Если так уж хочется экстрима,свари молочины или сжарь каши,там не обязательно активировать тгк,только будь осторожен с употреблением.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

5 часов назад, Хотабыч сказал:

А шо и как ты пробовал готовить?Молоко даже с дичьмана лупасило по 10 часов,а если перебрал с дозняком,то и бледный и рига…Вообще если нормально шибет с мокрого,какой смысл заморачиваться с кулинарией.Её зачастую используют что бы куда то пристроить трим,либо толер большой и курево не берет.Если так уж хочется экстрима,свари молочины или сжарь каши,там не обязательно активировать тгк,только будь осторожен с употреблением.

Можно поподробней за молочину (манагу) и за кашу в двух словах по готовке? Помню, как один человек с соседнего села говорил, что с молочины так вставило что словил бледного лютого, вроде говорил что передозировка лютая была если видел Бога и с ним говорил:giggling: 

И были у него проблемы с сердцем, правда не думаю что за молочины) 

Ну а за кашу, мама рассказывала как-то рассказ отца будучи молодым когда служил)

Впервые он попробовал не машку , а сразу кашку когда служил. 

Так вот видать там эффект и так наверное сильный, если говорил даже одеяло казалось сильно давило на тело словно душило)

Поэтому такое впечатление опечаталось негативное о машке) 

Наверное, если бы и я покурил первый раз с тех сортов что сейчас, хрен бы я полюбил это:rasta_biggrin:

А начинал с тримма, думаю это было идеально как для первого раза чтобы не ахуеть от эффекта, а познакомится с положительной ноты, свин, расслабление тела перед сном, особенно ноги.. Словно  ноги онемели и расслабились, и ощущение словно я в Американском басейне с подогревом, и сладко сказочно уснул:giggling:

По сути, мне понравилось это измененное состояние, состояние безмятежности, хорошего веселого настроения даже когда грустно было, но больше всего нравилось вечером курить, именно свин на попуски и сладкий блаженный сон больше всего на то время понравилось.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...