Airwest 21 Posted April 13 Народ подскажите! осушитель какого объёма удаления л. в сутки нужно взять для бокса размера 1/1/2 м. Просто они такие дорогие,нехочется ошебится) Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 13 з приводу осушувачів: теж хотів собі колись брати, і теж ставив тут схоже питання) врешті-решт, вирішив, що це для квартири дорого і непрактично, та і шумить добряче. Чим замінити: в першу чергу - потужний обдув. у мене 80*80*160, кущі зазвичай густенькі ростуть, тому я ставлю не менше 4-х вентиляторів. навіть коли вологість буває 70+%, не так страшно за плісняву, коли все нормально продувається. Є ще такі приколи, "Воложка" називається, наскільки я пам'ятаю. Це вологовбирачі для ванної кімнати зі змінними "таблетками". якщо таких поставити штук 5 на бокс - вологість понизиться. Осушувач - це більше для підвальних приміщень з підвищеною сирістю, які не дуже добре вентилюються. 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 Airwest 21 Posted April 13 1 час назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: з приводу осушувачів: теж хотів собі колись брати, і теж ставив тут схоже питання) врешті-решт, вирішив, що це для квартири дорого і непрактично, та і шумить добряче. Чим замінити: в першу чергу - потужний обдув. у мене 80*80*160, кущі зазвичай густенькі ростуть, тому я ставлю не менше 4-х вентиляторів. навіть коли вологість буває 70+%, не так страшно за плісняву, коли все нормально продувається. Є ще такі приколи, "Воложка" називається, наскільки я пам'ятаю. Це вологовбирачі для ванної кімнати зі змінними "таблетками". якщо таких поставити штук 5 на бокс - вологість понизиться. Осушувач - це більше для підвальних приміщень з підвищеною сирістю, які не дуже добре вентилюються. Благодарю за совет! попробую А вентилятор у меня там 1 на обдув 325 кубометров в час. Не знаю стоит ли ещё ставить, вет ки и так довольно сильно колышит. Нехочется перебор шить с ветром) Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 13 1 година тому, Airwest сказав: Благодарю за совет! попробую А вентилятор у меня там 1 на обдув 325 кубометров в час. Не знаю стоит ли ещё ставить, вет ки и так довольно сильно колышит. Нехочется перебор шить с ветром) висока вологість для рослини критична на цвітінні, на стадії вегетації можна тримати до 80% і все буде добре, з обдувчиком, звісно. є вентилятори, в яких кілька режимів потужності - це зручно. Коли раста вже велика - я вмикаю на максимум, коли мала -вистачає невеликого вента ват на 30 з головою. Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 Бугор 13,442 Posted April 13 6 часов назад, Airwest сказал: бокса Бокс где стоит? Share this post Link to post Share on other sites
0 Airwest 21 Posted April 14 В 13.04.2023 в 14:10, DikiyLaserPiuPiu сказал: висока вологість для рослини критична на цвітінні, на стадії вегетації можна тримати до 80% і все буде добре, з обдувчиком, звісно. є вентилятори, в яких кілька режимів потужності - це зручно. Коли раста вже велика - я вмикаю на максимум, коли мала -вистачає невеликого вента ват на 30 з головою. Как писал выше, 325 кубометров в час. Он на12 ват , влажность в боксе в ночное время доходит до 70% при лампах 40-45. стоит на болконе но это при осадочной погоде на улице в сухую погоду макс до 54% цветение уже 2 недели, как перевел. Сейчас заказал влаго поглотитель посмотрю как будет работать, может возьму ещё один вентилятор В 13.04.2023 в 17:11, Бугор сказал: Бокс где стоит? На болконе 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 ind 4,202 Posted April 14 Фото бы хоть показал, бро. Может тебе ещё одно вытяжное с фильтром поставить? Share this post Link to post Share on other sites
0 Бугор 13,442 Posted April 14 2 часа назад, Airwest сказал: болконе И нафига тебе сушка? Тыж не в подвале. Большой вентилятор главное поставь. Share this post Link to post Share on other sites
0 Neverminder 440 Posted April 15 Керування вентилятором по температурі є? Якшо так -підніми датчик температури ближче до лампи - вологість впаде за рахунок повітрообміну (насичене вологою повітря буде інтенсивніше видалятися з бокса) Якшо ні - почни з цього. Осушувач тобі нах не потрібен. В тебе випаровуються мілілітри на добу,а не літри на годину Share this post Link to post Share on other sites
0 Neverminder 440 Posted April 15 16 годин тому, Airwest сказав: влажность в боксе в ночное время доходит до 70% не вимикай вентилятор обдуву на ніч і забий на це Share this post Link to post Share on other sites
0 Airwest 21 Posted April 18 В 14.04.2023 в 21:33, Бугор сказал: И нафига тебе сушка? Тыж не в подвале. Большой вентилятор главное поставь. Согласен бро, вот влепил ещё один обдувочный Вент. Теперь там один сверху дует по мощней, другой с низу, под растиху. Поставил два поглотителя влаги. Буду наблюдать Share this post Link to post Share on other sites
0 Airwest 21 Posted April 18 В 14.04.2023 в 18:46, Airwest сказал: Как писал выше, 325 кубометров в час. Он на12 ват , влажность в боксе в ночное время доходит до 70% при лампах 40-45. стоит на болконе но это при осадочной погоде на улице в сухую погоду макс до 54% цветение уже 2 недели, как перевел. Сейчас заказал влаго поглотитель посмотрю как будет работать, может возьму ещё один вентилятор На болконе В 14.04.2023 в 19:01, ПятыйЭлемент сказал: Фото бы хоть показал, бро. Может тебе ещё одно вытяжное с фильтром поставить? Я думаю на следующий раз вытяжную систему на чють болие мощную заменить Share this post Link to post Share on other sites
Question
Airwest 21
Народ подскажите! осушитель какого объёма удаления л. в сутки нужно взять для бокса размера 1/1/2 м. Просто они такие дорогие,нехочется ошебится)
11 answers to this question
Recommended Posts