CERVANTES 338 Posted May 3 Всім здоров! 3 роки не займався улюбленою справою думаю треба щось підняти щоб було на день перемоги. Піднімати буду сувеніри наших хлопців GreenOM, (Gorilla glue avto, Green Crack foto fem, Blueberry super avto) і Горішки бро Craisler (AK-47 avto, AK-47 foto reg, і ще один автик не пам'ятаю який пізніше напишу) 1 травня замочив blueberry і горилу потім помістив у ватні диски , горилла моментально проросла (трошки більше за добу) і була поміщена в стакани Грунт 50/50 покупний і чорнозем з городу все по мінімуму . 9 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 3 Ще в середині квітня були замочені і пророщені горішки Green Crack foto fem насіння показало прекрасну життєву силу проросли 4 з 4 і в даний момент набираються сил в 400 грамових стаканах. Ростуть не швидко бо закаляються сонечком в день, і кількома градусами тепла в ночі (інколи). Трохи раніше за крек були замочені і по хардкору висаджені в 100 % землю з городу насіння від бро Craisler AK-47 foto reg і вже в ауті десь тиждень лунки маленькі трохи підзаряджені кіньським гіменцем. На фото Green Crack ще трохи і піде в аут 3 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 3 Ростити буду на 48 широті , лунки буду заряджати тим що маю під руками коровяк, куряк, є трохи селітри можливо пиздану але хочу чистий продукт хто що думає про селітру? 1 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 3 Дерева будуть рости приблизно в 3-4 місцях по 2-5 шт , деякі точки палевні сильно деякі менше ( лісова галявина, запущений городик бабці на стакані, межа між полем і лісосмугою , не буде тільки камишів і на дереві) Сьогодні провідав місце де вже тиждень ростуть АК 47 рег від Craisler . На місці одної з трьох ямка, рослини і сліду нема решта на місці правда одну штормить але бачу що діло буде... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Irokezzz 198 Posted May 4 22 години тому, CERVANTES сказав: Ростити буду на 48 широті , лунки буду заряджати тим що маю під руками коровяк, куряк, є трохи селітри можливо пиздану але хочу чистий продукт хто що думає про селітру? Про селітру - звісно давай. Тільки в розумних пропорціях, щоб не попалити. Вона зразу почне діяти. А як буде багато дощів то її просто вимиє. 1 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 4 1 час назад, Irokezzz сказал: Про селітру - звісно давай. Тільки в розумних пропорціях, щоб не попалити. Вона зразу почне діяти. А як буде багато дощів то її просто вимиє. Дякую зарадю пару лунок хай росте. Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 4 44 минуты назад, Warming сказал: Нехай росте! Головне щоб двоногі не косили, натерпівся колись, і дізнався хто та нічого не зробиш а колись майже друзями були Share this post Link to post Share on other sites
Warming 1,925 Posted May 4 1 час назад, CERVANTES сказал: Головне щоб двоногі не косили, натерпівся колись, і дізнався хто та нічого не зробиш а колись майже друзями були Шифруйся. Важкодоступні місця, кущі, загорожі, маскування, не залишати стежин і т.д. 1 Share this post Link to post Share on other sites
yurok 5,842 Posted May 5 12 часов назад, CERVANTES сказал: і дізнався хто В моїх краях , якщо б дізнався , то ноги поломані були а то і гірше. 3 1 СТАРТ 2014.Регуляры ПРОРАЩИВАНИЕ В ТОРФ ТАБЛЕТКАХ Продам RIPEN (Украина) CТАРТ 2014.авто & Фем Сорта. Сезон 2015. Фото фем + рег. (дамы)! Продажа Угольных Фильтров АУТ 2014-2015 Озимая высадка. Сезон 2015.Авто Фем + Раннецветы. Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Продам Flora Kleen (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Раннецветы от Nucleona!(UA/ru) Сезон 2016. Раннецветы и компания! Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 5 4 часа назад, yurok сказал: В моїх краях , якщо б дізнався , то ноги поломані були а то і гірше. Що це у вас там за бандитський Петербург 1 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 5 Gorilla і Blueberry були замочені майже в один день але горилла виперидела опонента в рази, насіння свіже що те що те але дуже тверда оболонка в Blueberry прийшлося допомогти розколоти. Share this post Link to post Share on other sites
yurok 5,842 Posted May 6 22 часа назад, CERVANTES сказал: Що це у вас там за бандитський Петербург Це життя гровера а не питер кацапський. 3 СТАРТ 2014.Регуляры ПРОРАЩИВАНИЕ В ТОРФ ТАБЛЕТКАХ Продам RIPEN (Украина) CТАРТ 2014.авто & Фем Сорта. Сезон 2015. Фото фем + рег. (дамы)! Продажа Угольных Фильтров АУТ 2014-2015 Озимая высадка. Сезон 2015.Авто Фем + Раннецветы. Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Продам Flora Kleen (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Раннецветы от Nucleona!(UA/ru) Сезон 2016. Раннецветы и компания! Share this post Link to post Share on other sites
Лазаренко 3,425 Posted May 8 В 04.05.2023 в 20:54, CERVANTES сказал: і дізнався хто та нічого не зробиш а колись майже друзями були прям классика жанра 2 Share this post Link to post Share on other sites
Irokezzz 198 Posted May 8 В 04.05.2023 в 20:54, CERVANTES сказав: Головне щоб двоногі не косили, натерпівся колись, і дізнався хто та нічого не зробиш а колись майже друзями були Менше усім розказувати треба про локації полян 1 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 8 7 часов назад, Лазаренко сказал: прям классика жанра Да свої люди 6 часов назад, Irokezzz сказал: Менше усім розказувати треба про локації полян Самі гади винюхують Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 13 Сьогодні висадив Грін крек помняв трохи поки доніс надіюсь відійде 3 Share this post Link to post Share on other sites
OG420THC 5,500 Posted May 14 (edited) Ровного Грова по удобрам Миниралка быстрей работает чем Органика, а там сам выбирай, я на старте всегда разгоняю на Миниралке Мастер от Валагро и все четко потом водой попроливаешь и норм будет + пролечки и будет тебе мягкий дым применяй не бойся) быстрей разгонишь ей же лучше будет от разной хуйни в ауте, нужно разогнать чтоб когда пойдут вредители или плохие погодные условие, чтоб они у тебя были уже окрепшие Бро Edited May 14 by OG420THC 4 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 14 4 часа назад, OG420THC сказал: Ровного Грова по удобрам Миниралка быстрей работает чем Органика, а там сам выбирай, я на старте всегда разгоняю на Миниралке Мастер от Валагро и все четко потом водой попроливаешь и норм будет + пролечки и будет тебе мягкий дым применяй не бойся) быстрей разгонишь ей же лучше будет от разной хуйни в ауте, нужно разогнать чтоб когда пойдут вредители или плохие погодные условие, чтоб они у тебя были уже окрепшие Бро Дякую бро за пораду , думаю, що тільки органіка того він і на мінімалках ,що на тому, що під ногами не хочу щоб були сильно великі бо місця не надійні , коли кущ з вихлопом під кіло скосюють ой як на душі боляче 1 Share this post Link to post Share on other sites
pro100grow 182 Posted May 15 В 13.05.2023 в 03:54, CERVANTES сказал: Сьогодні висадив Грін крек помняв трохи поки доніс надіюсь відійде Сім'ядолі розкопай бо засохне,буде тормозити 1 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 16 12 часов назад, pro100grow сказал: Сім'ядолі розкопай бо засохне,буде тормозити Помняв як ніс того закопав так дуже вяла вона стала Share this post Link to post Share on other sites
pro100grow 182 Posted May 16 1 час назад, CERVANTES сказал: Помняв як ніс того закопав так дуже вяла вона стала розкопай,от побач,скоріше відійде 1 Share this post Link to post Share on other sites
CERVANTES 338 Posted May 16 1 час назад, pro100grow сказал: розкопай,от побач,скоріше відійде Буду на ділянці подивлюсь дам знати. Share this post Link to post Share on other sites
OchenZloi3 177 Posted May 16 Молодець друже рівного грову 1 Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts