DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 18 Питання, власне, в економії часу. До сих пір манікюрив шишло вже після сушки. Займає ця процедура чимало часу, самі знаєте. Наприклад, щоб розібрати Голоса, у мене пішло близько 10 годин. Сухе листя не дуже зручно зрізати. А от якщо постригти до сушки, чи зекономить мені це пару годин хоча б? Та і висохнути має швидше. Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
WeedStreet 779 Posted April 18 57 minutes ago, DikiyLaserPiuPiu said: Питання, власне, в економії часу. До сих пір манікюрив шишло вже після сушки. Займає ця процедура чимало часу, самі знаєте. Наприклад, щоб розібрати Голоса, у мене пішло близько 10 годин. Сухе листя не дуже зручно зрізати. А от якщо постригти до сушки, чи зекономить мені це пару годин хоча б? Та і висохнути має швидше. Всегда маникюрил до сушки ) Обрезаю большие листья на которых нет или мало трихом сразу после того как срезал куст. С них можно выварить канамасло, добавить в выпечку и будет ништяк. Остальное шо будет торчать после сушки можно просто аккуратно почикать или уже курить так как есть ) видел есть даже специальные аппараты для маникюринга в виде "бельичей клетки", которые отбивают такие вот меликие листочки с шишек ) 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 18 18 хвилин тому, WeedStreet сказав: Всегда маникюрил до сушки ) Обрезаю большие листья на которых нет или мало трихом сразу после того как срезал куст. С них можно выварить канамасло, добавить в выпечку и будет ништяк. Остальное шо будет торчать после сушки можно просто аккуратно почикать или уже курить так как есть ) видел есть даже специальные аппараты для маникюринга в виде "бельичей клетки", которые отбивают такие вот меликие листочки с шишек ) ну, шо з листям робити - то я знаю)) хочу дізнатися, чи велика різниця між "до" та "після", як буде швидше і зручніше) Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
Warming 1,968 Posted April 18 48 минут назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: хочу дізнатися, чи велика різниця між "до" та "після", як буде швидше і зручніше) На мою думку зручних варіків тільки два: або зразу як тільки зрізав кущ і листя ще свіже і пружне, або вже після повного висихання. Останнім часом надаю перевагу різати по свіжому 2 Share this post Link to post Share on other sites
WeedStreet 779 Posted April 18 2 hours ago, DikiyLaserPiuPiu said: ну, шо з листям робити - то я знаю)) хочу дізнатися, чи велика різниця між "до" та "після", як буде швидше і зручніше) Ну если ты 10 часов по сухому маникюришь один куст, то я, допустим, по свежаку за пол часа срезаю все.. Я правда хз шо там у тебя за куст ) может он реально огромный ) мои были около 70 см в высоту ) плюс минус | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 18 55 хвилин тому, WeedStreet сказав: реально огромный тут охуєть монстрелло, бро) 80*80*160 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 18 1 година тому, WeedStreet сказав: 10 часов по сухому маникюришь один куст з Голосами довго було, дуже ретельно стриг, навіть дрібні шишки, тому так довго вийшло. а тут кобила в 2 рази більша Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
WeedStreet 779 Posted April 18 1 hour ago, DikiyLaserPiuPiu said: тут охуєть монстрелло, бро) 80*80*160 ну примерно как моих четыре )))) обалденный куст ))) глаз не оторвать ))) красава ))) но карочи, бро, чо тут гадать... попробуй по свежаку покоцать и сравни сам )) я основную массу по свежаку режу и уже сухие чутка достригаю )) наверное тут дело вкуса ) 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 18 3 години тому, WeedStreet сказав: ну примерно как моих четыре )))) обалденный куст ))) глаз не оторвать ))) красава ))) но карочи, бро, чо тут гадать... попробуй по свежаку покоцать и сравни сам )) я основную массу по свежаку режу и уже сухие чутка достригаю )) наверное тут дело вкуса ) та мабуть так і зроблю цього разу, бро 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
синоптик 3,196 Posted April 18 8 часов назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: у мене пішло близько 10 годин. вообще в голове не укладывается ,как куст можно 10 часов маникюрить.. .не, если каждую ветку пробовать то можно и дольше.. 4 часа назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: монстрелло 1 Share this post Link to post Share on other sites
DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 18 (edited) 9 хвилин тому, синоптик сказав: как куст можно 10 часов маникюрить ну як, зрізав манікюрними ножицями навіть самі дрібні листочки, попкорн окремо - шишло окремо. та і добре накурений був доречі, Голоса теж досить великий кущ був Edited April 18 by DikiyLaserPiuPiu Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
синоптик 3,196 Posted April 18 32 минуты назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: великий кущ если допустить что там 100 веток..это по 6 минут на каждую..а если 50..я понял, это такая медитация 1 Share this post Link to post Share on other sites
DikiyLaserPiuPiu 5,323 Posted April 18 (edited) 4 години тому, синоптик сказав: если допустить что там 100 веток..это по 6 минут на каждую..а если 50..я понял, это такая медитация так, процес серйозний, з перекурами і перекусами) гілки не рахував)) тут може і не сотня, але теж немало: Edited April 18 by DikiyLaserPiuPiu Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts