Перейти к публикации
  • 0

Підливка від Error seeds :(

Science

Вопрос

купую насіння тільки топ10 сід-банків як і, мабуть, більшість форумчан, через Errorсів і завжди все було 10/10, але тут останнє замовлення не взійшли 5 з 5 насінин lowryder від vision seeds. Одразу уточню, що в ідентичних умовах, прямо поряд успішно проросло, а потім вже й взійшло 17 (!) насінин.

Можливо, хтось мав досвід, чи є сенс писати Errorсам стосовно цього? Або просто забити та знайти новий шоп?
Можливо, хтось порекомендує перевірені шопи з буржуйським насінням?

UPDATE: прислали компенсацию 3 лоурайдера сильвер своих + авто лсд + авто сканк шоколад + авто ВВ вроде, всё их производства естественно. и на том спасибо, неплохой сервис

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

я вообще считаю что, у к нам не доезжают оригиналы. Подъёбок много. 

За годы практики могу сказать, что с буржуйскими орехами всегда полная жопа огурцов. То "уставшие" то подсохшие, то капризные.   А от местных бридеров материал ничем особо не уступает.  Конечная калорийность продукта может чуть меньше. За то всхожесть высокая, свежие, сильные, убойные. 

У нас явно будет отличаться материал, ну только потому что, у нас нет возможности более менее легально  обращаться с прекурсорами содержащими тгк. Не возможно нормально провести селекцию и отбор, и не возможно нормально сделать потом хроматографию вещества.

• Like +1 2

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
54 минуты назад, Science сказал:

чи є сенс писати Errorсам стосовно цього

Написати звичайно потрібно. В більшості випадків любий сід-шоп визнав би свою провину і зробив би заміну. Можливо ЕС теж притримується такої політики. Фото/відео докази бажано мати для підтвердження своїх слів

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

• 0
1 година тому, Science сказав:

купую насіння тільки топ10 сід-банків як і, мабуть, більшість форумчан, через Errorсів і завжди все було 10/10, але тут останнє замовлення не взійшли 5 з 5 насінин lowryder від vision seeds. Одразу уточню, що в ідентичних умовах, прямо поряд успішно проросло, а потім вже й взійшло 17 (!) насінин.

Можливо, хтось мав досвід, чи є сенс писати Errorсам стосовно цього? Або просто забити та знайти новий шоп?

Насіння експорт? Як що так то є момент з насінням другої свіжості. А з ними потрібно трішки потанцювати. Типу на добу в холодильник, замочувати, або інші умови.

Також один сорт і та інші мамки і генетика сходженя варюється..

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Да то тебе еще повезло)))) у наших с форума бридеров бери. Всегда взлетает хорошие елки. Ще й бонус отримаеш іноді!

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0

100 % семян проклюнутся 3/4 части води 1/4 часть перекись 

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Science сказал:

Була колись в мене один в один ситуація як і в тебе, бро. Я просто більше в них нічого не купляв:) Хочеш свіженької фірми - @Barabashka69 One love. Та й у місцевих брідерів горішки добрячі теж. 

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
1 година тому, Tab сказав:

Да то тебе еще повезло)))) у наших с форума бридеров бери. Всегда взлетает хорошие елки. Ще й бонус отримаеш іноді!

Рекорд 16 годин))

Взагалі у наших свіжачок особливо ті що тестуються. Семки як гарячі піріжки розлітаються за смішну ціну:rasta_peace:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Warming сказал:

Написати звичайно потрібно. В більшості випадків любий сід-шоп визнав би свою провину і зробив би заміну. Можливо ЕС теж притримується такої політики. Фото/відео докази бажано мати для підтвердження своїх слів

Может они и признают что не так но там у них упаковки по 2к за 10ок семок и для обмена им нужно будет отчитаться с дилером из Европы типа так и сяк крч сложная цепочка и скорее всего предложат скидку на след закупку...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, БадМан сказал:

Була колись в мене один в один ситуація як і в тебе, бро. Я просто більше в них нічого не купляв:) Хочеш свіженької фірми - @Barabashka69 One love. Та й у місцевих брідерів горішки добрячі теж. 

Теж сама історія !) в мене горилла глю 13-14 неділь квітла від ЕС, я вже мовчу про генетичні уроди в гелато))) ерорси давно проспали свій бізнес, та справу. Як лестор покинув цим займатися та контролювати процесс , все пішло по пізді, років ще 3-4 точно. Люди проспали своїх кліентів та свою справу. с Джа форумом бридерами їм вже ніколи не конкурувати, але якщо зроблять роботу над помилками, років через 5 мінімум можливо буде і конкуренція. Можливо!) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, БенЛаден сказал:

Рекорд 16 годин))

Взагалі у наших свіжачок особливо ті що тестуються. Семки як гарячі піріжки розлітаються за смішну ціну:rasta_peace:

Отож) тестові від Крісса горішки разів в 20 краще по генетичним цінностям чим ес. Конкуренції довго ще не буде)))) ес горішки і бонуси роздаю знайомим, та ворогам, нехай свій час марнують та вчаться на своєму досвіду))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
В 30.04.2023 в 12:14, Science сказал:

не взійшли 5 з 5 насінин lowryder від vision seeds.

Я досить сумнівно відношуся до пачок в яких багато зерен. М'яко кажучи, не правильне зберігання і потенціально маємо партію знесилиних задихликів. Від еррорсів годнота явище рідкісне.   

• Like +1 3

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
В 30.04.2023 в 14:58, БадМан сказал:

дякую за пораду, звернусь

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 30.04.2023 в 15:17, БенЛаден сказал:

Рекорд 16 годин))

бро, от давно хотів запитати: ти як досвідчений гровер, скажи відверто, ти справді не помічаєш різниці між буржуйськими сід банками і насінням від наших брідерів?

Поделиться сообщением

• 0
24 минуты назад, Science сказал:

ти справді не помічаєш різниці між буржуйськими сід банками і насінням від наших брідерів?

Наші брідери з буржуйських свої сємки і роблять, тому і різниці практично нема

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Warming сказал:

Наші брідери з буржуйських свої сємки і роблять, тому і різниці практично нема

от мені ппц дивно таке чути від тіпа зі статусом "продвинутий гровер" )
Якщо різниці навіть в такому випадку нема (друге покоління рукаліцо), нащо тоді комерція робиться виключно з клонів? дурні, робити нічого?)

Поделиться сообщением

• 0

ЄС та нормальне насіння - то дві великі різниці

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
9 минут назад, Science сказал:

Якщо різниці навіть в такому випадку нема (друге покоління рукаліцо), нащо тоді комерція робиться виключно з клонів? дурні, робити нічого?)

З часом можливо зрозумієш.

З клонів робиться щоб повторити ту саму генетику з тими самими ефектами, щоб зробити точну копію.  Але далеко не всі навіть буржуї роблять сємки з клонів, просто схрещують між собою різні сорти, що і роблять місцеві брідери також, використовуючи сємки, які вже колись зробив якийсь буржуй. Чому в такому випадку місцева продукція повинна бути гіршої якості - незрозуміло.

Попробуєш і потім будеш рукаліцо робити :rasta_biggrin:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
27 минут назад, Science сказал:

Якщо різниці навіть в такому випадку нема (друге покоління рукаліцо)

яке друге покоління? 

нормальный бридер покупает регулярные семена..скажем по минимуму самому пачку бубльгума..или АК-47..неважно..высаживает эту пачку и отбирает с нее то что понравилось..потом режет клонов,гермит и опыляет..какое здесь второе поколение ? это называется s1..то что отобрал бридер из фирменных семян, и в некоторыз случаях они могут быть лучше тех что ты вырастишь из рядом лежащей на полке пачке. это касаемо фотопериодных..я тебя убедил в том что местные семена могут быть лучше фирменных ?

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
5 минут назад, синоптик сказал:

яке друге покоління? 

нормальный бридер покупает регулярные семена..скажем по минимуму самому пачку бубльгума..или АК-47..неважно..высаживает эту пачку и отбирает с нее то что понравилось..потом режет клонов,гермит и опыляет..какое здесь второе поколение ? это называется s1..то что отобрал бридер из фирменных семян, и в некоторыз случаях они могут быть лучше тех что ты вырастишь из рядом лежащей на полке пачке. это касаемо фотопериодных..я тебя убедил в том что местные семена могут быть лучше фирменных ?

нет, не убедил. в своё время поначитавшись таких умников как вы я тоже начал так думать как раз до тех пор пока сам не перепробовал много всего. тот процесс, который ты описал близок к тому что делают наши гроверы, но это не тот процесс который необходим для поиска крутой генетики и не тот процесс, который делают буржуйские бридеры.

не буду вас "продвинутых" учить, но про науку почитать на досуге интересно будет. может дойдёт почему наши семена вряд ли в ближайшее время дорастут до того уровня. от интенсивности роста и здоровья растения до эффекта при курении. абсолютно очевидно отличается для человека, который провёл больше 5 циклов на разном материале

Поделиться сообщением

• 0
12 минут назад, Warming сказал:

З часом можливо зрозумієш.

З клонів робиться щоб повторити ту саму генетику з тими самими ефектами, щоб зробити точну копію.  Але далеко не всі навіть буржуї роблять сємки з клонів, просто схрещують між собою різні сорти, що і роблять місцеві брідери також, використовуючи сємки, які вже колись зробив якийсь буржуй. Чому в такому випадку місцева продукція повинна бути гіршої якості - незрозуміло.

Попробуєш і потім будеш рукаліцо робити :rasta_biggrin:

я это всё пишу чтобы если такой новичек как я когда-то зайдёт сюда, то увидел альтернативное мнение, а не шел на поводу у ваших скудных представлений о качестве семенного материала

Поделиться сообщением

• 0
Только что, Science сказал:

я это всё пишу чтобы если такой новичек как я когда-то зайдёт сюда, то увидел альтернативное мнение, а не шел на поводу у ваших скудных представлений о качестве семенного материала

Щось не дуже зрозуміло звідки тоді в тебе виникають подібні запитання, якщо ти сам все чудово знаєш. І тон зміни

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
Только что, Warming сказал:

Щось не дуже зрозуміло звідки тоді в тебе виникають подібні запитання, якщо ти сам все чудово знаєш. І тон зміни

мені була цікава думка "продвинутих" . тон нормальний, все по фактам.

Поделиться сообщением

• 0
Цитата

абсолютно очевидно для человека, который провёл больше 5 циклов на разном материале

:facepalm:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
20 минут назад, ХаПаZz сказал:

За годы практики могу сказать, что с буржуйскими орехами всегда полная жопа огурцов. То "уставшие" то подсохшие, то капризные.   А от местных бридеров материал ничем особо не уступает.  Конечная калорийность продукта может чуть меньше. За то всхожесть высокая, свежие, сильные, убойные

Есть сейчас Голоса фф от нашего местного бридера, которая крестилась автоматом и есть Голоса фф оригинал прям из запечатанной пачки. Скажу с полной уверенностью, что Голоса от нашего бро гораздо мощнее, её мне приходится курить вдвое меньше, чем оригинал для достижения одинакового по силе эффекта. И таких примеров предостаточно

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...