идущий 69 Опубликовано: 11 июля, 2023 Поділіться, хто знає, чи порівнював наскільки світлодіодна панель єфективніша ніж побутові Led лампи при одинакових даних. Думаю, може перейти, але ціни кусаються Було б цікаво почути. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 339 Опубликовано: 11 июля, 2023 то як купити велосипед і зробити самому - їхати буде,але по-різному) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Odontoiatrico 182 Опубликовано: 11 июля, 2023 Судячи з усього що пишуть на форумі то Led це коли грошей бракує на нормальні панелі ( наголос на нормальні) Тому якщо порівнювати Led і дешеві панелі, то краще перший варіант. Коли достатньо грошей на перевірену часом панель, або на castom гарної якості, то тоді краще брати панель 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 FungiMan 2 572 Опубликовано: 11 июля, 2023 Бытовой Led это бюджетный и проверенный временем рабочий вариант, из минусов это высокая температура от лампочек. Хорошая панель типа Quantum Board или панельки от Бро Кастамана будут точно лучше бытового Led, но они и стоят в разы дороже. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 идущий 69 Опубликовано: 11 июля, 2023 10 часов назад, Neverminder сказал: то як купити велосипед і зробити самому - їхати буде,але по-різному) 10 часов назад, Odontoiatrico сказал: Судячи з усього що пишуть на форумі то Led це коли грошей бракує на нормальні панелі ( наголос на нормальні) Тому якщо порівнювати Led і дешеві панелі, то краще перший варіант. Коли достатньо грошей на перевірену часом панель, або на castom гарної якості, то тоді краще брати панель 6 часов назад, FungiMan сказал: Бытовой Led это бюджетный и проверенный временем рабочий вариант, из минусов это высокая температура от лампочек. Хорошая панель типа Quantum Board или панельки от Бро Кастамана будут точно лучше бытового Led, но они и стоят в разы дороже. Я думаю це розуміють всі, хто в темі, питання в іншому, на скільки? Наприклад квантум на самсуновських ледах, нехай буде 100вт. і леди хорошої якості при цій потужності. Нехай буде в процентному відношенні. Якось так ставив питання 22 часа назад, идущий сказал: Поділіться, хто знає, чи порівнював Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 идущий 69 Опубликовано: 11 июля, 2023 Мерседес кращий від "буханки" всі знають, але наскільки %, пропорції... Стоїть питання викинути лед. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 slimmy 398 Опубликовано: 12 июля, 2023 4 часа назад, идущий сказал: Мерседес кращий від "буханки" всі знають, але наскільки %, пропорції... Стоїть питання викинути лед. Я так понял тебе впадлу взять калькулятор и посчитать, дай думаю понапрягаю форум чтобы не расслаблялись)))) https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Odontoiatrico 182 Опубликовано: 12 июля, 2023 6 годин тому, идущий сказав: Мерседес кращий від "буханки" всі знають, але наскільки %, пропорції... Стоїть питання викинути лед. Орієнтовно Led в 6-7 разів дешевше аналогічно дешевого борду і в 10-12 разів дешевше якісного. Але все залежить також хто, звідки, де купляти і все таке інше, це дійсно тобі треба сідати та рахувати з калькулятор 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Тилорн 6 998 Опубликовано: 12 июля, 2023 7 часов назад, идущий сказал: Мерседес кращий від "буханки" всі знають, але наскільки %, пропорції... Стоїть питання викинути лед. А ты не хочешь разобраться сам? Сравнить ppfd, просто световой поток, графики спектров. Я к тому, что временами процесс приобретения знания ценнее самого знания. Готовые ответы - это чужие знания и убеждения, как понять что в данном случае тебя например не разыграть решили. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 slimmy 398 Опубликовано: 12 июля, 2023 3 часа назад, Тилорн сказал: А ты не хочешь разобраться сам? Сравнить ppfd, просто световой поток, графики спектров. Я к тому, что временами процесс приобретения знания ценнее самого знания. Готовые ответы - это чужие знания и убеждения, как понять что в данном случае тебя например не разыграть решили. Сказал как сенсей! 1 https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 slimmy 398 Опубликовано: 12 июля, 2023 4 часа назад, Odontoiatrico сказал: Орієнтовно Led в 6-7 разів дешевше аналогічно дешевого борду і в 10-12 разів дешевше якісного. Але все залежить також хто, звідки, де купляти і все таке інше, це дійсно тобі треба сідати та рахувати з калькулятор Бро, лампочек можно купить на 500 гривен(в розетке 85 гривен 20 Вт), а хороший борд аналогичный по ватам за 10 к будет стоить это уже в 20 раз больше))) (Хороший борд - это как минимум от кастамана) 2 https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Odontoiatrico 182 Опубликовано: 12 июля, 2023 21 хвилину тому, slimmy сказав: Бро, лампочек можно купить на 500 гривен(в розетке 85 гривен 20 Вт), а хороший борд аналогичный по ватам за 10 к будет стоить это уже в 20 раз больше))) Я саме тому і написав дивлячись де брати і в кого. В нас в Італії в магазинах лампи LED потрібного спектру теж не дешеві, тому я розрахунок з цього вів. А той же борд я можу замовити в Україні, і він мені буде разів в 10 дорожче ніж лампи в нас Все відносно і залежить від країни Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 973 Опубликовано: 12 июля, 2023 В 11.07.2023 в 00:22, идущий сказал: Поділіться, хто знає, чи порівнював наскільки світлодіодна панель єфективніша ніж побутові Led лампи при одинакових даних. Побутові ледки дають приблизно 70-80 Лм/Вт, борд на lm301h буде давати 170-180 Лм/Вт при 150 Вт/стандартну дошку, та більше 200 при 50Вт/стандартну дошку. От я зі свого досвіду скажу, декілька циклів пройшов на побутових ледах (дивись нижче у підписці навіть тест є), потім взяв борд. Ну це земля і небо. Особливо у мене бокс не високий, лампочки треба було купити цоколя, все зкомутувати, думати як кріпити і тд і тп. корпус побутової ледки гріється 90-110 С (заміряв), а самі діоди швидше деградують. Дошку - поставив, ввімкнув і забув - освітлення рівномерне. + наприклад у мене з УФ т.я. періодинчо вирощую медкон-сотра і ось ці лікувальні підвиди THK виробляються у рослині тільки при наявності ультрафіолета. 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 339 Опубликовано: 12 июля, 2023 15 годин тому, идущий сказав: Я думаю це розуміють всі, хто в темі, питання в іншому, на скільки? Наприклад квантум на самсуновських ледах, нехай буде 100вт. і леди хорошої якості при цій потужності. Нехай буде в процентному відношенні. Якось так ставив питання Розумієш,бро, тут дуже багато залежить від досвіду: @webmaster - майстер спорту стосовно побутового леду. На місцевому освітленні - то,взагалі,шось. Почитай його репорти. Хтось на побутвому до 2 г/ватт і вище бере,а хтось на квантумах до передцвіту рослину замордовує. Взагалі, побутовий лед має місце бути,коли: а) є розуміння як його охолоджувати (доторкнись до цоколю лампи на люстрі,коли вимкнеш - в тебе таких 6-7 буде). А в боксі 35+С- то вже Біда,як на мене - в мене так модулі гріються б) нормальні якісні лампи 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 идущий 69 Опубликовано: 12 июля, 2023 8 часов назад, Тилорн сказал: А ты не хочешь разобраться сам? Сравнить ppfd, просто световой поток, графики спектров. Я к тому, что временами процесс приобретения знания ценнее самого знания. Готовые ответы - это чужие знания и убеждения, как понять что в данном случае тебя например не разыграть решили. Бро, я намагався розібратися, читав-перечитував, до кінця не зрозумів, тому вирішив спитати 5 часов назад, slimmy сказал: Бро, лампочек можно купить на 500 гривен(в розетке 85 гривен 20 Вт), а хороший борд аналогичный по ватам за 10 к будет стоить это уже в 20 раз больше))) (Хороший борд - это как минимум от кастамана) Бро, я вирощую на ледах, знаю +-ціни на якісні борди, і дешеве гівно розумію що не має сенсу брати 3 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал: Побутові ледки дають приблизно 70-80 Лм/Вт, борд на lm301h буде давати 170-180 Лм/Вт при 150 Вт/стандартну дошку, та більше 200 при 50Вт/стандартну дошку. От я зі свого досвіду скажу, декілька циклів пройшов на побутових ледах (дивись нижче у підписці навіть тест є), потім взяв борд. Ну це земля і небо. Особливо у мене бокс не високий, лампочки треба було купити цоколя, все зкомутувати, думати як кріпити і тд і тп. корпус побутової ледки гріється 90-110 С (заміряв), а самі діоди швидше деградують. Дошку - поставив, ввімкнув і забув - освітлення рівномерне. + наприклад у мене з УФ т.я. періодинчо вирощую медкон-сотра і ось ці лікувальні підвиди THK виробляються у рослині тільки при наявності ультрафіолета. тепер я зрзумів, сам я не міг докопатися до істини, все розклав по поличкам Також цікавлять мед сорта, піднімав 1 раз 1 час назад, Neverminder сказал: Розумієш,бро, тут дуже багато залежить від досвіду: @webmaster - майстер спорту стосовно побутового леду. На місцевому освітленні - то,взагалі,шось. Почитай його репорти. Хтось на побутвому до 2 г/ватт і вище бере,а хтось на квантумах до передцвіту рослину замордовує. Взагалі, побутовий лед має місце бути,коли: а) є розуміння як його охолоджувати (доторкнись до цоколю лампи на люстрі,коли вимкнеш - в тебе таких 6-7 буде). А в боксі 35+С- то вже Біда,як на мене - в мене так модулі гріються б) нормальні якісні лампи Бро, читав і перечитував webmaster , гровлю біля 2 років на ледах. Бокс невеликий 40/50/110. темп. вдається контролювати, хочеться крашого результату, сам не розібрався, тому і запитую 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 slimmy 398 Опубликовано: 14 июля, 2023 В 12.07.2023 в 13:25, Odontoiatrico сказал: Я саме тому і написав дивлячись де брати і в кого. В нас в Італії в магазинах лампи LED потрібного спектру теж не дешеві, тому я розрахунок з цього вів. А той же борд я можу замовити в Україні, і він мені буде разів в 10 дорожче ніж лампи в нас Все відносно і залежить від країни Ну Бро тогда в теме надо было писать сейчас проживаю в Италии))) Я же не экстрасенс) https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Odontoiatrico 182 Опубликовано: 14 июля, 2023 37 хвилин тому, slimmy сказав: Ну Бро тогда в теме надо было писать сейчас проживаю в Италии))) Я же не экстрасенс) Форум інтернаціональний Так вибачаюсь що не уточнював свою місцезнаходження Але навіть поміж країн Молдова, Україна, Сербія - вже буде різниці в ціні на ті ж самі LED, а в середині ЕС вони ще вище 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 slimmy 398 Опубликовано: 15 июля, 2023 В 14.07.2023 в 13:15, Odontoiatrico сказал: Форум інтернаціональний Так вибачаюсь що не уточнював свою місцезнаходження Але навіть поміж країн Молдова, Україна, Сербія - вже буде різниці в ціні на ті ж самі LED, а в середині ЕС вони ще вище Извини меня в Евросоюзе какие пенсии и зарплаты, тут вообще с Украиной нельзя сравнивать https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 620 Опубликовано: 16 июля, 2023 В 12.07.2023 в 09:46, Тилорн сказал: Готовые ответы - это чужие знания Маразм какой то Человек на специализирвованом форуме интересуется, а ты ему - иди сам разбирайся. Может нету времени у людей в деталях колупаться, а начинать с чего то нужно? Все равно что в бибилиотеке спросить где книга, и тебе скажут, сам найдешь ибо у нас ля свои убеждения В 11.07.2023 в 03:22, идущий сказал: наскільки світлодіодна панель єфективніша ніж побутові Led лампи при одинакових даних Очевидно, що в класичні лед лампочки ніхто не встановлює ефективні світлодіоди типу LM301H з кпд 200-235люмен/Вт. В простих лед лампочках стоять світлодіоди з ефективністтю 70-90люмен/Вт. Різниця 2.5рази. Але не всяка фітопанель буде продуктивна як заявлено виробником. Це більше про вироби з аліку. Оригінальні плати квантум бордів доволі продуктивні і компромісні. 2 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 идущий 69 Опубликовано: 16 июля, 2023 1 час назад, ХаПаZz сказал: Маразм какой то Человек на специализирвованом форуме интересуется, а ты ему - иди сам разбирайся. Может нету времени у людей в деталях колупаться, а начинать с чего то нужно? Все равно что в бибилиотеке спросить где книга, и тебе скажут, сам найдешь ибо у нас ля свои убеждения Очевидно, що в класичні лед лампочки ніхто не встановлює ефективні світлодіоди типу LM301H з кпд 200-235люмен/Вт. В простих лед лампочках стоять світлодіоди з ефективністтю 70-90люмен/Вт. Різниця 2.5рази. Але не всяка фітопанель буде продуктивна як заявлено виробником. Це більше про вироби з аліку. Оригінальні плати квантум бордів доволі продуктивні і компромісні. Дякую друже!я зауважив, ти завжди допоможеш, поділишся знаннями і "не гнеш пальці" Викидаю побутові лед, буду замовляти панельку. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
идущий 69
Поділіться, хто знає, чи порівнював наскільки світлодіодна панель єфективніша ніж побутові Led лампи при одинакових даних.
Думаю, може перейти, але ціни кусаються Було б цікаво почути.
Поделиться сообщением
19 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас