Перейти к публикации
  • 0

Можливо гниють шишки

Вопрос

Два дні назад почали з’являтися темні місця на квітках та листочках біля них

Автіки 4-5 неділя цвітіння

Аут

Органічні добрива https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230718/66b540eaffc0b5cf2ced15879824803d.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230718/da094c0d305f325bc5d675983f364e7b.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230718/18a6cd4fb71f74cbf185ebd9dfcc6cfa.jpg

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Оброби фунгіцидом,та бажано покажи фото

Поделиться сообщением

• 0

@Alexandr2020 загружай фотки на форум. Обрати внимание, если начинают гнить шишки сахарные листики в этих местах начинает дико крутить и они усыхают, так можно идентифицировать +/- на раннем этапе если просматривать

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230718/2a57663daf9df628530ab2b31e79b8ac.jpg
Листики на месте
Не крутятся
Кусок того где стало коричневым - оторвал
Все в норме
Лист с другой стороны зелёный

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

Поделиться сообщением

• 0

Якщо в місцях де темніють шишки з'являється наліт схожий на павутинку то це більш за все пліснява, але без фото наврядчи тобі хтось допоможе.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Надеюсь на этот раз добавятся фото

IMG_6341.jpgIMG_6340.jpgIMG_6339.jpgIMG_6338.jpg

Поделиться сообщением

• 0

@Alexandr2020 на мою думку насправді якась проблема з шш., можливо підгнивають. Воно ж у руках не потримаєш. Та пліснява рідко іде по усьому кущу, порівнявши зі здоровими шш все повинно стати на свої місця. Спробуй зрізати одну саму таку що ти підозрюєш що пліснява і розбери її знизу потроху. Рослина зеленого кольору, а пліснява бура-коричнева-темна і слизька на дотик. може бути павутинкою це ти побачиш як будеш розділювати.

Поделиться сообщением

• 0

@Alexandr2020 ще можна спробувати акуратно потягнути за маленькі листочки, якщо плісняви не має вони тугі і добре тримаються, якщо пліснява листочок відірветься від ствола і буде коричневий у основі.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Я так учора робив ! Знайшов саму темну , зрізав
Розібрав
Все було в нормі
Зелена
Без плісняви і тд

Поделиться сообщением

• 0

Зрозумів ! В разі якщо пліснява , які дасте поради ? Я думав тримати рослини ще 2 неділі до харва

Поделиться сообщением

• 0

@Alexandr2020  не дуже й схоже на якісь ураження, є там пару підозрілих листочків чи плям, але не розібрати на цих фото. Більше схоже на скупчення липких від смол стігм, бувають такі шишки з вигляду, особливо здалека, вони ніби аж світло-коричневі, а не зелені. Але вживу має бути видно чи це гадость якась чи так і має бути

3 часа назад, Alexandr2020 сказал:

В разі якщо пліснява , які дасте поради ?

Рубати максимально проблемні місця або навіть і цілий кущ, можливо верхню частину, а низи якщо здорові, то дати дозріти, але не сподіватись, що якщо пліснява з'явилася, то є шанс її позбутися легким способом. Краще трохи недостиглі шишки чим побита хворобами труха. А шишки ці вже виглядають цілком придатними для подальшого вживання. Май на увазі: пліснява цілу колу може вбити і за 2 дня, оглянь все максимально уважно

Поделиться сообщением

• 0

Якщо пліснява, доведеться рубати кущ, якщо вона з'явилась зупинити її буде важко. Скільки її не вирізай вона всеодно розкидає пори і при першому пості вологи буде з'являтися нова. 

По фото на плісняву не дуже схоже. 

Поделиться сообщением

• 0

Дякую вам хлопці !
Сьогодні все провірю
Різними способами
Думаю навіть якщо все в нормі
Ріпеном його проливати
Бо вже боюсь за те що ще може вилізти

Поделиться сообщением

• 0

Как по мне ето начало плесени, холодное утро и роса и будет только хуже я би уже резал, отогни шишку и посмотри в середине шишки, если будет хуже реж сразу чем дольше будешь тянуть тем больше викинешь. Не здумай ни чем пирскать уже, зделаешь только хуже.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Средства для борьбы с грибками нельзя ?

Поделиться сообщением

• 0

Целый день жара стоит
Ночи очень холодные
До 6 утра просто дубарь

Поделиться сообщением

• 0
16 часов назад, Alexandr2020 сказал:

В разі якщо пліснява , які дасте поради ?

По кущу не пшикати - буде тільки гірше. Можна придбати Магнікур або інший фунгіцид і поливати, через кореневу потрапить у рослинку і буде боротьба. На майбутнє в ауті краще постійно обробляти кущ для профілактики, є багато біопрепаратів для цього, наприклад Гаупсин, Корбион і тд.

Якщо будеш  прибирати частину шш зроби декілька фото кращої якості. І намагайся на чипати інструментом/руками шишульки без плісняви.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Спасибо большое !
Буду следовать указаниям )

Поделиться сообщением

• 0
2 години тому, CannabisDoomOcculta сказав:

По кущу не пшикати - буде тільки гірше.

А чому буде гірше? Бо я ось думав оброюити квадріксом по листу...

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Sk1f сказал:

А чому буде гірше? Бо я ось думав оброюити квадріксом по листу...

Если у тебя предпосилов к серой гниле нету, и шики еще маленькие не больше гривни железной, можешь пирскать чем там начитал, я лично магникуром пирскаю в етом году енерджи на веги, потом думаю буст попробовать говорят еще стар можно, ето все макнигур его там 25 видов) ну или шики уже набухли и ти знаешь что днем будет жара и солнце можешь попирскать на свой страх и риск какимто магникуром или чего другого посовутуют тебе, потому как утром роса и холод, совет еще если ето низкие авти то дуги сьавишь и клийонку сверху на дуги и до земли 20-30 см  не закривая, особо роси не будет, в 6-7  утра только снять надо клийонку, ну и когда дощь прикриваешь тоже.

Поделиться сообщением

• 0
39 хвилин тому, hitmanyak сказав:

Если у тебя предпосилов к серой гниле нету, и шики еще маленькие не больше гривни железной, можешь пирскать чем там начитал, я лично магникуром пирскаю в етом году енерджи на веги, потом думаю буст попробовать говорят еще стар можно, ето все макнигур его там 25 видов) ну или шики уже набухли и ти знаешь что днем будет жара и солнце можешь попирскать на свой страх и риск какимто магникуром или чего другого посовутуют тебе, потому как утром роса и холод, совет еще если ето низкие авти то дуги сьавишь и клийонку сверху на дуги и до земли 20-30 см  не закривая, особо роси не будет, в 6-7  утра только снять надо клийонку, ну и когда дощь прикриваешь тоже.

Дикий аут для дуг можливості немає,да багато хто писав за магнікур,але я вже до цього купив квадрікс,шишки ще формуються автікам 60 днів ~ 2 неділя цвітіння

Поделиться сообщением

• 0
5 годин тому, hitmanyak сказав:

самий ефективний від плісняви та плодових гнилей світч від сингента. фундазол також помічний. і краще профілактика ніж лікування

Поделиться сообщением

• 0

вообще пшикают фитоспорином - но это для профилактики что в индоре что в ауте. Но если уже пошла даже роса белая пыль налет, актеллик помогает. Но актеллик и топаз супер химия на цвете или конце цвета не советую пшикать потом курить же. Период розпада почти месяц,я в начале цвета пшикал. Но никогда после пшикания не курил шишки те что обрабатывал супер химией - параноя. Курил другие свои) Здоровье одно а шишек и кустов будет дохуя!

Поделиться сообщением

• 0

А если потом сделать длительную пролечку ?

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...