Odontoiatrico 182 Опубликовано: 15 августа, 2023 2 години тому, misik сказав: Нажаль 100 грам там точно не буде, максимум 20 Хммм, ну раз каже дві людини ... Подивимось, можливо я помиляюсь а своїх розрахунках 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 127 Опубликовано: 15 августа, 2023 10 годин тому, Odontoiatrico сказав: Середня вага шишки в сухому стані 5-6 грам, в мене 12 кол з двох рослин які дадуть як раз середню шишку, і ще 4-5 малих Я більше ніж впевнений що буде близько 100 грам Ось подивись на рослину, яка дала мені 20 гр. сухих шиш - вона значно більша. Можеш порахувати кількість кол... я теж сподівався, що буде грамів 30-40. 5-6гр. це вага сухої бошки, яка виросла в гроубоксі, в ідеальних умовах... А в тебе друже, як і в мене цього року, - дрібненькі дрищі. Якщо з однієї рослини буде 15 гр., то це ... хоча нехай доростуть, з початку. Але ... аж ніяк не 100, навіть не 50... не тіш себе марними сподіваннями. 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 16 августа, 2023 В 15.08.2023 в 09:03, mrGR сказав: Ви жартуєте? кусту ще місять набирати масу, там точно буде більше Ну я допускаю що вони бачать моє поводження та догляд ( криві руки) і прогнозують що це буде максимум за таких умов 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 16 августа, 2023 День 53 Жовті листи почали сохнути тому прибрав їх, рослини сталі більш естетично привабливі тріхоми також з'являються все більше як на мене, ну і макро об'єктив дуже подобається 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mrGR 251 Опубликовано: 16 августа, 2023 самі горщики можна замотати білою тканиною і ставити під сонце. та щось вони в тебе з гори перегодовані, а з низу під'їдають самі себе 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 16 августа, 2023 2 години тому, mrGR сказав: самі горщики можна замотати білою тканиною і ставити під сонце. та щось вони в тебе з гори перегодовані, а з низу під'їдають самі себе Так в перший раз багато помилок, навіть поливав не дуже правильно, від цього і багато проблем Наступного року буде краще, я вже почав готуватись Пофарбував заздалегідь, та взяв більшого розміру 😁 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 17 августа, 2023 В 15.08.2023 в 10:03, mrGR сказал: Ви жартуєте? кусту ще місять набирати масу, там точно буде більше Даю гарантію, яку би він там не напух 20 грам(сухих) в кращому випадку Только что, misik сказал: Даю гарантію, як би він там не напух 20 грам(сухих) в кращому випадку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 21 августа, 2023 День 58 Зробив на цьому тижні трошки дефлорацію пошкоджених листів, виглядає наче не погано та і естетичніше Знов зловив передоз, хоча користуюся табличкою від GHE але можливо я не правильно рахую: якщо в табличці розрахунок на 1л то проливаючи 2 л компоту в нього ж я повинен давати в 2 рази більше добрив ? А самі шишки ростуть гарно, видно як набирають з кожним днем розмірковую переводити на Ріпен чи ні за 3 тижні до харву, це буде вже на початку вересня, тому вивчаю інформацію всі за та проти 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 191 Опубликовано: 21 августа, 2023 8 минут назад, Odontoiatrico сказал: Знов зловив передоз, хоча користуюся табличкою від GHE але можливо я не правильно рахую: якщо в табличці розрахунок на 1л то проливаючи 2 л компоту в нього ж я повинен давати в 2 рази більше добрив ? У тебя растения небольшие,а ты закармливаешь…как двухметровых.Я конечно не спец,по фильдиперцевым удобрам,но одно могу сказать наверняка.Тебе нужна помощь,кого то из шарящих,по тому как такой результат,ты мог бы получить вообще ни чего не используя,кроме воды. Вот смотри,это ведерко литра на 3-3.5л,за все время одна подкормка рост концентратом для огурцов,другими словами хуйней,за 15 гривен.Солнце попадает часов пять,через москитную сетку.А у тебя и горшки больше и удобры норм,и солнца по брови,а толку мало.Вобщем шото ты делаешь не правильно,нужно искать причину. 2 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 21 августа, 2023 2 години тому, Хотабыч сказав: У тебя растения небольшие,а ты закармливаешь…как двухметровых.Я конечно не спец,по фильдиперцевым удобрам,но одно могу сказать наверняка.Тебе нужна помощь,кого то из шарящих,по тому как такой результат,ты мог бы получить вообще ни чего не используя,кроме воды. Вот смотри,это ведерко литра на 3-3.5л,за все время одна подкормка рост концентратом для огурцов,другими словами хуйней,за 15 гривен.Солнце попадает часов пять,через москитную сетку.А у тебя и горшки больше и удобры норм,и солнца по брови,а толку мало.Вобщем шото ты делаешь не правильно,нужно искать причину. 🫤 Так в мене рослина рази а в 3-4 більша за цю що на фото З мінеральними добривами тут згоден що не розібрався, хоча роблю наче все в пропорціях маю припущення що це: 1. відсутність дренажу у одній рослини, тому вона сильніше горить 2. Використання дешевого керамзиту в другої рослини і в ньому багато солей, але і вона майже не горить Що до результатів, ви дуже прискіпливі до першого разу, але результатом я більше ніж задоволений, як і раніше на мою думку сухими буде 100 гр +- дивлячись на інші репорти 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 191 Опубликовано: 22 августа, 2023 9 часов назад, Odontoiatrico сказал: Що до результатів, ви дуже прискіпливі до першого разу, але результатом я більше ніж задоволений, як і раніше на мою думку сухими буде 100 гр +- дивлячись на інші репорти Ванговать,да ещё с твоим опытом,дело сомнительное,сколько бы небыло,все твое,а харв и сушка покажут фактический результат,хотя для первого раза любой результат-достижение.Но я не про то хотел сказать.Тебе бы цикл под чьим то чутким руководством провести,чтобы понимать суть входов/выходов ph,ppm,а то получается шо смысл дорогих удобр сводится на нет.Практика,она зачастую рознится с теорией,как её не штудируй. 10 часов назад, Odontoiatrico сказал: Що до результатів, ви дуже прискіпливі до першого разу, але результатом я більше ніж задоволений, як і раніше на мою думку сухими буде 100 гр +- дивлячись на інші репорти Сфоткай в полный рост,желательно сбоку и для ориентиру поставь шо нибудь,бо не особо понятен размер. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 907 Опубликовано: 22 августа, 2023 @Odontoiatrico Братуха, я всего репа не читал, только посмотрел картинки. Ошибок много, как у всех по началу, подержу @Хотабыч 1 час назад, Хотабыч сказал: Тебе бы цикл под чьим то чутким руководством провести,чтобы понимать суть входов/выходов ph,ppm и через пару гровов ты будешь уже с пониманием дела растить. Сейчас рекомендую поливать только по мере облегчения горшка, давать хорошо просыхать грунту, не удобрять как минимум следующих 2-3 полива. 4 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 22 августа, 2023 7 годин тому, Хотабыч сказав: Сфоткай в полный рост,желательно сбоку и для ориентиру поставь шо нибудь,бо не особо понятен размер. Я здається зрозумів чому всі ставлять або пачку сигарет або сірників. Так коли не знаєш від чого орієнтуватись, здається все дуже маленьким, вибачаюсь 5 годин тому, bonivur сказав: @Odontoiatrico @ХотабычСейчас рекомендую поливать по по мере облегчения горшка, давать хорошо просыхать грунту, не удобрять как минимум следующих 2-3 полива. Дякую, саме так і зробив при перших ознаках передозу, знов 2 дні сушу і потім водичкою 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 27 августа, 2023 День 64 Тиждень пройшов на воді, знову спробую повернутись до добрив з пів дози і поступово нарощувати до цілої Залишилось протриматись ще місяць до харву Нажаль погода дуже підвела в ці кілька днів, було 75-85% вологості, тому мінус дві шишки з пліснявою 😢 сподіваюсь більше таке не повториться 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 907 Опубликовано: 28 августа, 2023 8 часов назад, Odontoiatrico сказал: тому мінус дві шишки з пліснявою Плесень убери, шишки посуши и кури. Кустики не большие, листьев на ней мало, кушать и пить будут не много, так что не перекорми. 4 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 28 августа, 2023 3 години тому, bonivur сказав: Плесень убери, шишки посуши и кури. Кустики не большие, листьев на ней мало, кушать и пить будут не много, так что не перекорми. Так, коли почав розбирати шишку побачив що її(плісняви)там зовсім мало, тому відправив на сушку та пролічку потім, заодно подивлюсь чи міняється ефективність та на який стадії краще харвити 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 948 Опубликовано: 1 сентября, 2023 В 27.08.2023 в 23:48, Odontoiatrico сказал: День 64 Тиждень пройшов на воді, знову спробую повернутись до добрив з пів дози і поступово нарощувати до цілої Залишилось протриматись ще місяць до харву Нажаль погода дуже підвела в ці кілька днів, було 75-85% вологості, тому мінус дві шишки з пліснявою 😢 сподіваюсь більше таке не повториться SaveInsta.App - 3176910912416294603.mp4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 2 сентября, 2023 4 години тому, Goldan сказав: SaveInsta.App - 3176910912416294603.mp4 😂 Саме так я себе почуваю 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 2 сентября, 2023 День 69, ще на двох шишках була помітна пліснява, якщо побачу ще десь піде на харв обидва кущі, тому що це вже верхівка другого куща Жінці сподобався "манікюрінг"😁 Ну і все що вдалося врятувати пішло сущитись З минулих вийшло 2 грами, але там більше половини викидається тому що все вражено чорною 🫤 дотягнути ще хоча б 10-15 днів що б паспорт відстояли 4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 3 сентября, 2023 День 71 😮💨 нажаль знайшов ще плісняву на одному з кущів тому - харв Приблизно 15-20% видаляв тому що почалося ураження, при тому на самих верхівках все що залишилось від куща відправляється на сушку Другий кущ почекаю, якщо десь побачу то теж піде під ніж 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 5 сентября, 2023 День 73 побачив і на другій плісняву, досить вчасно тому що при тримінгу довелось видаляти ще кілька ділянок Тож загалом десь -1 шш або 10% з куща як на мене Що можу сказати: В моєму регіоні потрібно починати в квітні - напочатку травня, тоді не буде проблем з пліснявою та високими температурами В наступному році хочу спробувати тропічні фото сативні сорти, але ще подумаю над цим Дякую всім хто допомагав порадами тут та в телеграм, для першого разу я майже задоволений Залишилось висушити та зважитись 5 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 9 сентября, 2023 Підсумок З двох кущів чистим після вирізання плісняви вийшло в сухому виді 48г Результат не поганий як для мене, меньше ніж хотілося мені, більше ніж прогнозували загалом Сушити теж виявилось доволі складно, краще це робити в боксі з регуляторами, бо без обладнання можна занадто засушити Тріп репорт не обіцяю, тому що не впевнений коли спробую. Все пішло на пролічування на декілька тижнів Ще раз всім дякую і всім вдалого грову 🙌 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 127 Опубликовано: 9 сентября, 2023 10 годин тому, Odontoiatrico сказав: Підсумок З двох кущів чистим після вирізання плісняви вийшло в сухому виді 48г Результат не поганий як для мене, меньше ніж хотілося мені, більше ніж прогнозували загалом Сушити теж виявилось доволі складно, краще це робити в боксі з регуляторами, бо без обладнання можна занадто засушити Тріп репорт не обіцяю, тому що не впевнений коли спробую. Все пішло на пролічування на декілька тижнів Ще раз всім дякую і всім вдалого грову 🙌 З ПЕРШИМ ХАРВОМ!! Який об'єм стакана, що стоїть на вагах? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 10 сентября, 2023 7 годин тому, sanja2020 сказав: З ПЕРШИМ ХАРВОМ!! Який об'єм стакана, що стоїть на вагах? Літрова банка герметична, хоча можливо там 900, тому що кофе в неї не вміщувалось повний пакет Дякую 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 10 сентября, 2023 Залишив найнижчі шишки, бо вони були зовсім маленькими. За тиждень є результат, буду тримати їх до останнього, щось мені здається вони будуть найкращі 😁 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас